- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyyyy Sağoll Canimmm Kübrayi Kirmayayimm Dedimm Fakat Kendisi Gelmediii Eee Artikkkk Kismett
Bende Daha Karin Falan Yok Sadece Akşamlari Azicik Daha şiş :)) Hamiş Pantolonu Giyiyorum Ama Sirf Rahat Olayim Diye Yoksaaaa Daha Bişi Yok
sende bneim gibisin benimde daha göbüş yoksenağlama serenin resmi gördüm ama çok şaşırdım onun çok çıkmış yaaa
allah seniii:roflol: alemsiniz yaa ama maşallah ve negüüüzeeellll gobısın cıkmıs cnm benım okadar bıle dgl yawww:çok üzgünüm: ama 12 haftalık oldugum ıcın herhalde dımı sizler benden 2-3 hafta ondesınıs neguzel yaa allah nazarlardan saklasın senide bebeğinide a.s.
ayşeeeeeeeeee buldummm seni kızz bu sensin demiiiiiiii ayyyy cnm maşallah vallahi gördüm gördüm saol cnm ama senin göbüş almış çıkmış başını kızzzŞeniz
buarada kübişçiiim ben 12 haftalığım dahaa:çok üz
aman cnm uzulmeee yaaa günler öel çabuk geçiyo kiiii anlayamazsın bileee bende 14+2 oldum dahasırnaşık şey
kıs ben sereeeennn ayse değiiilll yoksa ben yaşemiyim peki ayşe kim:uhm:
:roflol:
buarada kübişçiiim ben 12 haftalığım dahaa:çok üz
aman cnm uzulmeee yaaa günler öel çabuk geçiyo kiiii anlayamazsın bileee bende 14+2 oldum dahasırnaşık şey
aman aman maşallah darısı başımızaaaa.s.
şimdi anladın dimi ben seren :))
o resımdekıde ayşe , göbişi vee bebişii:teytey:
maşallahı var valla hemende cıkmıs göbişş allah nazarlardan saklasın onunkını ıcınde bizimkinide cnmmm
cok bekledı seni ama yoktun neyse gorduysen resmı sorun yok yrn konusursunuz yada aksam annecinee gıdıcektı sanırsam ordan yazar sana cevaaaaabını:teytey: