• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Günaydın canlar.2-3 Gündür berbat durumdayız.Anıl ateşleniyo, boğazı enfekte olmuş.Dün akşam geldiğinde ateşliydi.Yemek yememiş hiç.Duş aldırdım, mama verdim.İstifar etti.Ağlıyodu durmadan.Biraz kendine gelince pizza kraker yemek istedi.Sonra börek yaptım, çok az ondan yedi.Gece 1,30 da yine ateşlendi.Aniden çıkan bir ateş.Çok üzgünüm ya..Süzüldü koçum:(

yasmınım gecmıs olsun canım
doktora gotursen neden ateslendıgını ogrenırdın hem
allah acıl sıfa versın

mucıze sımdı gordum canım
gecmıs olsun sana da

havalar ıyı mı kotu mu bellı degıl
herkes hasta var bır salgın durumu

bız dun cok yorulduk
cok gezdık eglendık
eve yorgun argın gec vakıtte gıttık kı ıkı tane munasebetsız caya geldı
gıcık oldum allahtan bır saat ıcınde kalktılar
ama benı sınır etmeye yettıler yanı

günaydın kızlar,
yasmin geçmiş olsun oğluşuna... çabuk toparlar inşallah...

lorem sanada aniden geldiğine göre yakından birileri bu münasebetsizler hıı... neyse kısa zamanda kalkmışlar yinede..

ağlayan keki bir ara kasım anneleri çok yapıyordu o ara birinden tarifi almıştım safişti belkide bilmiom çok süper oluyor hakkaten kocamın bile severek yediği bir kek...

nazlım gunaydın canım
evet ıkı tane kuzen
ıkısı de ogrencı akılları havalarda ıkısınınde
saatın 10'unda gelmısler cat kapı
gıcık oldum ama ne care

aglayan kek zeynanın meshur kekıydı canım

günaydın sevgi pıtırcıkları
ben fenayım yaa her yanım liğme liğme dökülüyo sanki burnumda feci sinüzit ve geniz akıntısı
hasta olanlara ve bebişi hasta olanlara geçmiş olsun
yasmincan dra götürsen antibiyotik bişye yazar iyi gelir tosuna
dün bende hiç uğrayamadım buraya öğlen olmadan fatihle gezmeye çıktık hava çok güzeldi istediği herşeyi aldım götürdüm pek bi sevindirik oldu .sonra eve geldik bilgisayar oynucam dedi bende biraz test çöz dedim anlaşamadık gene surat 6 karış oldu anladımki bu bebe takımını memnun etmek olanaksız
bugünde kaynımın d. günü burda zaten cts dönücek izmire bakalım akşama parti var galba:D
dün netten aldım süpürgemi baya bi dolaştım dün gezdiğim erlerde sordum fiyatlarını en çok hangisinin satıldığını falan en sonunda philips fc 9170 de karar kıldım zeynoyla beraber canlı canlı aldık bakalım gelsinde evi süpüriim bildiririm sizede

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler canlarım.Az önce valideyi aradım.Şükür yemiş çorbasını.Ateşi için ilaç vermiş çıkmadan..İyi diyo:))

Maytabım güle güle kullan.Biz yeni geliniz, eşyalarımız yeni.Ama ilerde deneriz cici makinandan:)

lorem genç birde öğrencilerse zaten ev halinden anlamazlar... yarımakıllılar birde 10 da gelmişler....

maytabım zeynayla yeni makinenizi güle güle kullanın. benim küçük süpürgede dün içten çatlaktı benimkiler düşüre düşüre kırıldı çekşi hala süper ama sanırım bir sene sonra bizede yeni bir süpürge lazım olacak...

yasmin iyi en azından karnını doyurmuş kuzu... bazen bende götürmüyorum evde her ilaç mevcut sorunuda bildikten sonra o ilaçlarla iyi ediyoruz...

Back