Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mevlüt elbisesi mi? altın yastığı mı?!:bbo: oy oy oyy daha onlar var dimiiikafamçokkarıştı
ya kızlar ben ilk aylarda cok duygusaldım hemen aglıyordum..
eşimi kaybetme korkusu sarmıstı durduk yere nıyeyse.. :sm_confused:
ama sımdı onlardan eser kalmadı cok sukur hıc oyle duygusallık fılan yok.. :sm_confused:
herkese merhabaaaa bugün erken geldimm.bebişimin büyük baş eşyalarını aldık kızlar.
daha doğrusu annecim aldıı.
beşik aldık,ana kucağı,ve bebek arabası bir de viscolex yatak aldık.ana kucağı Maxi Cosi marka aldık onu önermişti herkes arabasını da aynı marka aldık.beşik te kraft aldım küçük boy sallanabilir cinsten.Oğluşuma maviş maviş..
bir de
rüyamda görmüştüm yan yatırma yastığı alacağım hani dönmesini engelleyip yan yatıran Allah korusun kustuğunda falan boğazına akmasını engelleyenden.. bugün de ilk giyeceklerini yıkayıp yarın ütülemek üzere hazırlayacağım..
işte böyleeee sevincimi sizlerle paylaşayım dedim.darısı henüz almayanların başına
herkese merhabaaaa bugün erken geldimm.bebişimin büyük baş eşyalarını aldık kızlar.
daha doğrusu annecim aldıı.
beşik aldık,ana kucağı,ve bebek arabası bir de viscolex yatak aldık.ana kucağı Maxi Cosi marka aldık onu önermişti herkes arabasını da aynı marka aldık.beşik te kraft aldım küçük boy sallanabilir cinsten.Oğluşuma maviş maviş..
bir de
rüyamda görmüştüm yan yatırma yastığı alacağım hani dönmesini engelleyip yan yatıran Allah korusun kustuğunda falan boğazına akmasını engelleyenden.. bugün de ilk giyeceklerini yıkayıp yarın ütülemek üzere hazırlayacağım..
işte böyleeee sevincimi sizlerle paylaşayım dedim.darısı henüz almayanların başına
alincim nevresim takımı,yorgan ,battaniyeler falan aldın mı?onlarda minik minik oluyor :)) ben aldım pembiş pembiş...hatta bugün yıkadım nevresim takımını :))
deryacım.yorgan ve battaniyelerini annem hazırladı.örgü,penye,polar ve normal battaniyeleri var.evimiz ve kayseri soğuk olduğu için yün yorganı ve yine yün battaniyesi var.ama nevresimi almadık bugün pahalımıza geldi canım yaa.. anti bakteriyelmiş.indirimiyle 100 küsürdü.daha uygun bir yerden bakcaz artık.güle güle kullansın kuzuşun pembişlerini.
evet park yatak aldım cnm ama büyük değil küçük olanlardan.ikisinde de 3 yaşına kadar yatıyorlarmış.hem küçük olanın ayakları yere değmeden sallanıyordu özelliği de daha fazla idi.tabii fiyatı da.ama.benim içime sindi.2007 model aldım 2008 ile renk farkı vardı sadece ama fiyat çok değişiyoru.aklınızda olsun[/QU
bişi sorucam ne kadar fark ediyor sen kaça aldın canımCADIARZU
herkese günaydın sanırım kimse uyanamamış gerçi bende tam uyanmış sayılmam :)))))))) 9,00 işe geldim :))))))))))))