- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 44
üffffffff Evde Olmakk Komşuma Gitmek Kisir Yapmak çay Demlemek Istiyom Yaaaaaaaaa
kız kısır diye diye kısır yaptırcan bana sonunda aman ben evdeyim ne olcak ki sıkıntıdan patlıyorum kafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üffffffff Evde Olmakk Komşuma Gitmek Kisir Yapmak çay Demlemek Istiyom Yaaaaaaaaa
serencim emeğe saygı yarışması 18 nisan da son baivuru tarihli afiş için ödül 7,000 ytl logo için 4.000 bence zaman kaybetmeden başla bebişinin şansına belkide kazanırsın hem ikinciyede üçüncüyede ödüller var hadi bakalım kolay gelsin
a.s.MERHABA EYLÜL ANNELERİa.s.ALLAH İZİN VERİRSE OĞLUŞUM 3 EYLÜL DE KUCAĞIMDA OLACAK.:teytey:SİTEYE HENÜZ ÜYE OLDUM.GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE...İYİ BAKIN KENDİNİZE VE BEBİŞLERİNİZE:a015::teytey:
Serennnnnnnnnnnnnnn çok Güzeller Yaaaaa Bende Istiyom Bunlardan Yapmakkkkkkk...........
Kiz Yatt Kalk Tadini çikar Valla.offffffffff Offfffff Valla 16 Haftalik Iznmi Iple çekiyom..... Sonra Ssk Parayi Alincada Işten çikip Kizimla Evde Kalacam Allahin Izin Ederse.
SEREN BUNUN İÇİN NASIL MALZEME GEREK CANIMM YAWWW SÖYLEDE ALAYIM BEN
Ayyyy Kizlar Kocişimle Konuştum Akşama Aylik Aliş Veriş Yapacagizz Ben şöyle Uzun Bi Liste Yapayimm ........
Allaha şükür Işyeri Eşime Ticket Veriyor 150 Ytl Onla Yapiyoz Aliş Verişi Ayda 1 Kez Yapioz..iyi Oluyo Yaaaaa
güle güle harcayın afiyetle inşallahAyyyy Kizlar Kocişimle Konuştum Akşama Aylik Aliş Veriş Yapacagizz Ben şöyle Uzun Bi Liste Yapayimm ........
Allaha şükür Işyeri Eşime Ticket Veriyor 150 Ytl Onla Yapiyoz Aliş Verişi Ayda 1 Kez Yapioz..iyi Oluyo Yaaaaa
ay valla hepsi çook güzelmiş serenciğim.peki bunun maliyeti ne kadar?bir de hazır satılanlar ne kadar biliyormusun ?