2008 Kasım Anneleri

oo üyler çoğlamış hadi bağalım....:)))

çileğim afiyet olsun ye datlummm....aman bu ara öyle şakaları kaldırmıyorlar bende ona benzer bişey dedim bana sert baktı sustum...
maytabım makine gelmiş güle güle kullan..şimdi yazarken aşağıdan gördüm...
rüyanıda anlatma aman...hıhhhh..bu aralar çoğunuzun totosu açık kalmış:)))))))

maytap rüya burayi bozar simdi okudumda aman haa.

nalimoo aman pek kizdi,bende cok gitmedim üstüne zira yarin icin vazgectim derse naparim ben

farketmez ev hali iş hali

giyinik olsun hepsi kabulüm hemen koy sallama beni
lore tam 5dakkada koydu

saçmalamışın hakkat o lafı bana edeydin tr yeye postaladıydım seni çoktan
deli karı
çoluk çoçukla evleniyor buadamlarda büyütcez diye uğraşıyolar
töğbeeee:90:

derin 23-24 diye hatıurlıyorum gösteriyi reklamlarda gördüm..

yasminim kayu ama zaten aynısının çizgifilmini bayıla bayıla seyrediyorlar çoğumuzunki her şeyi bilip konuşuyor... benim imkanım olsa götürürdüm...

Kızlar tiyatro için erken değil mi?

yasminim erken değil çokda eğleniyorlarmış benimki okulla gitmiştide
benim takip ettiğm bir kaç anne iğrenç demişti geçenki gösteriye
sanırım sallamışlar azcık
hatırladığım kostüm uydurukmuş
arkaya filmden bikaç müzik sıkıştırmışlar
bide kıyafet uygun değilmiş ağız hareketlerine sanırım hani açılıp kapanmıyomuş büyük çocuklar ağzıyla niye konuşmuyo kayuu demişler çok güldüm buna
:84:

Ben ilkokulda gitmiştim.Keloğlan ile Sultan kız adı da.Çok gıcık olmuştum.Bizi kandırıyolar demişim anneme.İki kişi eşek kostümü giymişti.Hiç sevemedim tiyatroyu.Geriliyorum, biri hata yapıcak, bozulacak, dekor düşecek falan filan..

Kayu gösterilerinin tarihleri şöyle: 8-9 Şubat İstanbul Bahçelievler Kültür Merkezi, 10-11 Şubat İstanbul Yenibosna İhlas Kültür Merkezi, 12-13 Şubat İstanbul Başakşehir Çınar Kongre Merkezi, 27 Şubat Bursa Tayyare Kültür Merkezi, 28 Şubat Karadeniz Ereğli, 1 Mart Zonguldak, 2 Mart Karabük, 5 Mart Şanlıurfa, 6 Mart Kahramanmaraş, 11-12-13 Mart Adana Seyhan Kültür Merkezi.

Devamı: Samanyolu Haber - Samanyolu Dizileri: İstanbul Yolundaki Kayu'yu Anlama Rehberi
Stv hakkında daha ayrıntılı ve geniş bilgi için Samanyolu fanları

kız polip dün haberlerde seyrettimde konyada özel bir hastane sağlam giren iki çocuğu komalık yapmışlar ciğerlerini felan delmişler....

yazık şimdi iyiyim diyordu biri... diğerinin gözleri şişti.. çok üzüldüm ya nasıl böyle ihmalkar olabiliyorlar...

çocuklar bademcik ve genizeti ameliyatına girmişler narkozdan olmuş sanırım komaya girmiş çocuklar
numuneden bi göğüs dr u gelmiş özel hastaneye(absürdlüğe bakarmısın o sözü geçen kızılay hastanesine devlet hastanesinden dr geliyo)çocuklara müdahale etmiş delmişmi napmış çocuklar kendine gelmiş yoksa ölüyorlarmış türkiye burası valla

bizde uydu muydu yok kabloludada kayu çıkmıyor
geçen dikkatli baktımda ne çirkin çocuk kız o öle kaşyok tip yok
akraba evliliği falanmı ana demişim bizim keloğlan behlül gibi bunun yanında

ben sinemaya götürecem niyetlendim bu ara artık kaç dakka durursa konyada daha bi tane özel tiyatro bile yok o bakımdan mağduruz:90:

yazikyaa cocuklara,simdi birde yeni bi kanun gelmis.önceleri devlet hastanesinde doktoruna özelden görünebiliyordum,simdi onu kaldirmislar..iyice icine ettiler sistemin..

polipim çirkin ama bizmkiler seviyo işde.. karaktewri oluşturan adam açıklamış kayu büyüsede saçı çıkmayacakmış kel kaldı valla bizm keleş oğlanıda trtde seyrediyorlar ondan güzel eline yüzüne bakılır hehehehe:)))

Geçen şu komedi dükkanındaki adamı gördü Anıl tvde..Anne kayu olmuş adam diyo:)) Oy yavrum , akşam gidiyimde yiyim bari.Anne ışır beni diyo..

Geçen şu komedi dükkanındaki adamı gördü Anıl tvde..Anne kayu olmuş adam diyo:)) Oy yavrum , akşam gidiyimde yiyim bari.Anne ışır beni diyo..

ısır ısır o pis oğlanı bende ısırıyım totosundan

akşam bende koltukda uyuya kalmışım hayal meyal kumandayı yanıma koyduklarını hatırlıyorum.zafer meydanına gitmişler ayazda piyasa yapıp gelmişler deli sıpayı yeni yıkamıştım ne akla hizmet çıktılarsa.uyku hali birinin bluzumu açmaya çalıştığını hatırlıyom bi uyandım benim böcek memede uyumuş kalmış kalktım yatırdım yerine bende yattım artık yatağıma ne rezilim dimi ıyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…