- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
yağmurcuk ve koca adam giray çok beğendim sizi maşallah allah ananaıza babanıza bağışlasın sizi kuzucuklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eylüle maşallah kocaman olmuş
buda benim üzümüm , biblom ve çırpım
eylüle maşallah kocaman olmuş
neresi çırpı ya maşallah ama biblosu doğrueylüle maşallah kocaman olmuş
karizmaya bak maşşallah nede güzel gülermişoha kocaman oldu buda benim çikinim
eylül maşallah prensesine ama ne kadar değişmi ya küçüklük fotoğraflarını hatırlıyorumda baya büyümüş[/QU
teşekkür ederim yağmurcum.maşallah büğüyo ama gel sen bana sor.kaynanam başımın etini yiyo bu çocuk zayıf,çelimsiz,aman etleri pörsümüş:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3ama bana göre gayet iyi maşallah
eylül maşallah prensesine ama ne kadar değişmi ya küçüklük fotoğraflarını hatırlıyorumda baya büyümüş[/QU
teşekkür ederim yağmurcum.maşallah büğüyo ama gel sen bana sor.kaynanam başımın etini yiyo bu çocuk zayıf,çelimsiz,aman etleri pörsümüş:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3ama bana göre gayet iyi maşallah
neresi zayıf ya resimde iyi duruyoillaki yapacaklar ukalalık.benimkide 3 aylık olana kadar kof şişmiş şimdi daha iyiymiş töbe töbe:1shok:
benim çocuğum hiç kof olmadı dr hep iyi buldu girayı dedim
neresi zayıf ya resimde iyi duruyoillaki yapacaklar ukalalık.benimkide 3 aylık olana kadar kof şişmiş şimdi daha iyiymiş töbe töbe:1shok:
benim çocuğum hiç kof olmadı dr hep iyi buldu girayı dedim
kim diyo ya bi kere anne sütü alan çocuğun neresi kof olur maşallah giraya