- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin Arkadaşlarr Dua Edin Bana 2,30 Dr Gidecem Hayirlisi Ile Bebeğimi Görürüm Inşallah................[/QUOTE
İnşallah iyi haberlerini alıcaz ayşecim.Dua edicem.İçini ferah tut.
Eğer benimde doktor nöbetçi olmasaydı aynı anda girecekmişiz ultrasonaa.s
günaydın eylül anneleri
nasılsınız bugün ? ben bugünlerde kendimi fazla enerjik hissediyorum.geçen çarşamba dr.gittik.büyümüştü bebeğim.1 kilo almıştım.ama dr.a gittiğimden beri acayip iştahım açıldı.çok fazla yemek yiyorum.hakim olamıyorum boğazıma ya.napıcam bilmiyorum.
Günaydin Arkadaşlarr Dua Edin Bana 2,30 Dr Gidecem Hayirlisi Ile Bebeğimi Görürüm Inşallah................
selam kıslar ben hala aynıyım ağrılarım devam ediyor umarım doktorun verdiği ilaçlar beni iyileştirir bebeğime dokunmaz .bu arada bişey sormak istiyorum size benim doktor bana vitamin falan vermiyor sonradan verirmi bilmem ama sordum hayır vermicem dedi bende üstelemedim ama her hamişe verilmiyormuydu yahu benmi öle biliyorumm.kullananınız varmı varsa ne için ne vitamini kullanıyorsunuz acaba
slm arkadslarım ben rabiya
tesekkür ederim ben 10. haftaya girdim buraya yeni üye oldum inşallah iyi arkadaslıklar kurarız cnm
slm güzelim hoş geldin aramıza sen nekadarlık hamişsin
inşallah hayırlısıyla devam ettiririm cnm ilk bebişim benim doktor kansızsın dedi bana onun için korkuyorum dua edin bana arkadaslarım
benim çevremdeki her hamiş muhakkak vitamin kulanıyo doktorum bana da vitamin hapı verdi.folik asit bile vermedimi doktoru sana.belki bi bildigi vardır her doktor farklı tedavi uyguluyo.bebişini sağlıcakla kucagına alman dilegiyle