2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar,

öncelikle dark ve tatlımelek ikinizede çok geçmiş olsun ben ancak görüyorum. umarım herşey yolundadır. Ama bu tip kanamalar bir çok kişide oluyor benim ablamda, eltimde, görümcelerimde falan hepsinde oldu ve hepside sağlıkla devam ettiler hamileliklerine o yüzden üzülmeyin sakın ama tabiki temkinide elden bırakmamak lazım çok çok çok geçmiş olsun ve bir daha tekrarlanmasın inşallah dualarım sizinle allahım hepimizin miniklerini korusun inşallah

Kızlar benim bebiş 8+6 da 21 mm idi.
Kalbide 186 idi.

Bu haftada sizlerden giden yok mu dr.a??

Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım bir daha yaşamazsın. bende cumartesi günü gittim doktora 8+4 20mm di. kalp atışlarıda çok iyiydi. mide bulantılarımızda aynı seninle. akşamları bulantım artıyor benimde.

ayrıca ben vitaminde düzenli kullanamıyorum mide bulantısından. bu konuda da sıkıntı çeken var mı?

sevgili dark ve sevgili tatlı melek bu gün nasılsınız bakalım tatlı melek doktora gittinmi endişelenme lütfen kendini yorma ve dinlen en güzel haberlerini bekliyoruz

dun gece acıle dogum hastanesıne gıttım sabaha kadar yatırdılar serum taktılar sabh cıktım kendı doktorumun hastanesıne gıttım bebgım yasıyo kalp atıslarınıda duyduk 3 tane ıgne verdı her hafta vuruncam onu dusuk tehlıkesı ıcınmıs bıde hap verdı allahım hepımızın bebıslerını bıze bagıslasın

amin canım çok geçmiş olsun kendine dikka et yorulma tamam mı?
inşallah Allah kucağımıza sağlıkla aldığımız günleri de gösterir
bu arada ben cuma günü tahliller için dr. gittim
bebişim 8+4 görünüyordu ve 20 mm.di
kalp atışları da iyi dedi dr.um
12. haftada ikili test için çağırdı
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar

dun gece acıle dogum hastanesıne gıttım sabaha kadar yatırdılar serum taktılar sabh cıktım kendı doktorumun hastanesıne gıttım bebgım yasıyo kalp atıslarınıda duyduk 3 tane ıgne verdı her hafta vuruncam onu dusuk tehlıkesı ıcınmıs bıde hap verdı allahım hepımızın bebıslerını bıze bagıslasın

:nazar:canım gönlünü ferah tut allahım bebişini sana bağışlasın kendine çok dikkat et kesinlikle kendini yorma dinlen bitanem:nazar:

Saol Cnm Cok Tesekurler Zaten Karar Verdim Temizlik Falan Yapmiycam Artik Hic Hayatimda Bukadar Korkmamistim Allahim Herkezin Bebegini Bagislasin Yarabbim

ya cok kotuyum suan pembe kan geldı benden ne yapmam lazım neolur yardım edın:KK43:

Saol Cnm Cok Tesekurler Zaten Karar Verdim Temizlik Falan Yapmiycam Artik Hic Hayatimda Bukadar Korkmamistim Allahim Herkezin Bebegini Bagislasin Yarabbim

Canım çok geçmiş olsun.Bol bol dinlen,çalışıyosan bu hafta izin felan al.
Ben bu hafta raporluyum,dinleniyorum.
İğnelerin faydası olur.:nazar:
Kanama rahimdemiymiş??Doktor bişey dedi mi?

Benimki rahimdeydi.Ama bebeğe çok yakın değil ve kanama çok değil dedi.Tek tesellimiz bu oldu.
Ben az bi eğilsem hemen karnım ağrıyor.Eğilmek de çok zararlı.Uzanmak,ağır kaldırmak hep kaçınmamız gereken şeyler.

Ben artık en ufak iş yapmıyorum.

Kızlar sizde aman dikkatli olun derim ben.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım bir daha yaşamazsın. bende cumartesi günü gittim doktora 8+4 20mm di. kalp atışlarıda çok iyiydi. mide bulantılarımızda aynı seninle. akşamları bulantım artıyor benimde.

ayrıca ben vitaminde düzenli kullanamıyorum mide bulantısından. bu konuda da sıkıntı çeken var mı?

Bebeklerimiz aynı sayılır çok iyi :)
Benimde bulantılarım akşam olduğundan ben vitamin alma işini kahvaltıdan sonra yapıyorum.
Folik asit ve aspirini ise öğle yemeğinden sonra alıorum.Böylece midem bulansa da vitaminler bebeğime kalıyor.
Akşam hapı ağzıma alır almaz çıkarıyorum bende böyle bir çözüm buldum.Dene istersen.en rahat olduğun zaman en zor geleni yap.
Hatta ben sabah süt bile içtim.Şimdi ise bulantım çookk

sevgili dark ve sevgili tatlı melek bu gün nasılsınız bakalım tatlı melek doktora gittinmi endişelenme lütfen kendini yorma ve dinlen en güzel haberlerini bekliyoruz

İyiyim ben canım,inşallah TatLıMeLeK de iyi olur...:nazar:

Sen nasılsın??

canım iyi olmanıza çok sevindim inşallah bu son olur birdaha bu tür bişeyle karşılaşmazsın kendine dikkat et ve yorma sakın bebeklerimizden daha mı önemlievimizin temiz olması allahışkına kızlar yapmayın ne zahmetlerle bebek sahibi oluyoruz evimizin temizliğine gelen hiç gelmesin enazından 3 ayı atlatalım bebeğimiz sıkı skı tutunsun bize sonrasında yavaş yavaş yaparız

walla ben 2 aydır elimi hiç birşeye sürmüyorum sağolsun annem geliyor temilziğe gelemediği zamanlardada imkanlarımı zorlayıp kadın alıyorum ne yapıyım bebeğimden daha önemli değil yaa kendinizi yormayın lütfenn bebişimizin bize bizimde ona öyle ihtiyacımız var kii hemen hemen hepmiz kalp atışlarını duyduk bebeklerimizin onlara kıymamak için bol bol yatalım dinlenelim ağır işler yapmayalım en azından riskli dönemimizi atlatıncaya kadar ...................sağlıklı gebelikler hepimiz için

bu arada kızlar bugün doktora gittik ikimizde çok şükür iyiyiz bebeğim 7+2 görülüyor 10.8mm olmuş bile nekadar hızla büyüyorlar öle değil mi folikasit corasprin ve progestan jele devam ediyorum onun dışında estroderm hormon bandını bırakmamı söyledi sizler sanırım vitamin ve kan ilaçlarıda alıyorsunuz ana henüz vermediler

ve 3 hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı hadi bakalım hayırlısı sizler ne zaman gideceksiniz testler için

selam kızlar bende cuma gittim doktora bebeğim 6 haftalık çıktı.şuan 6+4 3mm olduğunu söyledi normalmi bana çok küçükmüş gibi geldi.kalbi pıt pıt atıyodu ama sesini duyamadık daha 26sında bidaha gidicez.belim ve kasıklarım çok ağrıdığı için düşük tehlikesi olabilir diye iğne verdi.ama ne acıtıyo iğneler 3 gün oldu vurulalı popom hala zonkluyo bacağımın üstüne basamıyorum.halsizlik içinde vitamin verdi.13-14 tane de test verdi yarın yaptırıcam hastanede.üff işim çok walla.ama allaha şükür hiç mide bulantım yok.artık olmaz diyolar.inşallah hiç olmaz herşeyi höpür höpür yiyiyorum hiçbişeyden tiksinmedim şimdiye kadar.inşallah sizinkilerde çabucak biter

cnm benımde kanamam oldu bıraz banada doktorum ıgne verdı dedıgın gıbı cok zonkluyo valla bıde kapsul verdı oda dusuk ıhtımalıne karsı bebeklerımız bıze sıkı sıkı tutunsun allahımda onları bıze bagıslasın

bu arada kızlar bugün doktora gittik ikimizde çok şükür iyiyiz bebeğim 7+2 görülüyor 10.8mm olmuş bile nekadar hızla büyüyorlar öle değil mi folikasit corasprin ve progestan jele devam ediyorum onun dışında estroderm hormon bandını bırakmamı söyledi sizler sanırım vitamin ve kan ilaçlarıda alıyorsunuz ana henüz vermediler

ve 3 hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı hadi bakalım hayırlısı sizler ne zaman gideceksiniz testler için

Zaten belli bir süreden sonra büyümeleri hızlanıcakmış.Netten okuduğum kadarıyla.Şimdi yavaş bile gelişiyolarmış.
Kan vermedi benim dr. kanı 3. aydan sonra folbiolu kesip yerine kan veriyormuş.Daha var yani bana kan hapı vermesine.

Ben dr.a ayın 30 yada Mayısın 1 inde gideceğim canım.Sanırım 2li test o zaman yapılır.12. haftanın içinde oluyoruz çünkü o zaman.

selam kızlar bende cuma gittim doktora bebeğim 6 haftalık çıktı.şuan 6+4 3mm olduğunu söyledi normalmi bana çok küçükmüş gibi geldi.kalbi pıt pıt atıyodu ama sesini duyamadık daha 26sında bidaha gidicez.belim ve kasıklarım çok ağrıdığı için düşük tehlikesi olabilir diye iğne verdi.ama ne acıtıyo iğneler 3 gün oldu vurulalı popom hala zonkluyo bacağımın üstüne basamıyorum.halsizlik içinde vitamin verdi.13-14 tane de test verdi yarın yaptırıcam hastanede.üff işim çok walla.ama allaha şükür hiç mide bulantım yok.artık olmaz diyolar.inşallah hiç olmaz herşeyi höpür höpür yiyiyorum hiçbişeyden tiksinmedim şimdiye kadar.inşallah sizinkilerde çabucak biter

Küçük değil canım benimde 6+2 de 5 mm çıkmıştı.zaten bunlar ilk zamanlar daha yavaş büyüyorlar.Sonra hızlanıyorlarmış.Bir de her bünye farklı ya gayet iyi bebeğin maşallah.Zaten küçük olsa dr.un söylerdi.Ben dikkat ediyorum genelde değerlerimiz birbirine yakın çıkıyor.Üç aşağı beş yukarı.

Canım dikkat et kendine yorma kendini bak ben de kanama geçirdim.TatlıMelek de geçirdi.Çok dikkatli olmamız lazım.

Ben hala bulana bulana gidiyorum.İnşallah 3. aydan sonra biter de bende herşeyi hüpletirim :)

Geçmiş olsun canım.İyi bak kendine.

cnm bak soyle yazıyo crl yazısının altında +d1=22.6 mm vede onun altında avg=22.6 yazıyo bumu yano boyu 22.6mı oluyo

cnm benımde kanamam oldu bıraz banada doktorum ıgne verdı dedıgın gıbı cok zonkluyo valla bıde kapsul verdı oda dusuk ıhtımalıne karsı bebeklerımız bıze sıkı sıkı tutunsun allahımda onları bıze bagıslasın

crl nin karşısında yoksa bişey.Bu dediğin değer boyudur canım.Zaten haftana da uygun bir değer.
Nasılsın iğneler haricinde :)
İş yapmıyosun dimi?Ben annemi çağırdım yanıma.Yardımcı oluyo bize.Ben yatıyorum genelde.En fazla oturuyorum :KK66:

yok cnm yapmıyorum ıs falan aman eksık kalsın o ıkı gun bana nasıl gectı bıdaha aynı seyı yasamak ıstemıyorum buarada benım dogum tarıhını 15 kasım demıstım ya dun doktorum dogum tarıhı 18 dedı takvımıde duzelttım sen nasılsın ıyımısın cnm

Bende iyiyim şimdi canım,sadece eğilince çok rahatsız olduğumu hissediyorum ve mümkün olduğunca eğilmemeye çalışıyorum.

Zaten doğum tarihi değişiyor sürekli.Bebeğin gelişimine göre.Ben bugün 9+3 üm aslında bebiş öne geçti bile :)) Maşallah.

Ama takvimi değiştiremedim kalsın öyle.Napim.

Bana ilk 19 kasım,sonra 18 kasım, en sonda 15 kasım dedi dr.

ya kızlar bende bi dengesizlik var ultrason kağıdımda tahmini doğum tarihim 31 kasım takvimi düzelteyim dedim 31 kasım yazınca bebek 7 haftalık çıkıyo takvimde.ancak doğumu 4 aralık yazınca ultrasonun dediği gibi bebek 6+3 çıkıyo.bi dengesizlik var bu işte

X