Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAYDİ KZILAR YENİ TOPİC ' HOŞGELDİNİİİZZZZZ
BURDAN DEVAM EDELİM DOGUMA GÜLE OYNAYA GİDELİMM HAYDİİİİNNNNN
LİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİ YAARRR HAYDE LİLİLİLİLİLİL YAAARRRR
:dance::dance::teytey::teytey:
:sm_cool:
Ben geldimm canlarımmm
Hayırlı olsunnnn Yeni topic imiz...... :teytey::teytey:
hayırlı uğurlu olsun....peki öbürüne de yazan olursa ya..bir ona bir buna mı bakacağız...
hayırlı uğurlu olsun....peki öbürüne de yazan olursa ya..bir ona bir buna mı bakacağız...
Yok canım o kapanacak az sonra
kızlar bu çanta nasıl sizce ? bebek eşyaları için çanta almamıştım daha.. bu indirimdeymiş..29.90 ytl..fiyatı uygun hem de şirin geldi gözüme .. ne dersiniz ??
Listemizi de taşıdım eksiklere bakmak isteyen olursa diye....cüvcüv senin bilgilerin eksik bu arada....senin site ile ne alakan var merak ettim..
Canım benim adım özgün doğumum 1980 bebeğin adına tam karar veremedik daha
Bazı bölümlere bakıyorum moderatör olarak bi de eylül annesi olacam inşallah alakm budur yerimseniben
canim benim bilgilerim hiç yok adim burcu 32 +6 yim kizim dilara olacak inşallahlistemizi de taşıdım eksiklere bakmak isteyen olursa diye....cüvcüv senin bilgilerin eksik bu arada....senin site ile ne alakan var merak ettim..
zaten bu sitedemiydin..bebişten sonramı oldun :)) iş olarak mı gönüllü mü yapıyorsun ?sanırım adın ve doğum yılın eksik canım..
bebişten önce de burdaydım moderatörlük gönüllü iş gönülden geliyor yerimseniben