- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
merhaba kasım anneleri...!bugün tekrar beta hcg baktırmaya gittim..çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı 886 çıktı değerim:dance::dance:..cumrtesi 257 idi..bi de usg de görsem tam süper olacak....
Hadi canım gözünüz aydın,çok güzel bir değer.Bakmadı mı ultrasonda?
benim değer 750 lerde doktor görmüştü galiba keseyi.
Ne zaman gideceksin kese için?
Ben cumartesi aldım randevu kalp atışı için.Allah hepimize yardım etsin.
bende sizin gibi yeni hamileyim canım hiç bi şey yemek istemiyo ama yavrum için kendimi mecbur hissediyorum onun kalbinin attığını duyacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum yavrum seni çok seviyorum içimdesin ve ben seni hissediyorum
slm arkadaslar bende 6+5 gunluk hamıleyım benım 2 gune kadar hıc mıdem bulanmıyodu ama 2 gundur hıc bısey yıyesım bıle gelmıyo zarzor yıyorum bende pazartesı gunu kalp atıslarını gormeye gıdıcem ıns kesenın ıcındede gozukur kesı gordum gecen hafta
evet cnm bana hap verdı 2 tane bırı folık asıt dıgerıde vıtamın megadyn dıye bır hap verdı ben folık asıtı gunde 2 defa ıcıyorum sabah aksam
darkinlife merhaba canım nasılsın yazılarından okuduğum kadarıyla seninde bulantıların biraz fazla ben hala sabahları bişe yeyip içemiyorum ama akşamları güzel yiyorum folik asit ---folbiol önerdi doktorum ve günde bir tane alıyorum
canım sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana ve tüm anne adaylarına
Sanırım sonuna kadar içeceğiz bende sormadım.Ama hapın var mı demişti.Bende var deyince yeniden yazmadı.sanırım devam edeceğiz sonuna kadar.Ama sen 2 tane alıyosun ya belki bi süre sonra 1 e indirir.