Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2008 kasım anneleri 2009 kasım anneleri geliyor...Biz nereye :)))
eeee 2008 kasım anneleri yakında 2009 kasım anneleri geliyor.1 yıldır hamileliğimizin başından beri dertlerimizi , sevinçlerimizi, sorunlarımızı paylaştık ama şimdi 2009 anneleri gelecek biz nereye gidecezzzz
sanırım gene bu kasım annelerinde kalırız bizi bir yere atmazlar.nasıl 2007 anneleri yazıyo görüyoz onları bizde öle oluruz.hadi bitti işiniz diye bizi kapının önüne koycaklarını sanmıyorum böle devam ederiz gibime geliyor. eylülün dediği gibi hiç bir yere gitmiyorum
yılı farketmez sonuc ıtıbarıyle kasım annesıyız gelen 2009 kasım annelerı bızım tecrubelerımızden faydalanırlar hem ben de hıc bır yere gıtmıyorum bız yıne kalırız burada kanımca
biz burayı ihmal etmediğimiz sürece silecek değiller yazdıklarımızı. çömezlerkaydirigubbakcemile3 de yazar biz de yazarız. ben de gitmiyorum bi yere burası olmasa su sıkıntılı zamanlarda ne yapardım acaba..
Ya süpersiniz kızlar ne diyeyim :)9 Çok keyiflendim okurken sizi. Çekeris kulaklarından çömeslerin hehehehheeh DDD Kimse bizi atamaz KK hakkımıs söke söke alırıs DD
ay kızlar hiç güleceğim yoktu valla süper hatunlarsınız kaydirigubbakcemile3 ben de ayrılmam valla artık o kadar alıştım ki bir gün bile gelmesem akşamında bi şekilde ne yapıp yapıp giriyorum kk ya .. ben geç başladım ama kopmam sizlerden :1no2: