2008 Kasım Anneleri

polipe ben o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramışı istiyorum
adile naşit gibi göbecikte atarım size :)))
akşam için ne yapıcam diye düşünürkene uskumru aldım kaynımda gelir hem millet gelir d.günü için yukarda bi antrede yakıyo kalorifer tıkış tepiş olmayız diye düşündüm eyi düşünmüşmüyüm hiiiiiiihiiiii
benimde canım sıkılıyooo

Piroş al bebeni gez kız.Hava çok güzel bugün burda:) Bugünlerin tadını çıkar

Maytap hatun dün akşam Anıl ateşlenip istifar edince ben yemek yemedim.Dünden olan yemekleri yiyecez.

ben bugün çıkmadım hiç dün akşam çıktım güzeldi bugünde güneşli görünüyor ama soğuk demekki

dün akşam dışarı çıkmıştık yemeğe kapıda mendil satan kız vardı üstünde montu bile yoktu
sonra rüstem görmüş tekrar yemek yiyomuş oyuncağı vardı elinde oyuncağına da yediriyo oyun oynuyodu diyo
yavrum yaa çocuk işte... keşke her çocuk şanslı doğsa yaşasa dünden beri aklımda

hoşgeldin piroşş
ahh bende dolu kıyafet var kimi yeni kimide az giyilmiş bulsamda versem o kuzulara giyerlermi acep

hoşbulduk polipecim
insan vermeye kalkınca bulamıyor ihtiyaç sahibi birisini...
zaten kıyafet vermek ya da yiyecek bişeyler almak daha mantıklı biz öyle yapıyoruz yavrucuklara yarıyo bari, ama para versen kim alıyo acaba parayı çocuk faydasını görmüyodur bile belki

lorem buralardayızda herkes bişeylere dalmış sanırım...

bende çıkıyorum pilav ve çorba yapıcam yemeğim var..
herkese iyi akşmlar..
hadi kuzulara kendinize iyi bakın ...

ahh o çocuklara ben de çok üzülüyorum canım ya
hele burda bazı salak karılar var
resmen çocukla birlikte yatıyorlar yerde yaa
hiçbirişeyi yok sapasağlam kadın
üşümüyorlarmı hasta nasıl olmuyorlar anlamak mümkün değil
biz olsak dakkasında şifayı kaparız valla
allah yardım etsin o çocuklara
yarım akıllı ebeveyne sahip doğmuş napsın(

ahh o çocuklara ben de çok üzülüyorum canım ya
hele burda bazı salak karılar var
resmen çocukla birlikte yatıyorlar yerde yaa
hiçbirişeyi yok sapasağlam kadın
üşümüyorlarmı hasta nasıl olmuyorlar anlamak mümkün değil
biz olsak dakkasında şifayı kaparız valla
allah yardım etsin o çocuklara
yarım akıllı ebeveyne sahip doğmuş napsın(

Canlar ben bu ara yusufla çalışıyorum.O yüzden çıkarken byyy diyebiliyorum.Yavruma koşma zamanı artık, bakalım ne alemde..İyi akşamlar..

Günaydın hatunlar.Uykumu birazcık almış biri olarak fena değilim bugün.Anılın ateşlenmesi geçti.Dün keyifliydi.Sabah öksürüyodu ve birazda burun akıntısı vardı.Bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…