2008 Kasım Anneleri

yok yasmin almadım sildim posta kutusunu eğer kapatıldıysa sözüm yok ama eğer zeynep yada mehtap yapıyordu yöneticiliği silmişlerse bu saatten sonra diyecek tek sözüm yok kimseye....

İyi olur aslında Polipe hatun.Ama eve ne kadar çabuk gidersem bebemle o kadar ilgilenirim.Dünden yemeklerimi yaptım.Önceki günde yaptım ama kocam yemedi dün.Pazar günü pırasa, yuvalama çorbası gibi bişi, bir de erişte yaptım.Koca pırasayı yemediği gibi çorbayı da yemedi.Dün anasına hediye baktım, bişi buldum ama tefriş diye almadım.Gittim eve bi fırçalar bi fırçalar..Bu seferde yemek yemedi. Bende tamam yapacam sana yemek ama 2 güne bitmezse görürsün sen dedim.Nohut, pirinç pilavı, bamya yaptım..9 A kadar yemekle uğraştım.Sonrada Anılı yıka, tırnakları kes, uyut, ondan sonrada çalış:((

İyi olur aslında Polipe hatun.Ama eve ne kadar çabuk gidersem bebemle o kadar ilgilenirim.Dünden yemeklerimi yaptım.Önceki günde yaptım ama kocam yemedi dün.Pazar günü pırasa, yuvalama çorbası gibi bişi, bir de erişte yaptım.Koca pırasayı yemediği gibi çorbayı da yemedi.Dün anasına hediye baktım, bişi buldum ama tefriş diye almadım.Gittim eve bi fırçalar bi fırçalar..Bu seferde yemek yemedi. Bende tamam yapacam sana yemek ama 2 güne bitmezse görürsün sen dedim.Nohut, pirinç pilavı, bamya yaptım..9 A kadar yemekle uğraştım.Sonrada Anılı yıka, tırnakları kes, uyut, ondan sonrada çalış:((

niye fırçaladı anlamadım geciktin diyemi yemeğemi takıldı

tünaydın kızlar
sabah beri neler yaptım bilseniz
2 hafta kadar önce arkadaşlarım gelicekti ogün giyindim kulağımdaki küperleri çıkarıp pilastik kutuya koydum takı kutuma koydum ordan başka küpe alıp taktım o gün bugündür bulamıyorum küpelerimi 2-3 gün sonra aklıma geldizaten takiim dedim baktım yok yatak odasını talan ettim yok yok deliricem yürütülmüş olmasına ihtimal veremiyorum benmi başka biyere koydum yada memomu alıp biyere koydu diye arıyorum ne zamandır bakmadığım yer kalmadı şeytanın aklına gelmicek yerlere bile baktım yok yok.çok sinirlerim bozuk eşimin hediyesiydi .bugünde yatak odasında bakılmadık iğne deliği bile bırakmadım yatakları çektim dolapları komidinleri gitti gider sanırım. memo bile alsa orda olması lazım odada yani koca kasayı bile çektim belim koptu .herhalde çalındı diyorum artık ama kim ve neden evime yatak odama kadar girebilen kim
daha öncede setimin gerdanlığı bir yarım altın eşimin alyansı hep çalındı evden onları biliyorum çalındığını ama neyse varmı aklınıza gelen bi alternatif yer:)

lavinya grup kapandı sebebide herkesce biliniyo bi senmi bilmiyosun acaba

Son düzenleme:
Önce annesinin d.gününü kuru kuru kutlamış.Hediye almak zorunda olan ben 3 mağaza gezdim yağmur altında.Çaydanlığa ihtiyacı vardı.99 Milyın dedi, tamam dedim.Depoya gitti kız yok kalmamış dedi.Tefrişdekide çizikti..bBu ilk fırça..Vay anana 1 ay önceden alırsın, şarjlı süpürgelere bilmem neler diye öttü..İkincisi de vay efendim pırasa ve o çorbayı yemezmiş, yumurta yapıpı yerim dedi......Ye dedim.. Sonrada akşamımı sana yemek yapmaya adadım dedim.Sen otur dedim..Sonrada gelmiş yok yok gerek yok diyo..

maytap çok üzüldüm küpene değilde duruma
bu çok asab boucu bişey heran herşeyinin kaybolabileceği düşüncesi
maytap küçük yemler bırakıp fareyi bul yoksa böle gitmez.geç bile kalmışın senin fare baya büyümüş

maytap bilseydim sebebini bugün sormazdım benim bu olaylardan çok geç haberim oldu acaba derken neyi kastettin söyler misin lütfen ben iş yoğunluğundan dolayı kkya girmeyeli uzun zaman oldu ve bugün facede baktım grup yok acaba beni de mi sildiniz diye sordummmm

Maytap geçmiş olsun.Bende evi talan etmiştim.Bir altın yüzük ve künye kaybettim düğün esnasında. Güneş gözlüğümü de:(( Neyse onlar bişi değil pırlantamı da Anıl doğduğunda kaybettim..Ama nasıl bilmiyorum.Nereye gider.. Alan varsa Allah a havale ediyorum.Yoksa da kısmetimden çıkmış.Üzüldüm mü, hemde çok:(

Önce annesinin d.gününü kuru kuru kutlamış.Hediye almak zorunda olan ben 3 mağaza gezdim yağmur altında.Çaydanlığa ihtiyacı vardı.99 Milyın dedi, tamam dedim.Depoya gitti kız yok kalmamış dedi.Tefrişdekide çizikti..bBu ilk fırça..Vay anana 1 ay önceden alırsın, şarjlı süpürgelere bilmem neler diye öttü..İkincisi de vay efendim pırasa ve o çorbayı yemezmiş, yumurta yapıpı yerim dedi......Ye dedim.. Sonrada akşamımı sana yemek yapmaya adadım dedim.Sen otur dedim..Sonrada gelmiş yok yok gerek yok diyo..

eheee kuru kurumu olmuş ıslatırız hafta sonuna sen sıkma canını kocacığım demedinmi desen o yemekleride o yapardı war eniştede potansiyel:77:

bugün rahatsın ohh yemek war biz napacaz bagetler vardı onları ayarlıyım bari bende:56:

maytap çok üzüldüm küpene değilde duruma
bu çok asab boucu bişey heran herşeyinin kaybolabileceği düşüncesi
maytap küçük yemler bırakıp fareyi bul yoksa böle gitmez.geç bile kalmışın senin fare baya büyümüş

aynı kişiler olmöadığını düşünüyorum gerdanlığım yatak odamdan çalındı tuvalet masasının üstünden fatihin mevlütü vardı o gün tabiki kıyamet kopuyodu evde giren çıkan belli değildi yatak odama boynumdan çıkarıp koydum oraya aceleyle emzirirken herkes gittiğinde yoktu orda
yarım altını bozdurucaktım yanında 3 te çeyrek vardı cüzdanımdan düşme iht,mali olmayan biyerden gitti çeyrekler değilde yarım gitti
aşimin alyansını bilmiyorum nasıl ve ne zaman gittiğini
küpelerin yanındada kutuda çeyrek vardı birde maşallah vardı boşta onlar duruyo küpelerim yok oluyo nasıl şey anlamadım alıyosun hepsini al bende muallakta kalmiim başka yeremi koydum diye
genede günah almak istemiyorum belki diyorum başka biyerdedir gerçekten o yüzden döne döne arıyorum
aklımda da kimse yok doğrusu

maytap bilseydim sebebini bugün sormazdım benim bu olaylardan çok geç haberim oldu acaba derken neyi kastettin söyler misin lütfen ben iş yoğunluğundan dolayı kkya girmeyeli uzun zaman oldu ve bugün facede baktım grup yok acaba beni de mi sildiniz diye sordummmm

lavinya neden bugünlerde herkes herşeyi yanlış anlıyo o acabanın altında hiç bişey yok inan .ben laf sokmam direk söylerim ne demek istediysem .yer yerinden oynadı geçen hafta herkes biliyoda sen bilmiyomusun diye sordum ama sen altında bişey arıyosan bilmem

maytap lütfen altından başka şeyler çıkardığımı flan düşünme ne burdaki yazılanlara tek mesajım oldu ne de kadınlar arasında yazılanlara 1 hafat hiç bilgisayar açıpda giremedim daha bu pazartesi haberim oldu olanlardannnn

geçen hafta yer yerinden oynamış doğru ama ben zaten yeni farkettiğim için sordum zeynayı da aradım şimdi cevabını syledi kırmızı olarak yazman bide altında bişey arıyormuş gibi bana soru şeklinde sorman dikkatimi çekti ben zeynadan aldım zatne cevabımı daha uzatmayalım....

lavısım face de olan kadınlar arasında grubu kapandı canım
ben de bıraz uzak kalmıstım ama kapanmıs ve ıyı de olmus bır nevıı

maytabım ben nedense calınmamıstır dıye dusunmek ıstıyorum
evınde bu kadar rahat hareket eden bırının calma ıhtımalı bıle ınsanı cok gerer
oyle dusunme kaybolmustur bır yerlerde telastan gorememıssın falan belkı
bır yerden cıkar ınsa allah

yemek dusunmuyorum ben kac gundur
annem ve kocık arasında takılıyorum ıste
dun aksam bır pılav yaptım o kadar dıgerlerı benden degıldı
ama bu aksam sebze yemek ıstedıgımı bıldırdım yetkılıler :9:
bakalım ne yedırecekler bana bu aksam

Back