2008 Kasım Anneleri

çilek loreyi gördüm sende koy bi foto görsün bu garip polip
faysim yok diye küççük görmeyin beni bende üniversite mezunuyum bende nişantaşı çocuğuyum
:93:

selamlar, geldim geldim bende...
hakkaten facede dalmışım kelime oyununa gözlerim ağrıdı...

naparsınız, nörürsünüz bir kahve alıyım geliom buralardayım...

bir kullanıcı 0 misafir ben geldim siz gitmişinz kızım nerey gittiniz aç karnınızı doyurmayamı hadi toplaşalım gari..
lorede girmemiş bugün ne olduki...

yasmin anıl geceyi iyi geçirmiş sende sevindim inş. çabuk atlatır..

Son düzenleme:
selaaaam hatun kişiler:))
nasılsınızz bakalımmm
yasmin anılı bence doktora götür
bende öyle ;iyi mi , acaba mı falan derken ilerlemiş bir şekilde gittiğim oldu birkaç kez
o yüzden hemen gidiyorum şimdi
gerçi ne değişiyor dersen
belki gece huysuzluğuna erken çare oluyor
çünkü burnu tıkanınca bitiyoruz resmen
geçmiş olsun
bende kedi evi diye bir yeri bulmaya gittim
çok yürüdüm zor buldum
ev dedikleri park gibi bir yer çıktı
kimsede yok
ama oraya bırakabilirsiniz dedi belediye
yemek falan veriliyormuş orda
bu kediyi burda istemiyorlar

geçemn bizim dr da sanırım çocuk zırtlayınca bırt diye gelmeyin buraya demeye getirdi sanırım ama ben öle havalara falan baktım:44:

ateş 39 olursa soluk alıp verirken zorlanırsa korkun yoksa burnu aktı aksırdı diye gelmenize gerek yok dedi

aman napalım bidanecik bişey korkuyoz alla alla

bizim kerem sık hastalanıyor bir ilacımız var o çabuk kesiyor en fazla 3-4 günde atlatıyoruz öbür kuzuda olursa 10 günü buluyor...

istanbullu bayanlar hadi kayu tiyatrosu gelmiş gözünüz aydın kuzuları götürün bence...

polissss ev halimi koyim sana,yeminle korkarsin ahahaha

bana sisko diyen hatun,sizi sevgiyle aniyorum suan..

firin sütalac yaptim,suan üzeri kizarmak üzere.yiyip yiyip sisim

kafayi siyiriyorum bu ara..

yarinda kocamm tombige bakcak ben gecelere akcam,dua edinde sonum defne gibi olmasin ):))))

tuncayada dedim,aman baskasini nevinde filan ölürsem hemen yanlis anlama diye:)) cok kizdi

gözünü sevim sacmalama dedi.. sonra baistik ama

OOOOW İYİ AŞŞASI KALABALIK
selam hatunlar sabah beri face açık ama anca oturdum ben pc başına kahvaltı hazırlarken süpürgem geldi ona baktım biraz sonra yemek yedik ev süpürdüm telefon görüşmeleri yaptım anca düştüm vitrinin içini boşaltasım var ama canım istemiyo yaa ama yapmam lazım güneş vurunca tozlar gözüküyo accuk aslında atasım var şunları sadece kölelik yap
yaa süper bi rüya gördüm :)))anlatmııcam ama
gereksiz bi rüyaydı ama nedense güzel geldi :))
neysem lore nerelerde acaba bede merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…