2008 Kasım Anneleri

benimkinin kusuru bazı konularda çok rahat vurdum duymaz . iş ve televizyon kolik.bu huyları canımı sıkıyor. tv bağımlısı şimdi evde tv yok ya kafayı yiyor.bilgisayardan tv bu ya giriyr izliyor ama yinede tatmin olmuyor hayatında tv okadar varki yokluğunda kendini boşlukta hissediyor.merak ediyorum ben gitsem hayatından benim yokluğumuda bukadar hissedermi

ufak çaplı kaynana seninki yani.

dun bende çay demledim çayı çöpe boşalttım ama içinde kalmiş birazz oda demliği yıkarken içinde kalanlar lavabaya döküldü ayyy bi saat laf etti en gıcık olduğu şeymiş ççayı ne diye lavvoboya dökmuşum yya dökmedim kalanlar diyorum anlamıyor.bi kaç gündür işler başına kaldı ya iş güzarlık yapıyor güya

selam kızlarrrrr
hepinizi kandili ve sevgililer günü kutlu olsunnn
ben hala hastayım ne inat bi gripmiş ya 20 gündür yerden yere vurdu beni burnum hala tıkalı kocişim de hasta aşkım beni nazla deyip duruyor üzülüyorum vallahi haline çok nadir hasta olur ama bi oldumu da yataklardan kalkamazzz kızın ilaçlarından içti akşam bi ara iyileştim dedi ama nafileee
bu akşma için güzel planlarımız vardı ama yandı bitti kül oldu kocişim hasta oluncaaaaa
neyse o iyi olsun da ben bacağımı kırar otururum evimdeeeeeeee

o da nazar boncugu olsun yasmınım
her erkegın cekılmez bır tarafı var demek kı esının cekılmez tarafı da bu
sanırım artık kabul etmemız gerekıyor
benım kocamın cekılmez tarafı o kadar acıtıyor kı anlatamam ama
o sekılde kabul etmek zorunda oldugumu bılıyorum
dort dortluk evlılık gormedım henuz kımsede
yıne de cevremıze bakınca cok sukur dedırtıyorlar bıze

Ya benimkide kaynana, birini saf dışı ettik öbürü başladı.Yapınca sussa amenna, ama yaptığını siliyo konuşmaları.Ev süpürüyodum cumartesi.Hafta içi 3 kere siliyorum dedi.Ben de ne yapabiliriz, çocuklu ev dedim.Başka kadınlar gibi biraz temizlik yapabilirsin dedi.Bende demek yaptığımın adı yok dedim, süpürgeyi kapayıp topladım.Bu kez şaka yaptım da falan filan.Yok kardeşim rahatsız oluyosan temizle dedim.Onun üzerine yaptı..

lorecim canım allah kalbine göre versin sen planı yapmışsın umarım istediğin gibi olur herşeyyyy...
polipem ya sinir oluyorum grip olup da birine misafirliğe gidenlere alalh ıslah etsin öylelerini...
yasmin ya kuzum ne senin bu adamdan çektiğin bu akşam senin için de dua edicem sözzz

vallahi normalde kaynanam baktığı için yağmura benim kendi evim karışmıyor kaynanamın evi karışıyordu ama o dert etmez öyle şeyleri hemen toparlarrrr,şimdi de kendi annem bakıyor yağmur evin resmen altını üstüne çeviriyor cumartesi evi baştan aşağı tezmizledik annemle bugün yine aynı annem olmasa ben kafayı yerim dağınıklığıa hiç tahammülüm yok çünküüü

"Başka kadınlar gibi biraz temizlik yapabilirsin dedi."
dedıgınde o baska kadınlardan almayı dusunseydın derdım kesın
hıc gelemem kıyaslanmaya

esının yaslanmıs halı nasıl olur dıye dusunmek ıstemedım su an
benım esım kesın yaslanınca pıntı olur
zıra o sınyallerı alıyorum kendısınden

O Tv hastalığı bizde de var.Gece uyandım sesler geliyo.Baktım koca maç özeti izliyo.Yuh dedim, canına da mı acımıyosun.Saat 1,40 olmuş.Gittim yattım.Onun kaçta yattığını bilmiyorum..

tv sorunu onceden bızde de cok oluyordu
sımdı daha kontrol edılebılır bır halde
ateskes ımzaladık dızısı ve ozel fılm zamanlarında ben tolerans gosterıyorum
pek bır fedakar gordum kendımı

Lorem bizde anlaşmalıyız.Haftada 2 gün ona sınırsız maç izleme izni..Banada dizi izleme.Ben susup kaderime razı olurken o dizi izlemeye mırın kırın ediyo

esının yaptıgı zeytınyaglık zaten
hep uste cıkmaya calısıyor nedense
haklısın canım ıdare et demek bıle cok zor senın ıcın
ama baska cıkısı yolu da bulamıyorum kı

benım esımden karsılıgında bır ıstegım olmadı
ben pek tv ızlemem
cocugumla evımle ılgılenıyorum o dızısını ızlerken
mutfakta oyalanırım genelde ya da utu ısımı hallederım
en fazlası nete gırerım cunku aksamları o varken nette takılmamdan hoslanmıyor

bak hakkaten fedakarlık yapıyormusum meger
yeter kı hafta da ıkı gun ıle sınırlı kalsın
sevmıyorum gec vakıtlere kadar tv karsısında zaman gecırmekten

valla biz bu konuda hiç uzlaşamıyoruz çünkü her bu konu açıldığında tartışmayla son buluyor.tek eğlencesi dinlencesi tv imiş dışarı hayatı mı varmış mşş mış mış uzayıp gidiyor bende çocuk yüzünden üzülüyorum çünku bizim kız tartışma sahneleri ağlama kavga gürültu sahnelerinde acaip dikkat kesilip gözlerini ayırmıyor ekrandan bende sinir oluyorumm dikkatini dağıtıyoruz kanal değiştiriyoruz falan ama yine biyere kadar.bizim çoçukda 9 yatann bi çoçuk değilki hadi o uyusunda sonra açalım diyelim amann işte böyle çelişik bir durum

Eşim hiç tartışmaz, bağırmaz.Sadece özür dilerim der ve yapacağını yapar.O yüzden ben bağırırken o sadece gelip sarılır.Anılda sarılmasına izin vermez.Çok kıskanıyo erkeğim benim:)

derse gittim geldim ay aşkolsun yasminim duvarıma yazmışın cevap verdim anlattım ay olur mu bebeğim istanbula değil parise gitsem senin yerin başka

öncelikle hepinizim mevlid kandili mübarek olsun arkadaşlar rabbim dualarınızı kabul etsin hepimizin gönlüne göre versin

ve sevgililer gününüz kutlu olsun geçmişe bakmadığım için özel planlarınız var mı göremedim, ben hediyemi istanbuldan almıştım gelince verdim o da pamukkaleden dönerken aldı o işleri halletmiş olduk yani

akşam için de özel planlarım var tabi önce bir ibadetimizi duamızı ederiz inşallah ondan sonrası için özel bişey almıştım böyle çamaşır babaydoll tarzı bişey onu giyeceğim sonrasında allah ne verdiyse artık eheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…