2008 Kasım Anneleri

merhaba kasım anneleri...!bugün tekrar beta hcg baktırmaya gittim..çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı 886 çıktı değerim:dance::dance:..cumrtesi 257 idi..bi de usg de görsem tam süper olacak....

Hadi canım gözünüz aydın,çok güzel bir değer.Bakmadı mı ultrasonda?
benim değer 750 lerde doktor görmüştü galiba keseyi.
Ne zaman gideceksin kese için?

Ben cumartesi aldım randevu kalp atışı için.Allah hepimize yardım etsin.

ben de cumartesi gidicem dktora..doktor bana zaten cuma gel demişti bu arada da tekrar beta hcg baktır demişti o yüzden ben baktırdım laboratuarda...
aslona bakarsan iyi bir doktor bulmam lazım kendime..bakalım onun araştırmasını yapıcam..cumartesi arkadaşın tavsiye etiiği bir doktora gidicem bakalım..

bugün sol kasığımda hafif bir ağrı var öğleden sonradan beri...sen de oluyor mu?
sende de var mı düşer mi,boş gebelik mi,dış gebelik mi korkusu?ben de acayip bi korku var yaaa..bi görsem keseyi yerli yerinde ....

Canım onları sakın düşünme,boşuna kendini üzersin.Ben hiç düşünmedim öyle şeyler,şükür şimdilik iyi bakalım.

İlk haftalarda oluyodu bendede ağrılar.rahim daha yeni alışıyo ya.Şimdi fazla kalmadı.Bugün az bişey oldu.Ama bugün bulantım azaldı sanki birazcık rahatım.son bi kaç güne göre.İnşallah azalır, bakalım.

Ama oluyodu benimde geçen haftalarda kasık ağrım.Sen yeterki kendini çok yorma,ağır kaldırma ve dikkat et herşeye.
Dr.un kimdi Konya da? Ben Başkentte Ayla hanıma giderdim aşılamaya.

bende sizin gibi yeni hamileyim canım hiç bi şey yemek istemiyo ama yavrum için kendimi mecbur hissediyorum onun kalbinin attığını duyacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum yavrum seni çok seviyorum içimdesin ve ben seni hissediyorum

slm arkadaslar bende 6+5 gunluk hamıleyım benım 2 gune kadar hıc mıdem bulanmıyodu ama 2 gundur hıc bısey yıyesım bıle gelmıyo zarzor yıyorum bende pazartesı gunu kalp atıslarını gormeye gıdıcem ıns kesenın ıcındede gozukur kesı gordum gecen hafta

Benim 2 gündür yavaş yavaş düzeliyor gibi iştahım canım.darısı başına olsun.Kaç hafta kaç günlük bebişin.Son adet tarihin ne?
Keseyi gördün mü sen?

Olsun canım bulanması bile bazen güzel oluynun varlığını daha iyi hissediyosun.Ama tabi çok şiddetli hissettirmese de olur kendini )

Bende 2 gündür azar azar yemeye başladım.Biraz yatışır gibi oldu bulantılarım.Çok şükür.
Ben senden önce gidiyorum ya inşallah görürüm bebişi.Keseyi bende gördüm.Kalp atışını da görürüz inşallah hepimiz.

İlaç verdi mi sana da dr. un?Vitamin aspirin felan??

Ya kızlar bir de Folik asit günde kaç tane alıyorsunuz:uhm:

evet cnm bana hap verdı 2 tane bırı folık asıt dıgerıde vıtamın megadyn dıye bır hap verdı ben folık asıtı gunde 2 defa ıcıyorum sabah aksam

darkinlife merhaba canım nasılsın yazılarından okuduğum kadarıyla seninde bulantıların biraz fazla ben hala sabahları bişe yeyip içemiyorum ama akşamları güzel yiyorum folik asit ---folbiol önerdi doktorum ve günde bir tane alıyorum
canım sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana ve tüm anne adaylarına

evet cnm bana hap verdı 2 tane bırı folık asıt dıgerıde vıtamın megadyn dıye bır hap verdı ben folık asıtı gunde 2 defa ıcıyorum sabah aksam

Bende vitamin elevit le folik asit kullanıyorum.
Bana folik asit günde 1 dedi de ben 1-2 hafta kadar günde 2 kullandım.Çünkü hamile kalmadan önce pek içmiyodum.Ne de olsa hamile kalamıyorum diye bırakmıştım.
Şimdi bende günde 1 alıyorum.Biraz da bulantılar yüzünden.
Sen ne zamana kadar içeceksin 2 tane?
Birşey dedi mi dr.un?

Evet canım cuma akşamı başladı felaketti,2 gündür şiddeti azaldı ama çok şükür.
Benim akşam daha çok oluyo bulantım nedense.Geçen sabah dişimi fırçalayayaım dedim bin pişman oldum.Macun midemi bulandırdı.Hiç birşey yemediğim halde midem kasım kasım kasıldı.
Yüzümü yıkarım jel kokusu öldürür.Walla işimiz zor.Temiz de olmayacaz artık :))
Dişlerimi macunsuz fırçalıyorum.Var mı kokusuz macun felan biliyomusun?

Bende dün öğren bi yedim,kıtlıktan çıkmış gibi :) Özledim karnım doyana kadar yemeyi.Şimdi az yesem karnım şişiyo,midem bulanıyo.
Teşekkürler canım ben de sana sağlıklı bir hamilelik diliyorum.a.s.

bende hamıle kalmadan oncede kullanıyodum folık asıtı hamıle oldugumu ogrenınce bırakmıstım doktora gıttgımde sordum ıcmeye devam edıcekmıyım dıye evet devamlı ıcıceksın dedı nezaman kadar oldugunu soylemedı sana soyledımı nezaman kadar oldugunu doktorun

Sanırım sonuna kadar içeceğiz bende sormadım.Ama hapın var mı demişti.Bende var deyince yeniden yazmadı.sanırım devam edeceğiz sonuna kadar.Ama sen 2 tane alıyosun ya belki bi süre sonra 1 e indirir.

Selam Kasim Anneleri Bende Kasim Da Anne Olacağim Inanin O Kadar Umutsuz Bir Bekleyişti Ki Benim Ki...eşimin Hizli Sperm Sayisinin Doktor Hiç Olmadiğini Söylemiş Ve Bana Da Endometrizois Teşhisi Koymuştu Doktor şansiniz Az Demişti Ama Rabbim Bize De Nasip Etti Geçen Hafta Kan Testi Yaptim 999 çikti şu An 5 Haftalik Hamileyim Ve Hafta Sonu Ilk Kez Doktora Gidicem Kizlar Inş Keseciğimi Görürüm

Orkidecim Yazdiğimiz Mesjlarin Altindaki Takvimleri Nasil Oluşturuyorsunuz Ben De 5 Haftalik Hamileyim Fakay Nasil Oluşturacağimi Bilmiyorum

slm kizlar bende yeni ögrendim hamile oldugumu daha doktora gitmedim 4 hafta 4 günlük hamileyim su hamile cizelgesi nasil oluyor bu arada insallah mutlu bir hamilelik geciririz allah yardimcimiz olsun

slm kizlar bende kasim annesiyim hayirlisiyla allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslr su hamililik cizelgesi nasil oluyor

Sanırım sonuna kadar içeceğiz bende sormadım.Ama hapın var mı demişti.Bende var deyince yeniden yazmadı.sanırım devam edeceğiz sonuna kadar.Ama sen 2 tane alıyosun ya belki bi süre sonra 1 e indirir.

dark bende sana yetiştim.bende hamileyim..bugün keseyi gördük...çok mutluyum kızlar..Allah hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..muhtemel doğum tarihim 23 kasım..

bu arada benim bildiğim kadarıyla folik asit ilk üç ay kullanılıyor..yani hamileliğin sonuna kadar değil..yinede doktorlarınıza danışırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…