E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.401
cnm mahallenın baglı oldugu saglık ocagına gıdıyosun kayıt yaptırıyosun hamıle oldugunu soyluyosun vede hamılelıkte 2 ası vurulman gerek ben ılkını haftaya vurulcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar şimdi doktorumu aradım bu aşı mevzusunu ilk kez duydum çünkü. Daha yeni görüşmüştük bahsetmedi bana . Aşı varmış ne aşısı bu ne zaman kim yapar dedim. Evde mi doğurcan dedi bana:) bu sağlıksız koşullarda doğurabilcek olan veya evde doğum yapacaklar için gerekli dedi çünkü bebeğin göbeğini jiletle falan kesiyorlar dedi ama sana gerek yok biz hasteye gelen kimseye yaptırmıyoruz dedi. İstersen sağlık ocağında yaptırabilsin yine de dedi ama 6.ayda yapılması gerekir dedi Bilginiz olsun. Bende karar veremedim geçen gün arkadaşım sağlık ocağında aşı yaptırmış bebeğe çok ateşlenmiş aşı bayatmış meğerse. insan korkuyo ya gerek yoksa yaptırmasammı ki? Sizler ne düşünüyorsunuz kızlar?
Beklemek çok sevindimmm canım benim yaa :) Çok güzel haberler bunlar. Dark'tan sonra sen de bir kez daha yüzümüzü güldürdün.
bende çok sevinçliyim canım inan ultrason yapılırken kıpkırmızı oldum ve asla rahat değildim sanki her an bir yerinden birşey çıkacak en sonunda dr.uma dedim siz uzun uzun bakınca ben korkuyorum diye gülüyor eşimde o an dedi zaten yüzünden hiç rahat olmadığın belli için içini yiyor yüzünden anlaşılıyor dedi düşün artık dışarıya bile yansımış iç rahatsızlığım:dance::teytey:
kızlar bende kontroldeydim bugün ve geldim çok şükür geçen kontrolden sonra günlerce ağlamıştım ağlamaktan gözlerim şişmişti ama yavrum bugün beni mutlu gönderdi çok sağlıklı görünüyordu dr.um çok inceleyici bir dr. olduğu için 40-50 dakika bebeğimi inceledi beyinciğinden omuriliğine kalp odacıklarını bile gösterdi bize çünkü bizim ense kalınlığı çıktığı için kalbinde ayrıntılı incelenmesi gerekiyor demişlerdi gerçi o 22.haftada bakılacak ama dr.um içim ve içi rahat etsin diye onlara bile baktı çünkü ultrasonu çok ayrıntılı bir makina ve bana renkli bir şekilde 3 boyutlu bile gösterdi yavrumun poposunu dizlerini etleriyle gördüm çok tatlıydı ve bu seferde erkek olduğunu tekrar söyledi oğlumlu buluşmamızdan haberler bu kadar darısı bütün kontrol tarihi bekleyenlerin başına ben çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
senin adına çok sevindim cnm darısı başımıza:1hug:
kasım anneleri
bende nasip olursa yarın gidiyorum kontrole.Cinsiyetinide öğreneceğim büyük bir ihtimalle.Ne olur dualarınızı esirgemeyin...Sorunsuz güzel haberlerle geleyim.Ne bileyim içim öyle sıkkınki...Sağlıcakla sıhhatle kalın...
kasım anneleri
bende nasip olursa yarın gidiyorum kontrole.Cinsiyetinide öğreneceğim büyük bir ihtimalle.Ne olur dualarınızı esirgemeyin...Sorunsuz güzel haberlerle geleyim.Ne bileyim içim öyle sıkkınki...Sağlıcakla sıhhatle kalın...