- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #96.281
dalga gecme beaaaa,valla sinir oldum.hayatta en gicik oldugum sey plansiz insanlar.
Neysee kocama yapisiyim belkim o cikarir..
Selam bacılar.Sağlıklı yaşam yürüyüşünden geldim.Pancar gibi oldum valla.Ayaz yüzümü yedi
Mucize tekrar geçmiş olsun canım..
Tombalak Çilek hoşgeldin..
teşekkür ederim yasmin.maşallah iyi götürüyon sen bu işi her 3 kilo da bir beden küçülüyor demişti benim diyetisyen sende küçülmuşsundur 2 beden heralde
selam bacılar
napıyonuz bakalım kocaları bitirdiniz kuzucuukları çekiştiriyonuz dimi.hepsi aynı bunların ya biraz çok seviyoruz şımartıyouz da ondan bunlar böyle saltanat sürüyorlar .
Geldim polipcim iyileşiyorum inş.en azından hastane ortamından ev ortamına geçmek çok iyi geldi .öksürükten de bir kurtulsam süper olacak.
selam bacılar.sağlıklı yaşam yürüyüşünden geldim.pancar gibi oldum valla.ayaz yüzümü yedi
mucize tekrar geçmiş olsun canım..
Tombalak çilek hoşgeldin..
Aaaah ah.Çileğim görünen köy kılavuz istemez.Bu döt ben ölünce ölür bende..Sen üzülme..Senin tohumunda var güzellik.Sonradan bişi olmaz sana
Hainlerrr
[ı]noruyonuz bakem[/ı]
[ı]sımdı de mevzu guzellık dı mı[/ı]
[ı][/ı]
[ı]cılegım sen ne kadar yersen ye fazla kılo almazsın[/ı]
[ı]sen cok temkınlısın ya o bakımdan[/ı]
[ı][/ı]
[ı]yasmın tebrık edıyorum canım senı[/ı]
[ı]ınsa allah ıdeal kılona kavusursun canım[/ı]
[ı][/ı]
[ı]cok yedım bende [/ı]
[ı]ısım de cok[/ı]
[ı]ama ben yıne de oynastayım goruldugu uzere[/ı]
hoşgeldin kolay gele tatlım biz baya bitirdik rutine döndük darısı sanaselam kızlarrr
bi yandan hastalık bi yandan iş mahvoldum resmen ya bazen dayanamıyorum eve gidince uyumak istiyorum kuzuda hep başımda kucağımda yanımda bir dk rahat bırakmıyor kuuzmuş özlüyor beni ona da üzülüyorum ama bazen erken uyusa diye dua ediyorum resmen mart ayına kadar sürecek böyle
kızlar dün eve giderken düşüne düşüne gittim.bu yorgunlukla nasıl yemek yaparım diye diyeeve gittimki kocam etli patates, bulgur pilavı yapmış.salatayı da yapmış.arap aşı çorbamda vardı.çenesi durmadı ama canıma minnet oldu.ben de onu ödüllendirdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?