2008 Kasım Anneleri İstanbul Buluşma Fotoları

pazar günü saat 14.00' da antereste buluşmak üzere..:lepi:
bu arada ben yakama kırmızı bir gül takarım..Beni o gülden tanırsınız..:roflol::roflol:

olmadı şimdi.......
pazar demiştik enson...
ben yokkenmi cumartesiye aldınız anlamadım ben..

Kızlar Hilal pazar günü diyo.Icırla konuştum o da ok dedi.Asorti, Elifdem, Ecemim sizde pazar günü saat 14.00 Antares için fikirlerinizi söyleyin canlarım.Son karar budur.

kızlar sizleri zor durumda bırakıyorsam özür dilerim..
cumartesi olamayacağımı daha önce belirtmiştim..
pazar olursa gerçekten memnun olurum..
sizlerle tanışmayı gerçekten çoookkk istiyorum..
tabiki şuda var sadece benim yüzümden pazara alınacaksa ve bazı arkadaşlar katılamayacaksa ben kendimi feda ederi:KK43:(((:-)kedi:

kızlar sizleri zor durumda bırakıyorsam özür dilerim..
cumartesi olamayacağımı daha önce belirtmiştim..
pazar olursa gerçekten memnun olurum..
sizlerle tanışmayı gerçekten çoookkk istiyorum..
tabiki şuda var sadece benim yüzümden pazara alınacaksa ve bazı arkadaşlar katılamayacaksa ben kendimi feda ederi:KK43:(((:-)kedi:

Oooov.Bence gelirler.Asorti de benim gibi.Çoook uyumlu bacım.Elifdem ve Ecemimi bilmiyoruz.Elifdem örtmenimi aradım dün, raharsız ettim.O da Antares dedi.Pazar günü tatiller.Bakalım:eek:

hadi hayırlısı diyelim o zaman ve bekleyelim diğer arkadaşları..vereliniortak

tamamdır pazar olsun saat 14 antares uyar bana bana her yer uyar zatii
gelenler eklesin son kez artıkın
asortie
yasmin
hilal
ecemim

Asorticim ben Icırla konuştum.O da gelecek.Bir tek Elifdem hocamdan haber bekliyoruz.

elifdemden haberi olan yok mu bi msn tel falan sen konuştun mu onunla cicim

herkese selamlar
yasmin aradı beni saolsun
yoksa unuttum interneti falan hastayım bi taraftan da giremiyorum ne zamandır
yasminle tel de konuştuğumuzda en son cumartesi göksu demiştik
ben de ona göre ayarladım, sabahtan orda oturan bi arkadaşa kahvaltıya gidip öğleden sonra da sizle buluşacaktım. eşim cumartesi de çalışıyo anca sabah arkadaşa bırakacaktı. bana çok uymuştu cumartesi anlayacağınız. pazara ailecek toplanmamız gereken bi durum var.
neyse çok uzattım.
inşalah başka zaman görüşebiliriz. pazar antares e ben gelemiyorum maalesef. hepinize şimdiden. iyi eğlenceler diliyorum.
resimlerinizi çok geckmeden koyun da bakalımopuyorumnanaktan

X