- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #95.621
selamlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum...
bizde normal sıradan bir haftasonu geçirdik...
bugün babamız evde yapılacak biraz iş kalmıştı onları halledicez..
laviş, derin ve hasta olanlar çok geçmiş olsun hem size hem bebilerinize...
yasminim kociş yine sinirlendirmiş seni sinirlenilmeyecek gibi de değilki haklısın...
sende iki çocuklu olarak gerçekten iyi bir annesin...:)))) bu arada kilolarda gitmiş gözünaydın...
lorem sende haftasonunu bir dargın bir barışık geçirmişin sanırım...:)))
amin hoşgeldin..
maytabım ev çok yüksekmiş ya ben istanbulda yengemlerde 8. kata çıktımmı kötü oluyordum 16 kat daha kötü yavvv...inşallah bir hal yolunu bulursunuz...
şu lesliye bende bakıcam işime yarar sanırım...
polipim arkadaşının babası gençti sanırım spor aleti aldığına göre.. başınız sağolsun...
bugün burda yağmurlu kasvetli bir hava var.. sabah biraz camdan baktık kuzularla küçük dolular yağdı... sanırım kar yakında burayada uğrayacak...
herkese güzel bir hafta diliyorum...
bizde normal sıradan bir haftasonu geçirdik...
bugün babamız evde yapılacak biraz iş kalmıştı onları halledicez..
laviş, derin ve hasta olanlar çok geçmiş olsun hem size hem bebilerinize...
yasminim kociş yine sinirlendirmiş seni sinirlenilmeyecek gibi de değilki haklısın...
sende iki çocuklu olarak gerçekten iyi bir annesin...:)))) bu arada kilolarda gitmiş gözünaydın...
lorem sende haftasonunu bir dargın bir barışık geçirmişin sanırım...:)))
amin hoşgeldin..
maytabım ev çok yüksekmiş ya ben istanbulda yengemlerde 8. kata çıktımmı kötü oluyordum 16 kat daha kötü yavvv...inşallah bir hal yolunu bulursunuz...
şu lesliye bende bakıcam işime yarar sanırım...
polipim arkadaşının babası gençti sanırım spor aleti aldığına göre.. başınız sağolsun...
bugün burda yağmurlu kasvetli bir hava var.. sabah biraz camdan baktık kuzularla küçük dolular yağdı... sanırım kar yakında burayada uğrayacak...