Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mavili canım ne zaman gidecen başka dr
ohhhhhhhhhh saat te 12,30olduuu ehehehe eve gidecemm az kaldıııııııııııııı
evet canım renkli oluyoo valla ben sürekli renkli görüyomm cd bile yapacak bize drumuz.........yaa işte tek sorunnn ssk dr doğuma girmiyo ebeler yaptıryo dogumuuuu
kızlar bu ayrıntılı ultrason renkli ultrason dedikleri mi ?
ben doktorun muayenehanesine gidiyorum ama renli değil onunki de şimdi göremeyecek miyim cinsiyetini (
canım tlf açtım şimdi ne dedıkleri belirsiz ayrıntılı ultrason bi var diyorlar bi yok diyorlar.70 ytl fiyat çıkarıyorlar.O parayı verdikten sonra özele giderdim.Özel doktora 6. ayda başlamayı düşünüyorum.Neyse bakıcaz bakalım....
cansuu canımm artı para ne kadar olurkii üfffff aman diyom bazen ebeler daha iyi doğurtur diyomm bakalımm o zaman kadar ne olur .. hayırlısı artık..
Benim dr umdaki ultrason da renkli değil canım.. Ben bugün gidicem bakalım.. akşama sana haber veririm. görebilecek miyim yoksa bir dahaki aya mı diyecek dr...
Benim dr um hangi hastaneye gidersme aynı parayı alıyorum dedi.. Hastanede alacak ayrı bir para... Daha maliyeti tam konuşmadık dr la... Ama çok pahalıya gelecek gibi olursa ne yaparım bilmiyorum... Daha düşünmek için de zaman çok nasılsa... :teytey:
Allah sağlıkla bizi ve bebişlerimizi günü gelince kurtarsın daaa paraya kıyacağız bir kerelik..
cnm ya burdaki dr 70ytl alıyor bilmiyorum bende sasırdım ne yapacagımı ssk var ama hayırlısı bakalım inş cnm