Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çıkıyorum canlar eşim kapatıyo işyerini.hepinizi çok öptüm bebişlere iyi bakın.yrn grşmk üzere..
izle deryacım bilgin olsun ben zaten normal doğum fobisine sahip bir insan olarak korkuyordum.kararım kesinleşti gibi bişey.hayırlısı olsun ne diyeyim..kısmet yine de
derya görüntüde korkulacak birşey yok da ne bileyim ben izleyince bi tuhaf hissettim yani korkunç olduğu için değil, insanın başına ne geleceğini bilmemesi daha iyi bana göre.. :))
ya alında sezeryanda da kan kaybediyosun ayrıca ben düşünüyorum elim kesildiği zaman bile kaç gün acıyor. ya onun için normal doğum daha doğru gibi ama işte acısıda olmasa çok iyi araştırın derim öyle karar verin. sezeryan olupta menun kalanı ben görmedim. herkes ağrısının çok kötü olduğunu söylüyor. normal doğumda tamam sancı çekiyorsunda belli aralıklarda. neyse hayırlısı bakalım.
Günaydın herkese, gene doğum tartışması yaşanmış bene fikrimi söyliyim;
Bende normal doğumdan ürküyorum ama benimde sebebplerim farklı, acı çekmekten korkmuyorum, ya kordon dolanırda çıkamazsa diye korum var, temmuz annelerinden bir kızın öyle olmuş 10 cm açılması olduğu halde ıkındıkca bbek çıkamıyormuş bay bir uğraşmışlar sonra doktor sezeryana almış, meğersem bebeğin 2 kere boynuna bir kere gövdesine kordon dolanmış az kalsın ölüyormuş bebek (
2. korkum ise aşağıdaki dikiş...ya cinsel ilişkiye girerken bir süre acırsa?
canım bence dr unla konuş ve bebege giden damarlarda bir sorun olup olmadığını öğren damarlardaki basınç kuvvetine bakıp anlıyorlar..ben de ve bir kaç tanıdığımda böyle bir sorun var.iğne vurunuyoruz ben artı aspirin kullanıyorum kanı cıvıtıp geçişi kolaylaştırması için.normal durumda bir anneden bebegine saniyede 1br besin geçişi oluyorsa bizde bu oran 0.1br gibi bir rakamda kalıyor.papatyam gibi belki doktorunda sana doğuma kadar kullanman için bu iğnelerden verir.benim ilk dr um anlayamamıştı, sonra şimdiki dr farketti çok şükür şimdi normal seyrinde gidiyor.bence bir sor derim Allah bebeğine sağlık sıhhat versin