Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaa.....Benimde doktorum %80 kız dedi benim içime hep erkek doğuyor...Kesin benimki de yanıldı.Bak çok şaşırdım şimdi ya....Sanada doktorun %80 kız demişti sanırım değil mi?Ne büyük süpriz olmuştur sana :)
EVET canım %80 kız dedi .görümceme %60 demişlerdi kız olacak bebişi. önemi yok ama kesinleşse iyi olur .birşey de almadım zaten 7.aydan sonra bile cinsiyeti farklı söylelnen 2 arkadaşım var :))a.s.
Neden bu kadar tedirginsin rahat ol canım benim bebişin iyidir Allahın izniyle rahat olki bebşinde rahat olsun demi a.s.inşallah yarın dr gidecegim bebişimi görünce rahatlarım biraz arkadaslr
Neden bu kadar tedirginsin rahat ol canım benim bebişin iyidir Allahın izniyle rahat olki bebşinde rahat olsun demi a.s.
EVET canım %80 kız dedi .görümceme %60 demişlerdi kız olacak bebişi. önemi yok ama kesinleşse iyi olur .birşey de almadım zaten 7.aydan sonra bile cinsiyeti farklı söylelnen 2 arkadaşım var :))a.s.
Neden bu kadar tedirginsin rahat ol canım benim bebişin iyidir Allahın izniyle rahat olki bebşinde rahat olsun demi a.s.
bebişimi en son gördügümde ayaklarını oynatmaya calısıyordu şimdi biraz daha büyüdügü için merak ediyorum inşallah iyi haberlerle gelirim yarın canlarım hayırlısı ile Allahım saglık versin de hepimize bebişlerimiz de iyi olurlar
rabiyacımm inan bende okuldan gelince sabah kalkınca acaba kimse gelmişmi kızlarrr neler konuşmuşlar diyip merak ediyorum gelir gelmez hemen yazılarınızı okuyorummm. iyiki varsınızz ve iyiki kkyı bulmuşumm.
arkadaşlar cinsiyetini öğrenenleri kıskanmıyorum desem yalan olur bizim kuş inatçı çıktı gerçi bu inadı ben bi yerden tanıyorum amaklava: hepiniz kendinize iyi bakın görüşmek üzere sağlıklı bebiş haberlerinizi bekliyoruza.s.
canım hiç merak etme, yarın bebişini sağlıklı kıpır kıpır göreceksin Allahın izniyle
sen yeter ki iyi beslen bebişe iyi bak tamam mı yerimseniben