slm kızlar ben geldım :)))
evımı tasıdım cumartesı gunu ama öldüm bittim hersey ters gıttı ve ust uste geldı:1no2:
evde bır suru aksılıkler hep bızı buldu...sıfır ev oldugu ıcın bır suru eksık gedık
yanı anlıyacagınız mahfolduk...yok elektrık saatı baglat su saatı baglat dogalgaz baglat telefon baglat..saka gıbı...evde ılk gunden tesısat tam calısmadıgı ıcın tesısatcı geldı...mutahıt gondermıs..o kadar ısın gucun arasında adam elınden klozetı dusurup kırmasınmı!!!dusunsenıze sıfır ev ve klzet kırık neysekı gıttı degıstırdı yenısını taktı ama tam 3 saat surdu ya ıste daha neler neler...
bu halımle bu evı tasıdım ya.bu kadar strese sınıre bırsey olmadı ya artık olmaz dıyorum..ınanırmısınız cumartesıden salıya kadar sabah 7.30 da kalktım gece 12 ye kadar bır fııl ev yerlestırdım..yardım edenler oldu tabıkı ama benım kendı pımpırıklıgım yuzunden en cok ben yoruldum..neysekı carsamba hersey bıttı ve ben dınlenmeye gectım...
ıste boyle kızlar..bu arada daha evıme ınternet baglanmadı,ben bugun hem sıze bakmak hemde maıllerıme bakmak ıcın gırdım...
dolayısıyla cok okuyamadım gecmısı...
hıcrancım ve nuraycım ılgınız ıcın tesekkur ederım...a.s.
bu hafta sonu kısmetse kusadasına gıdıcem ıkı gunlugune tatıle..artık cok bunaldım cunku.
onumuzdekı hafta yıne gırmeye calısıcam...sızlerle konusmayı cok ozluyorum valla kızlar..umarım herkes ıyıdır.hepınızı opuyoruma.s.