Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın anne adaylarııııı umarım hepiniz iyisinizdirrrr ben iyi değilim ya sinirim çok bozukkk sol boşluğumda ağrı vardı böbreklerim den dolayı bu sabah sağımda da ağrı var ayyyy bitmez benim çilem bitmezzzz şansız bir bayanım ben ne sıkıntı varsa gelir başımaaaa eehhhh bunada şükürrr diyoruz tabiii amaaa gerçekten yoruldum yaaa bebeğim sağlıkla sıhhatle gelsede şu günler bi geçseeee ay kurban kesicem vallaaaa
Sweet curse............01 Eylül
Medos....................03 Eylül
Gulsah48................05 Eylül
Bebeğim.................11 Eylül
Yeniyaşam..............12 Eylül
Bires..................... 13 Eylül
Kumralim................15 Eylül
Sel-inn....................15 Eylül
Dogville...................17 Eylül
Bride..................... 19 Eylül
Hilarya....................21 Eylül
Minikanniş..............21 Eylül
İzmirgüzeli22...........22 Eylül
Frekans...................23 Eylül
İletişim....................23 Eylül
Rabiyasin.................24 Eylül
Ayşe&serkan...........24 Eylül
Siyah-beyaz............24 Eylül
Gundogdus............. 24 Eylül
Papatyam............... 25 Eylül
Dream81................ 27 Eylül
Angelay................. 28 Eylül
Sebek................... 29 Eylül
Mehtapelif.............. 30 Eylül
Yeni arkadaşları da ekledim...
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh
günaydın anne adaylarııııı umarım hepiniz iyisinizdirrrr ben iyi değilim ya sinirim çok bozukkk sol boşluğumda ağrı vardı böbreklerim den dolayı bu sabah sağımda da ağrı var ayyyy bitmez benim çilem bitmezzzz şansız bir bayanım ben ne sıkıntı varsa gelir başımaaaa eehhhh bunada şükürrr diyoruz tabiii amaaa gerçekten yoruldum yaaa bebeğim sağlıkla sıhhatle gelsede şu günler bi geçseeee ay kurban kesicem vallaaaa
dilekleriniz ve ilginiz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten moralim bozuktu yaşadığım ağrılardan biraz ümitsizce konuşmuş olabilirim ama yılmadımm yılmicamda ehhh arada biraz şikayet ediyoz işte okadder yine de saolun yanımda olduğunuz için
günaydınn güzel annişler:)) yaa bişey sorabilirmiyim karnımda degısık bı agrı olmaya basladı ama cok sıddetlı dgl sırf karnımın ıcınde sankı hafıf adet agrısı gıbı yada sankı karnım gerılıyorda onun agrısı gıbı ıcten bir agrı yanı bebiş buyudugu ıcın bole agrılar olurmu sizce , sizlerdede oldumu oluyormu??? sırf bunun içinde doktorumu aramak sıtemıyorum, cok şiddetli olmadıgı ıcın sızlere solim dedim...
günaydınn güzel annişler:)) yaa bişey sorabilirmiyim karnımda degısık bı agrı olmaya basladı ama cok sıddetlı dgl sırf karnımın ıcınde sankı hafıf adet agrısı gıbı yada sankı karnım gerılıyorda onun agrısı gıbı ıcten bir agrı yanı bebiş buyudugu ıcın bole agrılar olurmu sizce , sizlerdede oldumu oluyormu??? sırf bunun içinde doktorumu aramak sıtemıyorum, cok şiddetli olmadıgı ıcın sızlere solim dedim...[/QUOTE
Bende de oluyor ben hala paniğim çok sancı olmasada rahatsız eden bir his oluyor.
günaydınn güzel annişler:)) yaa bişey sorabilirmiyim karnımda degısık bı agrı olmaya basladı ama cok sıddetlı dgl sırf karnımın ıcınde sankı hafıf adet agrısı gıbı yada sankı karnım gerılıyorda onun agrısı gıbı ıcten bir agrı yanı bebiş buyudugu ıcın bole agrılar olurmu sizce , sizlerdede oldumu oluyormu??? sırf bunun içinde doktorumu aramak sıtemıyorum, cok şiddetli olmadıgı ıcın sızlere solim dedim...
Günaydın canım
Arada bir bende de oluyor.. bence de karın kaslarımız gerildiği için oluyor olabilir.. Bende şiddetli olmadığı için önemsemiyorum...
Doktora gittiniz mi?? Bebiş nasıl?? Büyümüştür maşallahhh
Bu arada Güzel bir hafta olsun arkadaşlarr hepimizeee
cnm ben 9-10 haftalıkken inanılmaz karın ağrıları çektim drumu aradım normal olduğunu söyledi daha öncede burda bir çok kez söyledim ama içini rahatlatacağını düşündüğüm için söyleyeyim devam eden kanama olmadığı sürece korkma cnm dr söyledi bunu bana her kadında farklı ağrılar farklı bulantılar olabiliyor inş en kısa zamanda azalır benim hala her sabah ve gün içinde ağrıyor karnım
Canım ben de daha iyi hissetmeye başladım kendimi... dün bütün gün dışarıdaydım.. Gezdim... iştahımda açılmaya başladı..Kokularda artık çok fazla rahatsız etmiyor...
Bugün de annecim geliyor..bir hafta yanımda olacak... Yarın da ense kalınlığı için doktor da randevumuz var..
Bende Allah a şükür herşey iyi.... İnşallah bebişim de sağlıkla büyüyordur...