herkse ii dilekleri için duları için sonsuz teşekkürler :çok üzgünüm: allah razı olsun hepinizden :çok üzgünüm: bi yeri iileştirelim derken baska bi yerden hastalanıo kuzum.şimdide dünden beri 38 buculk atesle yanıoo kuzum mafoldumben hemen gecen verdiği suruplara basladım.ibufen ve katarin..onşarı içince 37 ye düşüo atesi.öksürüğü ve hapsurması var :çok üzgünüm: allahım sen koru /esirge :Saruboceq: dişlerine baktım ama daha bşi yok gibi benneyaptımki gece sadece cıtcıtlı kolsuz badisiyle yatırıyorum kızımı..üstünede yorganından nevrsimini cıkardım tek nevresim örtüyorum.olur gece uyurum falan allah korusun atesi yükselmesin dedim.ama şimdide üşütmekten korkuyorum :çok üzgünüm: kızlar yanlızım tekim bi danısacağım soracağım kimse yok :çok üzgünüm: bak bakiim atesi cok mu yoksa bana mı ööle gliyor diyebileceğim kimse yook mafoldumben cok bunaldım cok sıkıldım delirmek üzereyim mafoldumben kızımın hastalığı bi yandan caresizliğim bi yandan yanlızlığım bi yandan mafoldumben
canım dua et ..abdest al ve namaz kıl..rabbimden şifa dile..inan çok rahatlayacaksın..