2008 Kasım Anneleri

selam hanımlar,
bugün çok yoğunum çay molasında bakayım dedim duramadım yaneee...
gece geç yattık gitmeden bir iş yapak dedik yaptık hoş güzeldi neyim :77:ama tam yattım kerem uyandı sonrada sabaha kadar durduk yere zırladı durdu yatakta Allahtan kaan duymadı uyanmadı... derdi de darlanıyor küçük beyefendi benim yatağımı ele geçirmiş birde bana caz yapıyor ditt diye gece gece...

ha dün 3-4 günden sonra tartıldımda akşam 1 kilo gitmiş nasıl sevindim gerçi belki sudur ama olsun o kadarda bugün kahvaltı yaptım yine tartıldım aynı demekki azcık tatlıyı kesmem bile işe yaramış...

sabah sabah birde daha kahvaltı yapmadan kuzuları yıkadım pijamalarını çıkarıyordum kaan bıcı bıcı diye tutturdu artık hadi yıkayımda kahvaltı edelim dedik mis gibi oldu onlarda...

şimdi çayımı aldım kocide arabayı bakıma götürdü gitmeden bir baktırayım dedi.. çayımı içip heme kalan işlere girişeceğim...

aklımda kalnlar polip hatum halı yıknamış perdlerde yıknamış oh mis gib oldu benim perdelerin bir kısmı gelinceye kaldı...

ıcırım işle ilgili sorunun her neyse çabuk atlatırsın inşallah...

yasmin sende uykunu iyi almışın afferin anıla güzel uyumuş... dolaplar için bende lorenin dediği gibi rulo şeklinde desenli olanlardan aldım iyi olıuyor..

lorem sana kolay gelsin işde oh bahar g3liyor ama bu önümüzdeki hafta soğuk olcakmış istanbul dün bir yerde okudum...

laviş sanada merhaba..
çayım soğumuş size laf yetiştirecem diye..:)))

Back