Ayten günaydın canım..
Duygu'ya selamlarımızı, geçmiş olsun dileklerimizi ilet canım..
biz de onu merak etmiştik, nişanım geldi demişti ya...
ayy erkenden aldı kollarına ne güzel...Allah bağışlasın..
darısı bizlerin başına...
tamam canım iletirim bende mesaja yazmış bana ordan öğrendim. ben dün görmemişim duygunun yazısını nişanı mı gelmişitiii ondan demekki ayy allahım bende istiyorum artıkkk çağan ege miiii insan zaman yaklaştıkça dahaa çokkk anne gibi hissediyor kendiniii hihoyyyt
haydaakaydirigubbakcemile3ben içimden geldide dedim..söz sana dair bişi hissedersem yazarım..a.s.
Gunaydııınnn, hihoyyyt
Herkese artık sancılı gunlerr dılıyoruumm... doğuralım yeter.. :roflol:
canım senin satında 16 aralık mı?Çok üzgünüm çoook
Allah analı babalı büyütsün maşallahDUYGUNUN BEBİŞİ EGE MİZ 3100 GR OLMUŞ BOYUDA 50 CM MİŞ BİDEEEEEE AYNI BABASIYMIŞŞŞ ALLAH NAZARLARADN SAKLASIN BİRDEE EMMEDE SORUN YAŞAMAMIŞLARRR. ÖĞLEDEN SONRA EVE GELECEKMİŞŞLER.
canım senin satında 16 aralık mı?Çok üzgünüm çoook
günaydın kızlar
ahh ahhh patik bile tahminde bulunamadı bak benim uzak daha uzak daha var yane:))))))))))))))))
evet canım ama nıye bu kadar sınırlendın ?.. :roflol::roflol:
ayy hakket kız neden böle yumruklamışım yannış olmuş özür hihoyyyt benimde satım 16 aralık ama dr um ilk başta verdiğim tarih doğrudur diyor başka bişi demiyor 29 eylül demiştide ondan sordum ama ultrasona göre 38-39.haftamdayım.)))))))
vay vayy..hemen tiiiye almışsınız fırlamaeylül annelerii lülülülülülü benden ne kahin olur ama laelaelaelaelae amaa madem çook istedin ben bi düşüniimmCADIARZU hımm 39 un başı -tatlicadiarzu-
kızzlaarrr duygumuz da doğum yapmıss.. bırımız daha eksildik, egesine kavuşmuş. 8 de almış kucagınaa, aksam cıkacaklarmıs hastaneden, ikiside çok ıyımıss hepinize selamı varr.. hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?