günaydın vallahi bittim bittim bütün resimlere çok güzel bir gün olmuş gerçekten orada olmayı çok istedim cidden
allah hepinizi nazarlardan korusun
sabah geldim aklımda siz hemen bu topiği aradım iyiki de ilk burayı açmışım çok mutlu oldum a.s.
eylülcüm ellerine sağlık çok güzel olmuş resimler
gerçekten kasım anneleri de bebişleri de birbirinden güzel
hatta andina ile de konuştuk bizim bebeklerde farklı bişeyler var hepsinin ayrı havaları ayrı güzellikleri var diye gerçekten öle herbirine ve annelerine 41 kere maşallah
eylülcüm ellerine saglık uğrasmıssn tek tek isimleri yazmışşn bnm içinde çok güzel seyler yazmışsın çok sevindim bende seni ve diğer arkadasları çok sevdim arayı acmadan yine buluşalım valla ben sabırsızlanıyorum şimdiden 2. buluşmaya:))
Tüm annelere ve bebişlerine maşallah. Dün çok istememe rağmen katılamadım malesef. Hem hastaydım hem işteydim. ışten kaytarsam meleklere hastalık bulaştırırım diye korktum. ıınşallah en yakın zamanda tekrarını yaparız da katılırım bu sefer. Yanınızda olamasam da aklım sizdeydi inanın... Koşturmaktan vakit bulamasam da, çok fazla paylaşıma katılamasam da hepinizi çok seviyorum, hepiniz çok tatlısınız, Kasım Anneleri... Çok mu duygulandım ne?...
eylülcüm ellerine sağlık.
bende bu buluşmaya son andada olsa katılmaktan çok mutlu oldum.
organizasyonların devamını bekliyoruz eylülcüm.
bu sefer ben pek bişey anlamadım.
hepinizle ve bebişlerinizle ayrı ayrı ilgilenemedim.
çünkü sona kaldığım için herşey birden olup bitiverdi.
ee ben işten koştura koştura geldiğimden baya geç olmuştu.
bidahaki sefere daha geniş bir zamanda görüşmeyi çok isterim.
hepinizi çok seviyorum vede kocaman öpüyorum..
eylulcum ellerıne emegıne saglık cnm.
hepnız cok sekersınız orada olmayı cok ıstedım resımlerı gorunce.cocukıstıyorum dan aysemı yanı kankımle hamısken adanada tanıstık ve cok guzel bır dostlugumuz oldu aılecek gorusuyoruz ama dun aysom malatyaya tasındı oyle cok ıcım burktukı gozlerım dolu dolu oldu yolcu ederken.ama ınsallah yılbasına malatyaya gıtmeyı dusunuyoruz sımdıden program yaptık.
yaaaa adana da yasayan kasım annesı yokmu????
çok kıskandım bi kere ben,bana ne yaa :sinifsinif:bende istiyorum kiii
şaka bir yana bayıldım her biri fotoya ayrı ayrı,yanınızda olmayı hakikaten çok isterdim,hepiniz muhteşemsiniz.sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktan