Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız derdin neydi 20 yaşında hamile kaldın söyleyene bak:roflol::roflol: yeni evlisin sende o zaman demi ben 1 yıl 1 aylık evliyim
valla kızlar ben 22 yaşındayım betül sende o civarlardasın sanırım :)))))) tuttumu acaba
hayır değilim.. :1rolleyes:
bende sendenim tazeciğim :icecream:..
yaş 20 .. naniknanik
neeeeeeeeeee 22 yaşında mısın? genç anne....yeni evlenmiştin sanırım dimi?
vallahı ben erken evlendım erkende anne olucam Allahın ıznıyle..
erken evlenmek aklımda olan bırsey degıldı ama genc anne olmayı her zaman cok ısterdım Allaha sukur gönlüme göre olucak ınsallah..
2 sene olucak evliliğimiz canım..
kızlar ne bu ya..kendimi çok yaşlı hissettim valla..en kart anne ben miyim yoksa???
YOK CANIM EN KART BENÜMMMMMMMM:1shok:lülülülülülü
canım ben 4. cocugum en kucuk ve tek kızım..
annem suan 58 yasında ben 20.. ama anneme sorduklarında yasına ınanmazlar 35-40 arası sanıyorlar hep..
kafa yapısı uyduktan sonra yaş problem değil.. yeterki çocuklarımıza uzak olmayalım.. yerimseniben
ya kızlar öyle düşünmeyin ne kartı ya insanın kendi tercihi ister hemen çocuk yapar ister yapmaz bu da sizin tercihinizmiş demi betül kız yardımcı olsana
yav vallahi bekar kalmayı tercih ederdim :))))))) benim gibi kayınvalidyle altlı üsütlü oturunca daha zor geliyo insana evlilik