kızlarr yaa okula gidecegim yarın dra kontrole gidecegim sevk almam gerekiyor ama hiç evden çıkıp gidesim yok evde otura otura uyuşuk oldum çıktım hiçbirşey yapasım gelmiyorr.
deryacım o güzel kokakn şey ne bende alayım.
nunu canımm bende 4.sezonu bitirdim ama kaç bölümden oluşuyor onu bilmem lazım eşim işyerinden çekip gelmişti acaba hepsini çekmişmi merak ettim bende bitirmiş olabilirim sonunda nasıl bitiyor 4.sezon söylermisin canım merak ediyorumda.
deryacım sorma valla bende oku oku bitiremedimm. kızlarrr ne muhabbet etmişsiniz öyle yaa gülmekten karnıma agrılar giriyordu nerdeyse.
bu arada bütün güzel annelerim günaydınn.bol tekmelemeli güzel bir gün diliyorum.
papatyamm nasılsın canım arkadaşımm tekrar tekrar geçmiş olsun tatlişkomm. inşllah hayırlısı ile geçer yada hafiflerde sende rahat edersin canım. hicrancım bu ekledigin şeyi açmaya çalışıyorum olmadı.
idare etmeye çalışıyorum aslicim sağol
adres bu elden gir adres çubuğuna olmazsa
https://www.simplycolors.com.tr/art...&kleur_bedrukking_id=&showBedrukking=voorkant
şuan da kalan son kıyafgetlerini üyülüyorum az kaldı kızımın..........bir yıkanacak yorganı kaldı........bitince ütü resimlerini çeker koyarım kızlar.......
yorganını hangi programda yıkayacaksın canım ? sıkma yaptırmadan mı asacaksın çok kırışır mı acaba ? ..
hacışakir granül sabun...bingo soft kullanıyorum
koku hacışakirden geliyor........çooooooooooooook güzel...
Ben sabun aldım hep kalıntı bıraktı ilk yıkadıklarımda sonra omo baby aldım o daha hijyenik ve güvenilir geldi sabunu da beyazlara koyuyorum şimdi yumuşatıcı da az yumoş baby kullanıyorum
aldığın sabun hacışakir miyd canım?çok koymuş olabilirsin deterjanı..üzeride yazıyor azıcık koyacaksın zaten...
kıslaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
http://www.smaturkiye.com
bu sıteye uye olun
ödüllü test bölümüne tıklayınnn
burdaki soruya doğru cevabı veren herkese hediye paketi geliyor.
arkadaşım geçen ay katılmış bugün çok güzel bir peluş ördek gelmiiişşşş
hadi bakem sizde katılın bebişlerinize ufak tefek hediyeler gelsin :)
sorunun cevabı: Daha çok kilo almak için beslenmeliyiz
:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?