Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydinnnn Cansucumm Iyizz Canimmm Sen Nasilsinnnn
Arkadaşlarr ben yine yazdım bunları ama bana şimdi yine demeyin... annemiz çatladı bizde kesin çatlayacağız... Panik olduk evham yaptık demeyin... Ben sadece ordaki dr ların arkadaşıma söylediklerini söyledim.... Yanlış anlaşılmak istemem....
günaydın herkese a.s.
bende artık hissetmeye başladım bebeğimi.2 gün sağ tarafımda seyirmeler başladı.allah sizede en kısa zamanda göstersin inşallah.
valla benim zaten çatlaklarım öncedende mevcuttu.o yüzden pek takmıyorum.bi göbeğimde yoktu o da oluversin artık napayım çatlaklı bi kadınım ben.:çok üzgünüm:
bende 7 nisandan sonra gidicem doktora e o zaman öğreniriz herhalde artık.
allahım bütün hamileleri ve yavrularını kötülüklerden,lardan korusun inşallah.
bide benim bebeğim sağ tarafımda herkes erkek diyo doğrumudur acaba ? erkek sağ tarafta kız sol tarafta olurmuş.
maşallah ayşe maşallah bendede oldu dün ve bugun ondan srdum aynı seninki gibi olduuu çok güzel yaaaaaaaaaaaa
valla o kanıyı banada soledıler ama ben bebegımın nerde oldugunu hıssedemedım dogrusu yrndan ıtıbaren 13. haftama gırıyorum:teytey: ama sola elledıgımde daha sert saga elledıgımde ise yumusak sankı hıc bırsey yok orda acaba sendemı ole anladın sagda dıyorsun ya:uhm:
valla o kanıyı banada soledıler ama ben bebegımın nerde oldugunu hıssedemedım dogrusu yrndan ıtıbaren 13. haftama gırıyorum:teytey: ama sola elledıgımde daha sert saga elledıgımde ise yumusak sankı hıc bırsey yok orda acaba sendemı ole anladın sagda dıyorsun ya:uhm:
gercekten hıssettınmı kıs ayyyyyyyyy neguzel yaa maşallah allah nazarlardan korusun sızlerı benıdee kacıncı haftalarda hıssedılıyor ben 16. haftada bılıyordum ama:uhm:
Kizlar Kocişimm Geldiii Bana Ortapedik Sirt Yastiği Almişti Onu Birakti Oturmaktan Sirtim Agridi.............. :))))))))))))))