- 29 Ağustos 2007
- 635
- 0
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
dark bende sana yetiştim.bende hamileyim..bugün keseyi gördük...çok mutluyum kızlar..Allah hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..muhtemel doğum tarihim 23 kasım..
karamiocum çok sevindim canım hamile olmana allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin a.s.
Canım onları sakın düşünme,boşuna kendini üzersin.Ben hiç düşünmedim öyle şeyler,şükür şimdilik iyi bakalım.
İlk haftalarda oluyodu bendede ağrılar.rahim daha yeni alışıyo ya.Şimdi fazla kalmadı.Bugün az bişey oldu.Ama bugün bulantım azaldı sanki birazcık rahatım.son bi kaç güne göre.İnşallah azalır, bakalım.
Ama oluyodu benimde geçen haftalarda kasık ağrım.Sen yeterki kendini çok yorma,ağır kaldırma ve dikkat et herşeye.
Dr.un kimdi Konya da? Ben Başkentte Ayla hanıma giderdim aşılamaya.
dark bende sana yetiştim.bende hamileyim..bugün keseyi gördük...çok mutluyum kızlar..Allah hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..muhtemel doğum tarihim 23 kasım..
Selam Kasim Anneleri Bende Kasim Da Anne Olacağim Inanin O Kadar Umutsuz Bir Bekleyişti Ki Benim Ki...eşimin Hizli Sperm Sayisinin Doktor Hiç Olmadiğini Söylemiş Ve Bana Da Endometrizois Teşhisi Koymuştu Doktor şansiniz Az Demişti Ama Rabbim Bize De Nasip Etti Geçen Hafta Kan Testi Yaptim 999 çikti şu An 5 Haftalik Hamileyim Ve Hafta Sonu Ilk Kez Doktora Gidicem Kizlar Inş Keseciğimi Görürüm
Orkidecim Yazdiğimiz Mesjlarin Altindaki Takvimleri Nasil Oluşturuyorsunuz Ben De 5 Haftalik Hamileyim Fakay Nasil Oluşturacağimi Bilmiyorum
kızlar bende çok fazla akıntı var sütlü kahve renginde fakat çok yoğun 5 haftalık hamileyim
sizce normal mi?
slm kizlar bende kasim annesiyim hayirlisiyla allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslr su hamililik cizelgesi nasil oluyor
İyiyiz biz Şeker daha erken bişi olmaz pazartesi görürsün.Keşke ultrasona girmeden bol su içseydin.merhaba şekerler!!naber herkes iyidir umarım...
dün doktora gittim 5+1 im ve usg de keseyi göremedik..doktorum istersen vajinal bakalım dedi ben de onu istemedim..pazartesi tekrar gidicemm.sizler ne zaman gördünüz kesyi
?
Anladım canım Bende Adanalıyım yaşadığınız yerde Adana yazmıştım senin gibi.bulantılarının azalmasına sevindim canımcım..kendimi çok yormuyorum desem de yine de otur otur olmuyor sıkılıyor insan..
canım ben konyalıyım ama konyada yaşamıyorum o yüzden ayla hanımı tanımıyorum..
herkese merhaba arkadaşlar...
ben de 6 hafta 4 günlük hamileyim...:)))
bebişim kasımın 17sinde gelecek inşallah...
ama ben de bulantı falan olmuyo, aşermesi de yok... tek sorunum kabızlık...doktorun verdiği şurup olmasa ne yaparım bilmiyorum...bu arada kızlar benim karnım büyüdü ya, bu normal mi?
slm kizlar nasilisniz bakim ben iyim allahima sükürler olsun sey soracaktim aranizda izine gidecekler varmi haziranda ucakla tr gelecegiz kayinvalidemlere acaba birsey olurmu doktora daha gidemedim cünkü izinli
amşn fatercim...Allah isteyen herkese versin...senin muhtemel doğum zaamnın ne zaman..benimki 23 kasım..inşallah o günleride görürüz..canım çok çok çok sevindim
ayyy bi tuhaf oldum ya
seninle dertleşirdik hep kaderde aynı ay anne olmak varmış desene
canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsun
Allah sağlıcakla kucağına alacağın günleride göstersin inşallah
sevgiler...
bu arada benim bildiğim kadarıyla folik asit ilk üç ay kullanılıyor..yani hamileliğin sonuna kadar değil..yinede doktorlarınıza danışırsınız..
Selam kızlar kalp atışını duyan kimse yok mu daha?
Ben perşembe gittiğimde doktora göre 6+2 (Benim hesabıma göre 6+3 oluyo) idi ;
Kalp atışı:120 dakikada
bebişin boyu:0.56cm idi.
Bu arada kistim biraz küçülmüştü.4 cm civarında .
Bugün itibariyle 6+6 yız ve bulantılarım,koku hassasiyetim azaldı.İştahımda biraz daha arttı.
Sizlerinde gelişmelerini bekliyoruzzzza.s.
jeyyar seni seni oh negüzel gebelık bölümüne transfer oldunuz :teytey: canlarım allahım bozmasın heralde ohh canım darkım benım kalp atısınıda duydun allahım böyle devam ettırsın hersey cok güzel olsun sizin güzel haberlerınızı alınca cok sewvınıyorum birtanelerim :asigim:
jeyyar seni seni oh negüzel gebelık bölümüne transfer oldunuz :teytey: canlarım allahım bozmasın heralde ohh canım darkım benım kalp atısınıda duydun allahım böyle devam ettırsın hersey cok güzel olsun sizin güzel haberlerınızı alınca cok sewvınıyorum birtanelerim :asigim:
darkçım sevindim kalp atısını görmene..ben de bi görseydim hayırlısıyla...eşim eve usg almaya karar verdi...çünkü ben çıldırmış gibi hergün doktora gitmek istiyorm dalga geçiyor benle..ben de dün keseyi gördüm ama çok net değildi..doktor 19 nisanda tekrar gel dedi..ben nasıl sabretcem o zamana kadaryaaa!!
darkım peşimden gelin dedinya ben seni takip edıyorum belkı banada bulasır jeyyar citosun okudum şimdi canım valla inan cok sevındım yaa ne kadar güzel bir mucize bu böyle allahım bozmasın ya daha düne kadar napıcaz diyordukyer acakoyun bana ona göre bende gelıcem :roflol: canlar dualarınızda eksık etmeyın bu arada çitosum dedigini yapıcam allah razı olsun a.s.