2008 Kasım Anneleri

ohhh lavıs ıyı bır donemde gelmıs annen ne guzel
ısyerınde yogunsun ama evde rahatsın en azından
kuzunun ıyılesmesıne de sevındım

benım kuzum da aksam benı almaya gelecekmıs
buyuk bır askla beklıyorum kendısını

Yok evde eğitim konusunda annemler pek umursamazlar öle hele hamurla yapbozla hayatta uğraşmazlar annem sultan gibi sıkıntıya hiç gelemez arda tv izliyor yavrum evde koşuşturuyor oyuncaklarını atıp öle kendince oynuyor arada da dışarı çıkartıyorlar hava güzelse o zaman hem oyun poynuyor hemde uyuyor dışarda haklarını yiyemem yinede allah razı olsun buradaki arkadaşlada konuştum onun şuanda eğitimden çok aile sevgisine ihtiyacı var bizler nasıl büyüdük onunda dönemi var acele etme kendinide üzme dedide rahatladım biraz

Lavişim hoşgeldin kararımı verdim ya seneye pedegoglarında önerisi bu şuan için sevgiye ihtiyacı var ve sevgiyi en güzel şekilde alıyor kuzum çok ösledim kuzumu yaaaaaa gittiğimde zile basıyorum kapıyı açıp hemen anneciğiimmm anneciğimmm die bağırıyor sıpam şükü yesinler onunn
Yağmuşum düzelmiş çok sevindim iştahıda yerine gelmiş maşallah

Son düzenleme:
sedacım bizimki de öyle sabah caillou izliyor zaten bağımlılık yaptı:)geçen de anneanne çabuk caillou bitiyo diyo yemeğimi yeyip gideyim demek yani:))))
annesinin kuzusu annemle bazen hamur falan oynuyorlar babannesiyle de bol bol bahçelerde geziyorlardı bizimkiler de pek legoyla falan oynatmazlar ben yapıyorum ama çok değil şimdi caillou masasında akşama kadar mutfak çekmeceleri oyuncakları emrine amade öyle geçiriyorlar zamanı
lorecim ya valla evde dinleniyorum dediğin gibi oda olmasa hep bunalıcam her sene bu dönemde geliyıor annem sağolsun uzunca kalıyor yanımdaaaa

Orasıda öyle seda aslında erken dediğin gibi
ne biliyim insan hep sanki bişeylere geç kalmış gibi hissediyor kendini
anne olduğumuz için çocuklar için devamlı düşünmekteyiz
yanlış bişey yapmayalım diye falan sıkıntıdayız
evdeki yapboz kitap oyun bilmem ne masanın üstünde yer kalmadı
tabi çoğu 3+ hepsini yapamıyor haliyle ne biliym yaa
ama zaten daha kaka işi var veremezsinki kreşe:)
o bakımdan unut o işi şimdilik

Çok yorgunsam ilgilenemiyorum o kadar.Anne sana biber dolması yapıyım diyo.Getiriyo birkaç parça oyuncağını Yada 2 araba getirip araba oynuyalım diyo.Bazen üzülüyorum.Haksızlık mı ediyoruz onlara. Hep yanında olup ilgilenemiyoruz( Böyle ikilemler yaşıyorum.Onun sabahları arkamdan o bakışı hiç aklımdan gitmiyo

günde birkaç kez telefon ediyorum
anne annecim bucucum bucum
sürekli tekrarlıyor:))
orda bişeyler gösteriyor ben görüyorum sanıyorum yawrum
anlatıyor bişeyler
lafımı telefonda çok dinliyor yalnız onu farkettim
evdeyken o kadar dinlemez
uyumuyormuş meseala uyu aşkım akşam şöyke böyle yapcaz falan diyorum
bir süre sonra tamam annecim kapat hadi sen kapat diyo:))
demin aradım kaynanam çatlıyor gülmekten noldu dedim
camdan bakıyorlarmışta
bizim arabanın yanında geçiyormuş kadın .karşı komşum yani
ona bağırıyormuş git pis komşu teyze
elleme bizim yeni arabamızı diye puhahahha
kadına bir garezi var anlamadım
kadın kapıya gelince de bağırıyor ona
git gelme bize diye:)) ay çok ayıp diyoruz ama anlamiiiyiii bu sıpacıkk

lavişş error error:90:
benim kociko geçen sorduğun soruya açtı kanunu yapıştırdı cevabı yıl içinde değişmezmi agi haberin olsun
senin dediğinde doğru brüt ücretten hesaplanır ama 6 ay sonra brüt ücretle artmaz dedi kanunuda okudum yanlış bilgi vermiyim sana dedim

kuzunada sevindim benim paşamda çok iyi bu ara eskiye döndü yemek muhabbetimiz

kızlar erdinizmi len boyut yayıncılktan aradılar şimdi şu setimiz bu setimiz var diye ama ben nefret ediyorum telefonda satış muhabbetine kızı yağladım balladım kapadım netten alıım ben ihtiyacım olduğunda sağolun falan dedim ay cıyık cıyık öttü beynimin içinde

kreşin en büyük artısı çocuklarla etkileşimleri çok fazla olması yemekten kalkınca el yıkamayı artık kendisi istiyor yada vc muhabbeti şimdi çiş yapınca tuvalet kağıdıyla pipişini bir silişi varki yerim yerim dedirtiyor bilmiş bilmiş kayay gülü gülü yapıp sifonu çekiyor.yemeğini kendisi yiyor ayakkabılarını kendisi giyip çıkartıyor 3,5 yaşındaki yeğenim yapmıyor ardanın tüm bu yaptıklarını.evdede öğrenir bunları ama süreklilik belki sağlanamayab,ilir orda birbirlerinin gazıyla iyice pekiştiriyorlar

Bende yakinda basvuru yapcamkres icin,yoksa bu oglani zapdetemem evde ben.Hemde yavas yava sdil ögrenmesi gerekiyor.bakalim artik ne zaman cikar.

ay polip sen böyle ablatınca maşallah dedim ya ne güzel benimkilerin bunları yapması 1-1,5 seneyi bulur ..
benimde tek derdim ikisinede aynı anda yetişememek(
birde bende çok bunalıyorum çoğu zaman bağrıp kızıyorum çok kızdıracak bişeyler yaparlarsa popolarına yiyorlar 5 kardeşi.. off offf zaten keremde çok etkilewniyor sanırım bu ara bağrınmalarımdan oda beni taklit ediyor ... ALLAH yardımcımız olsun.. inşallah bunlarında durulacağı bir zaman vardır ne bileyim..

polisim evde ne kadar ilgilensekte ordaki gibi olmuyor bence,mesela ben boya yapiyorum hamur oynuyoruz filan ama hadi en fazla 1 saat dayanabiliyorum.birde evde tek sorumluluk cocuk diilki.

e ordakinlerin iside bu zaten,ben bakiyorum o kadar güzel ilgi varki.camur oynuyorlar,yagmruda yerelre yatiyorlar,kardan ev yapip icine mum yakiyorlar filan.Bunun yaninda kisisel gelisimde had safhada.cocukalarda kendine güven yogunlastiriliyor.Ama burada ha deyince istedigin rkese veremiyorsun cocugu.Deniz iki dilli olcagi icin bize erken kres cikma yüzdesi co kyüksek.

Ama iste her iyi seyin birde kötü tarafi var,bu ülkede ne kadar cok pedofil varsa hepsi kreslerde calismis(( Neyseki deniz korumali biyere gidicek insl.ayy fenalik basti püfffffff

sağol derinim hepsine maşallah kuzuların

nazlım işin zor bu dönem hepsi coştu.bizimkinin az içindede vardı canı tez anası kılıklı daha benden şunu isterim ver demedi arkadaşımın 8ay büyük tosunu kumandayı bile annesinden ister yapı meselesi

benimki kreşte ilk yemek yediği gün tabaklar toplanınca benimki eline bi peçete alıp masayı silmeye başlamış çok gülmüşlermiş.öylesine yapıyo sanmışlar ama hergün yapar huy

nazlıcım valla sen mazeretlisin
iyi bile dayanıyorsun yani
çok zor işin allah kolaylık versin her zaman diyoruz
ama baya kolayladın kız şaka maka
koccaman kadar oldular bakk:))) maşallah

kızım evde çocuğu çalıştırıyon dimiii
alışmış zavalla yavru:)) kreşte bile masa siliyorr

herkez aynı şeyi söylüyo anneannesi ev süpürürken öle olmaşş deyip almış süpürgeyi halıların altını koltuk diplerini süpürüyormuş.annem biz anan kadar titiz değiliz oğlum diye gülmüş.sen napıyon bu çocuğa diyo ay napıyım ben çocuk titiz

ana çileğim essahmı kıııı ayyy aman diyim valla okudum önce ne yalan söyleyim çocuk eğitiminden anlayan tecrübeli biri gibi düşündüm pedofili :)) cahilliğime verinnn gayrı sonra derin ne diyon diye yazınca anlamına baktım anladım yaniii.... iyi seninki daha iyi bir yere giedecekmiş biliyorsan sorun olmaz çileğim...
derinim sağol çokta oynaşıyoruz aynı zamanda ama tabiki tewk çocuk yetiştirmek gibi olmuyor artık öyle idare edicez-edicekler ......
polipim tertipli titiz çocuk olucak seninki belli şimdiden...çok erkek fazla titiz olmayı beceremz büyüyünce ama seninkinin gidişat çok güzel maşallah..:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…