2008 Kasım Anneleri

:130:yukarıya buyurmazmısınız aile yerimizde var
öffs sıkıldım kendi çenmeden stand by konumuna geçeyim accık hadi bakalım

kediyi merak öldürür [umarım en kısa zamanda kedilerden hoşlaşmam zatenn ıyykkk]

laviş aradı ben gerekeni söledim zaten ata binip uzağa gitmeyin gene herkez bir nevi suyunu belli etti ve gitti

az olsun düzgün olsun takılmayınnn

Son düzenleme:
olur mu yavrum hoşgeldin de nasılsın de cırcır işliyomu deee zaten fazla radyasyon yüklüyüm her an cozutabilirim

he bu arada hadi biz de bastırlaım toplayınn ahaliyiii

Bu arada az önce doğum gününe davet edildik.Validenin apartmanında komşusunun torunu, Anılın da arkedeşi 13 mart doğumluymuş.Annesi aradı az önce.Ne alsam çabası başladı bende..Erkek 2 yaşını bitiriyo

yaw size bişey sorcamda bilmiyonuzdur şimdi neyse ben sorayım
zeyna hoşgeldinn bu arada
yaw benim oğlan günde 3-4 kere küçükçiş yapıyor kimisi az diyor kimisi normal çokda su içmiyor havalar soğuduğundan beri az mı yaw normali nedir sarı oluyor bazen çiş ben su içmediğine yoruyorum taktım bu ara buna
kocayada diyemiyorum bi arada kakasına taktıydım kurt murt varmı diye yokmuş şükür şimdi bide bunu desem işi gücü bıraktın bokla sidikle uğraşıyon diyecek
:97:

boşver tatlım herkez olmak istediği yerde
eeee senin küpeler bağıra bağıra gitti yani bende dedim sana aldılar sen çok güveniyorum dedin
tabi kimsenin günahıda alınmaz ama üzülüyo insan

Icır hatun akşam bana hatırlatsan buluşacağımızı:) Herif bende akıl filan bırakmıyo..

Zeyna benim kaybettiklerimi bi bilsen.İçim acıyo valla..

yaw size bişey sorcamda bilmiyonuzdur şimdi neyse ben sorayım

hoşgördüm polip bacı valla uğraşma bebenin bokuyla sidiğiyle hava soğuk çok su tüketilmiyoki çocuk nerden üretecek o kadar sidiği
rahat olll

Polipe idrarı çok sarıysa az su içiyodur..Bi şekilde suyu ver.Meyve suyu olur, açık çay olur..

gece memeye kalktımı şu suyu iç öle memik yapcaz diyorum uyku hali içiyor susuzluğu geçince küt yatıyor
resmen beni damacana gibi kullanıyor valla evde pipetler alıştırma bardakları bebek sulukları zem zem takımları herşeye su koyup koşuyom ardından daha nasıl vercem bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…