Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bir haftadır mide problemlerim başladı.şişkinlikten yatamıyorum.reflü de oluyor.yediklerim ağzıma çıkacak sanki..çok rahatsızlık verici yaa.. size de oluyormu? doktoruma söyleyeceğim ilaç versin.kullanmak istemiyorum aslında ama ne yapayım şişkinlikten dolayı tokluk hissi oluyor.zaten bebeğimin gelişimi yavaş yemek zorundayım..off çok bunalıyorum bazen.
süt içmekten bıktım artık.bebeğim için sevmedğim herşeye katlanıyorm.
siz mide şikayetleri ile ilgili ilaçlar kullanıyormusunuz? kullanıyorsanız isimleri neler?
hepimizin bir çok derdi var.Allah hepimize kolaylık verssin.......
mervecim bende de oluyor o.kalp atışı gibi.düzenli atıyor ve dediğin gibi 5-10 dk.sürüyor.ilk önce bende anlam verememiştim.sonra hıçkırıyor herhalde dedim.
canım bende 30+3 de gittim bebin kızımda 1800 gr kilo 40 cm boy olmuş ve doğum pozisyonu almış gayat iyi dedi doktorum bir problem olduğunu sanmıyorum ama hareketleri karnımı çok geriyormerhaba arkadaşlar
bişey sorucam size yardımınıza ihtiyacım var
ben bugün doktor kontrolüne gittim. 30+0 haftalık hamileyim kilosu biraz fazla dedi doktor 1880gr.birde gebelik haftama göre bebeğin gelişimi 10 gün öndeymiş.ama bi sorun yok dedi.yinede kafama takıldı bir de bebek doğum pozisyonu almış baş aşağı duruyo.sizce erken değil mi 30+0 haftada bebeğin dönmesi bana garip geldi.genelde son ayda döner öyle değil mi? yani şu an sizin bebekler nasıl ?
nolur bana yardım edin..............................yorumlarınızı bekliyorum
benimde evde otururken değilde dışarda yürürken özellikle karnım çok sert ve gergin oluyo dik yürüyemiyorum sanki heran karnım yırtılacakmış gibi, bide kaşıntı tutuyo göbeğimi kaşıya kaşıya geziyorum yaa çok komik göbeğini kaşıyan kadın :))))
aslı canım bebişlerimiz hep nefes almıyor mu ? o zaman her daim hissetmemiz lazım.ben nette okumuştum.o yüzden hıçkırıyor diye düşündüm.
nuraycımm gaviscon şurubumla renni var ama mecbur kalmadıkça içmiyorum. nedense iki gündür midem çok felaket dün içtim biraz iyi olur gibi oldum ama tam geçmemişti bugünde birazdan tekrar içeyim olmazsa.[/Q
Gavisconun reçetesini okursan hamilelikte A grubu. Yani bi sakıncası yok.ama tabiiki mecbur kalmadıkça içme, bende pek sevmiyom ilaç içmeyi. Pantpası verdi şimdide bana. Kızartma falan , çikolata kaçırdıkmı çok oluyo banada.