Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar başka cinsiyeti belli olan varmı takvimi gösterme imkanınız varsa gösterin lütfen bakalım kızlar çoğaldımı merak ettim eylül sanki kız ayı gibi geldi
16+2 günlük oldu ama halen cinsiyeti tam belli olmadı dr gittik bu gün bizimki kordon bağına alttan sarılmış aça aça geziyorda kordan bağına sarılmış bırakmıyor dr en yanıltıcı pozisyon dedi sölemedi önce sağlıklı olması ama ben ben merak ediyorum:sm_confused:
Selam bayanlar, göbeğimdeki tüylerden çok sıkıldım, renkleri koyulaştı, sir ağdayla alsam çekmenin hızıyla herhangi bir problem yaşarmıyım??
benim 3 tane tüy var göbeğimde ama hamile olmada önce de vardı hamile olunca çoğalmadı sizin neden çoğaldı acaba karnınıza bişey falan sürdünüz mü hiç?
SELAM KISLARRRR EVET BAŞLIKTANDA OKUDUĞUNUZ GİBİ EYLÜLDE ANNE OLACAKLARIN BURADA BULUŞMASINI İSTİYORUMMM BİRBİRİMİZE GELİŞMELERİMİZİ YAPILAN TESTLERİ HİSSETTİKLERİMİZİ TÜM GELİŞMELERİ ANLATALIMMM OKKKK BEN 25 EYLÜLDE ANNE OLACAĞIM İNŞALLAH ŞUAN CLEXANE-CRİNONE JEL-FOLBİOL VE BEBE ASPİRİNİ KULLANIYORUM DAHA ÖNCE 3 DÜŞÜK YAPTIĞIM İÇİN BU İLAÇLAR VERİLDİ 8 ŞUBATTA ALLAHIN İZNİ İLE BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYACAĞIM İNŞALLAHHHH
müjdecimm nerde bu dedigin yerr havuzluhandamı yoksa başka bir yerdemi.ayyy cok tatlı mont aldımmm bi suru body tulum aldımm..sora battaniye aldımmm bembeyazz renkk .)))) bide cok iciimde kalcaktı elbise aldıımm ama bi tanee .)))
ya bence gidin bakınnn ne kdar surer indirim bilmiyorumm cok guzellerrr
bencede arkadaşlarr kimler anadolu yakasında kimler avrupa yakasında oturuyor bir yer belirleyip bizlerde hamişler olarak çok şişmeden bir buluşsak ne güzel olur.Kizlaaaaaaaaaar Antalyalilar Gün Belirlemiş Buluşmak Için Biz De Belirleyelim Artikkkk
benimde göbek bölgem çok tüylendi.ama bencede hamilelikten sonra dökülüyormuş ben badem ve bebe yagı kullanıyorum.walla benim onceden hic yoktu hamilelikle beraber ortaya cıktı 3 tanee delirtiyo beni ama almıcam cunku hamilelikten dolayı oldugu icin döküşüyomus..bişi surmedim karnıma oylesine olduuu:sm_confused:
günaydııııııııııın uykucu hamişleeeeeeeeeeeeer kalkmadı mı kimse yahu benden başkaaaaa*????
günaydınnn viskiii bende geldimmm. herkese hayırlı pazarlarrr güzel bir gün geçirmenizi diliyorummmm.
ben dün gece hiç uyuyamadım arkadaşlar eltimlere gitmiştik bir bardak çay içtim avrupa yakasından anadoluya geçtik eve geldimm ve uyuyamadım çaydanmıydı yoldanmı oldu bilmiyorum. tekrar uyuyabilirim zaten geceleride dogru dürüst uyuyamıyorumm her saat başı kalkıyorumm.tuhaf tuhaff rüyalarrr.