2008 Kasım Anneleri

inşallah ıcırım çıkar biyerden
lorecim bende öyle olmadığını düşünmek istiyorum umarım hiç ummadığım yerden çıakr maneviyatı yüksekti çünkü

maytap sadece şunu söylicem başka bişey de demicem sakın yanlış anlama lütfen burda çoğu sedayla konuşmuyor olabilir ama ben sedayı seviyorum ama sizi de seviyorum mesela zeynebin yeri benim için ayrıdır ya da pirayenin ya da ayçanın,emelin ya da bi çoğunun siz kötüsünüz diye lütfen benim de onlarla kötü olmamı istemeyin buna karışma hakkınız zaten yok da ben sizden bunu bi arkadaşınız olark rica ediyorum kaç senein hatırı var ve ben burda paylaşımlar yaptığımda gözardı etmeyin lütfen eğer edecekseniz de o sizin bileceğiniz bi iş bunu yazmak geldi içimden

neden böyle bişey düşündünki anlamadım herkes herkesi sevmek zorunda değil tabiki herkes herkesle iyi olmak zorunda da değil .hem söylediğin tarzda bişeyi kimse istemez senden merak etme çocukmuyuz allah aşkına nelerden söz ediyoruz böyle

maytap böyle olaylarda herksin aklına gelir benim de gelmesi normal neyse kapayalım ben içimdekileri döktüm o kadar kimseyle kavga etmek gibi bi niyetim yok ....zaten bu hale gelmemize şaşıyorum

yasmin sen sordun demin sedayla aran iyi diye bende sedayla aram iyi diye acaba kadınlar arasından çıkarıldım mı diye sordum olay bundan ibaret.... yasmin sen altında bişey aram lütfen daha nasıl açık konuşayım canım ya bu daha önce oldu ondan yazdımm olaylardan da geç haberim oldu bunu lüfen bidaha sormaaaa

İçimi döktüm deyince bende acaba biri bişi mi dedi dedim.Kimsenin kimseyi sevmesine engel olmak bize düşmez.Tarih tekerrür etti yalnızca..Herkes kendi bilir...Bencede kapayalım..Çok değersiz şeylere değerli zamanımın 1 saniyesini harcamak istemem..

neyse kızlar ya olay olmasın yine herkes çok sıkılıyor böyle olunca lütfen yanlış anlamayın burası bizim bebklerimizin topiğiydi neler konuştuk neler paylaştık ben burdan kopmak istemem kapadım gitti:)

yasmin bazen çok asabımı bozuyorsun şöle bi tekme atasım geliyo ekrana totonmuş gibi düşünüp

(Du bakıyım reyting artcakmı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…