- 12 Temmuz 2006
- 1.951
- 8
- 42
Bu Arada Hanimlar En Büyüğünüz Benmiyim
Öyle görünüyor... :1hug:a.s. şimdilik yaşı daha büyük yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu Arada Hanimlar En Büyüğünüz Benmiyim
Selam millet amma yazışmışsınız erkenciler sizi.Ben biraz fazla uyuyorum.Kahvaltıdan kalkalı 1saat felan oldu.Bebişte acıkıyo ama kalkamıyorummm.Kalkıcam ama artık saat kurcam gerekirse.
Memnun oldum kübraa .............:teytey:
Sabahları erken kalkıp öğleden sonra uyusan vücudun daha çok dinlenir sanki.. Ben öyle yapıyorum.eşimle kahvaltı ediyorum sabahları bir daha yatmıyorum.. Öğlen yorulursam uyuyorum.. Uyanınca sanki tekrar sabah olmuş gibi dinç kalkıyor insan
Tavsiye ederim a.s.
canım dr olur baş ağrın demişti ve minoset verdi ağrı kesici ama ben içmiyomm....
hilarya snein isim neee memnun oldum dedim de sormadım heheh
kızlarrrrrrrrrr midesi yanan varmı bneim midemmmm çok yanıyooooo ne yapayım sizce bilen varmı bulantım yok ama benide bu mide bitirdiiii ayşecim sen bugun 14+1 mi oldun
evet canımm allahın iziylee
ben başım agrıdıgında sadece elma yiyorumm agrım kesiliyoo belki işinize yarar arkadaşlar..
cnm druna danış bir arkadaşımın daha yanıyordu dru hamilelerin kullanacağı bir ilaç önermiş ismini hatırlamıyorum hatırlasamda druna sorman gerekli.ilacı aldıktan sonra çok rahatlamıştıa.s.
kızlarrrrrrrrrr midesi yanan varmı bneim midemmmm çok yanıyooooo ne yapayım sizce bilen varmı bulantım yok ama benide bu mide bitirdiiii ayşecim sen bugun 14+1 mi oldun