- 23 Kasım 2007
- 990
- 30
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm.canım korkma sakın bendede sabah bulantıları denilen şey hiç olmadı,yalnızca geçen 1-2hafta çoğu yiyecekten çok tiksindim,özelliklede tatlılardan.Bu arada son zamanlarda acaip tere ve roka tüketiyorum bi zararı olmaz değilmi.Napiiim işte bu konularda hassa olunca sanki herşey zararlıymış gibi geliyor,gamzeli içini ferah tut güzel düşünki herşeyde güzel olsun
canımm sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiçç önemli değil,ama hamile olmadan önce kendimi hep kız annesi olarak hissederdim
Allahım sağlıkla meleklerimize kavuşturur iyişallah hepimizi
dün gece kabuslarla uyandım
çok korkuyorum çook
kızlarrr
yardımm edin lütfenn
cuma sabahı yataktan kalkarken alttan birşey geldiğini hissettim ve maalesefde öyleydi(
çamaşırımda kanı gördüğümde bayılacağım sandım...
hemen doktora gittik, alttan ve üstten muayene etti, bebeğim iyiydi,kalbi atıyordu, doktor progestan verdi ve 2 gün rapor verdi....((
bir iki gün devam edebilir dedi, rengi koyu kahverengi den parlak kırmızıya dönerse ve sancın olursa yine gel dedi
dünden beri yaşadıklarımı anlatmam mümkün değil, daha öncede bir düşük yaşadığım için de daha çok korkuyorum,iki gündür yatıyorum kızlarr
kanama ondan sonra olmadı, sadece arada tuvalet kağıdına kahverengi leke geliyor ama çok az
bebeğime birşey olmaz dimi?
böyle birşey yaşayan varmı???
kızlarrr
yardımm edin lütfenn
cuma sabahı yataktan kalkarken alttan birşey geldiğini hissettim ve maalesefde öyleydi(
çamaşırımda kanı gördüğümde bayılacağım sandım...
hemen doktora gittik, alttan ve üstten muayene etti, bebeğim iyiydi,kalbi atıyordu, doktor progestan verdi ve 2 gün rapor verdi....((
bir iki gün devam edebilir dedi, rengi koyu kahverengi den parlak kırmızıya dönerse ve sancın olursa yine gel dedi
dünden beri yaşadıklarımı anlatmam mümkün değil, daha öncede bir düşük yaşadığım için de daha çok korkuyorum,iki gündür yatıyorum kızlarr
kanama ondan sonra olmadı, sadece arada tuvalet kağıdına kahverengi leke geliyor ama çok az
bebeğime birşey olmaz dimi?
böyle birşey yaşayan varmı???
Kimleeee Rr Hamilelik Takvimi Için Liste Istiyooooooooooooo
Benim Bebeğimin Dogum Tarihi 24 Eylüll Arkadaşlar
Isteyenler Yazsinnnnnnn Liste Yapalimm
Kimleeee Rr Hamilelik Takvimi Için Liste Istiyooooooooooooo
Benim Bebeğimin Dogum Tarihi 24 Eylüll Arkadaşlar
Isteyenler Yazsinnnnnnn Liste Yapalimm
bebeğimin hareketlerini hissetmeyi beklerken
12 haftanın bitmesiyle azda olsa rahatlamışken çok kötü oldum inan..
birde dün doktor kızınız olacak diyince o kalbinin sesini duyunca nasıl ağlama tuttu bilsen
günaydın anne adaylarııııı umarım hepiniz iyisinizdirrrr ben iyi değilim ya sinirim çok bozukkk sol boşluğumda ağrı vardı böbreklerim den dolayı bu sabah sağımda da ağrı var ayyyy bitmez benim çilem bitmezzzz şansız bir bayanım ben ne sıkıntı varsa gelir başımaaaa eehhhh bunada şükürrr diyoruz tabiii amaaa gerçekten yoruldum yaaa bebeğim sağlıkla sıhhatle gelsede şu günler bi geçseeee ay kurban kesicem vallaaaa
Çok geçmiş olsun Papatyam umarım çabuk atlatırsınn hemen iyilerşinn,kendine ve bebişine iyi bakgünaydın anne adaylarııııı umarım hepiniz iyisinizdirrrr ben iyi değilim ya sinirim çok bozukkk sol boşluğumda ağrı vardı böbreklerim den dolayı bu sabah sağımda da ağrı var ayyyy bitmez benim çilem bitmezzzz şansız bir bayanım ben ne sıkıntı varsa gelir başımaaaa eehhhh bunada şükürrr diyoruz tabiii amaaa gerçekten yoruldum yaaa sağlıkla sıhhatle gelsede şu günler bi geçseeee ay kurban kesicem vallaaaa