2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

bişey soracağım kızlar hastane için kendimize iç çamaşırı alacağız bolca peki bir de disposal kilot diyorlar o nedir??:1rolleyes:
 
benim bir haftadır mide problemlerim başladı.şişkinlikten yatamıyorum.reflü de oluyor.yediklerim ağzıma çıkacak sanki..çok rahatsızlık verici yaa.. size de oluyormu? doktoruma söyleyeceğim ilaç versin.kullanmak istemiyorum aslında ama ne yapayım şişkinlikten dolayı tokluk hissi oluyor.zaten bebeğimin gelişimi yavaş yemek zorundayım..off çok bunalıyorum bazen.
süt içmekten bıktım artık.bebeğim için sevmedğim herşeye katlanıyorm.
siz mide şikayetleri ile ilgili ilaçlar kullanıyormusunuz? kullanıyorsanız isimleri neler?
hepimizin bir çok derdi var.Allah hepimize kolaylık verssin.......:emir_bebek:

Muscan selam;
ben ilk başlarda çok yaşadım miğde sorununu. Zaten öncedende gastrit vardı. ilk aylarda miğdem fazla asit yapıyodu ve sabah kalktığımda falan ağzıma asit çıkmış oluyodu. Doktor reflü başlangıcı dedi. İlk başlarda gaviscon şurup ve rennie'nin çiğneme tanletlerini verdi. Ama faydası olmadı gibi. Akşamları yemekten sonra kötü oluyodum ve hep çıkarıyordum. Kusma işini de beceremem, içim kalkıyodu çok kötü oluyodum. Sık sık ye ve yüksek yastıkta yat dedi ve gaviscon ile rennie'yi bıraktırıp, pantpas diye bi hap verdi. Onu içiyorum şimdi. Kusmalarım geçti 4-5 aydan sonra ama kızartma falan devam ettiğimizden o zamanlarda yanma oluyo miğdem de...
 
herkese günaydınn güzell annelerr. hayırlı cumalar ve güzel bol tekmelemeli günler diliyorumm.
kızlarr agrılardan konuşmuşsunuz bende karın agrısı,diz kapaklarım eklemlerim,belim kısacası heryerim agrıyor bende toplamda 11 kilo aldım ama bebişle birlikte agırlaştık ondanmı agrılarımız oluyor acaba.
 
ebru tek kullanımlık kilot muş :)) ya kullanışlı olur da ben dokundum onlara e-bebekte.. ne bileyim bi acayip, tela gibi bi kumaştandı benim baktıklarım..ben giyemem o kumaşı rahatsız eder :))
 
hoşgeldin asliiii günaydın :))
bebişler büyüdükçe belimizi büküyo yaramazlar.. sağlıkla vaktinde gelirler inşAllah..
 
mervecim bende de oluyor o.kalp atışı gibi.düzenli atıyor ve dediğin gibi 5-10 dk.sürüyor.ilk önce bende anlam verememiştim.sonra hıçkırıyor herhalde dedim.
 
günaydın güzellerrrr
evet kızlar o ritmik kalp atımı gibi olan şey meleklerimizin hıçkırıklarıymış:))
bendede günde 3-4 kere oluyor:))
 
mervecim bende de oluyor o.kalp atışı gibi.düzenli atıyor ve dediğin gibi 5-10 dk.sürüyor.ilk önce bende anlam verememiştim.sonra hıçkırıyor herhalde dedim.

evet canım ben de önceleri ne yapıyo acaba diye korktum.. bi de uzun sürüyoo.. hıçkırırlarmış bi de yaa ayy yerim ben o minicik ağızlarını coksekeriremsu coksekeriremsu
 
arkadaşlarr size bebişlerin hıçkırıkları oldugunu kim söyledi ben kendi druma söyledim yok degil nefes alma hareketleri hıçkırıga benzer ama dedi.
birde kızlar iki gündür benim midem çok kötüü.
 
merhaba arkadaşlar
bişey sorucam size yardımınıza ihtiyacım var
ben bugün doktor kontrolüne gittim. 30+0 haftalık hamileyim kilosu biraz fazla dedi doktor 1880gr.birde gebelik haftama göre bebeğin gelişimi 10 gün öndeymiş.ama bi sorun yok dedi.yinede kafama takıldı bir de bebek doğum pozisyonu almış baş aşağı duruyo.sizce erken değil mi 30+0 haftada bebeğin dönmesi bana garip geldi.genelde son ayda döner öyle değil mi? yani şu an sizin bebekler nasıl ?
nolur bana yardım edin..............................yorumlarınızı bekliyorum
canım bende 30+3 de gittim bebin kızımda 1800 gr kilo 40 cm boy olmuş ve doğum pozisyonu almış gayat iyi dedi doktorum bir problem olduğunu sanmıyorum ama hareketleri karnımı çok geriyor
 
Tünaydın kızlar herkese;
Geçmişi okumaktan anca bugüne gelebildim. :teytey:
Kızlar benim bıdıkta çok hareketli, karnım değişik şekillere giriyor. İnşallah da başı aşaıya döner. Geçen hafta yukarıdaydı.
Aslii selam; miğde için bişey kullanıyomusun. Benim doktorum en son pantpas hapı verdi.
 
aslı canım bebişlerimiz hep nefes almıyor mu ? o zaman her daim hissetmemiz lazım.ben nette okumuştum.o yüzden hıçkırıyor diye düşündüm.
 
nuraycımm gaviscon şurubumla renni var ama mecbur kalmadıkça içmiyorum. nedense iki gündür midem çok felaket dün içtim biraz iyi olur gibi oldum ama tam geçmemişti bugünde birazdan tekrar içeyim olmazsa.
 
halimecim bende nette okudum bebişlerinizin hıçkırıklarını hissedebilirsiniz diye benim drda degil diyince şaşırdımm amann bebişlerimiz tek saglıklı olsunda.
 
aslı ben de henüz sormadım dr uma .. gittiğimde soracağım ..halimenin de dediği gibi öyle sanıyorum çünkü çok ritmik ve sanki kalp atışı gibi hissediyorum..
ben çıkıyorum arkadaşlar hepiniz ve tatlı bebişlerimiz Allaha emanet olun..
 
benimde evde otururken değilde dışarda yürürken özellikle karnım çok sert ve gergin oluyo dik yürüyemiyorum sanki heran karnım yırtılacakmış gibi, bide kaşıntı tutuyo göbeğimi kaşıya kaşıya geziyorum yaa çok komik göbeğini kaşıyan kadın :))))
 
benimde evde otururken değilde dışarda yürürken özellikle karnım çok sert ve gergin oluyo dik yürüyemiyorum sanki heran karnım yırtılacakmış gibi, bide kaşıntı tutuyo göbeğimi kaşıya kaşıya geziyorum yaa çok komik göbeğini kaşıyan kadın :))))

canım benim duyduğuma göre göbeğini kaşırken dikkat et. böyle ovalayarak kaşınman gerekirmiş. tırnakla kaşımak sanırım çatlağa sebep oluyomuş aklında olsun.fisfisfis
 
aslı canım bebişlerimiz hep nefes almıyor mu ? o zaman her daim hissetmemiz lazım.ben nette okumuştum.o yüzden hıçkırıyor diye düşündüm.

günayydınnn tombişlerimmmma.s.

kızlar bebişlerimiz hıckırıyooooooo:teytey: ben daha doktorum solemeden anladım doktoruma soledıgımde sasırdı sen nerden bılıyorsun ılk hamılelıgın sonucta dedı bende cok okudugum ıcın bılıyorum demsıtım:dance: yani onlar hıckırık aslıcım sırnaşık şey

halimecım bebişlerimiz suyun ıcınde oldugundan nefes alma yetenegını henuz kesfetmıs degıl yanı kordon bagı yardımıyla bızlerden oksıjenını alıyorlar,ama ıcerde nefes almıyorlar resmen bır balık gıbı suyun ıcındeler
dusunsene dogum anında nıye bebekler sankı bı yerı acımıs gıbı aglıyoşakkıdı ılk nefesı cıktıklarında aldıkları ıcın cıgerlerı yanıyor o nedenlede aglıyorlar cnm yanı ılk nefesi dogdukları anda alacaklar canıkooommm:1hug:
 
nuraycımm gaviscon şurubumla renni var ama mecbur kalmadıkça içmiyorum. nedense iki gündür midem çok felaket dün içtim biraz iyi olur gibi oldum ama tam geçmemişti bugünde birazdan tekrar içeyim olmazsa.[/Q

Gavisconun reçetesini okursan hamilelikte A grubu. Yani bi sakıncası yok.ama tabiiki mecbur kalmadıkça içme, bende pek sevmiyom ilaç içmeyi. Pantpası verdi şimdide bana. Kızartma falan , çikolata kaçırdıkmı çok oluyo banada.
 
X