ben artık meyve pürelerini ve kahvaltılarını ayrı ayrı vercem, bu sabah kahvaltısını ayı ayrı verdim, yumurtasını elimle az az koydum ağzına, sonra kaşıkla az az peynir verdim, bir de milupanın kahvaltısını sadece tereyağla hazırladım onu verdim, meyveyi de ayrı ayrı hazırlayıp ayrı kaselerde vermyi düşünüyorum, bi keresinde pamukkale üniversitesinden bi hemşire ayrı ayrı vermem gerektiğini onların da tadını bilmesi gerektiğini söylemişti, bence de mantıklı, artık ayrı ayrı vercem
ya bende denedim ama doymuyormuş gibime gelio öle yapıncaaa..
peki yemeyenlere ne teceniz benimki hiç bir şey yhemek istemiyoır yani aklınıza ne geliyosa en fazla 3 öğünü verebiliyorum oda ne şekilde bi görseniz zorla ne yapıcam bilmiyorum ben ya
sabah 7 milupa portakallı mısırlı kahvaltı ve yediği kadar peynir ve tereyağlı yumurta (10-15 yudum kadar yer)
9.00- 120 lik milupa aptamil(2 bebe bisküvisi ile)
11.00 -meyve püresi
13.00-120 lik milupa aptamil(2 bebe bisküvisi ile)
14.30-çorba (yoğurt,tarhana,mercimek,düğün,şehriye ne olursa)
16.30-babymix yoğurt
19.00-120 lik milupa aptamil(2 bebe bisküvisi ile)
21.00-muhallebi
22.30-120 lik milupa aptamil(2 bebe bisküvisi ile) ve uyku sabaha kadar bir şey yemez sadece su içer
canım bişey sorcam bu aptamilin içine bebe bisküvisi koyuyomuşun yaa onu biberonla veriosun dimi..ya hangi numarasından kullanıon biberonun başının..ya emziklerin hepsini ay ay değiştirmek lazımmış.ben 2 numarasını aldım oda çekince çok gelio diye içmio..hala 1 numara kullanıorum o yüzden..bbebisküviside kullanamıyorum çünkü tıkıyo ucunu biberonun.ne yapcam beennnn...
2 numaranın normal akış ve hızlı akış olanları var canım hızlı akış almış olabilirsin, bende bebe bisküvisi koyyom, 120lik mamaya 4-5 tane koyuorum, altuğun dediği gibi koyulaştırıyor, yanlız biraz şekerli geliyo herhalde sonlarına doğru mırın kırın ediyo merasimle içioruz sonlarını, ama daha besleyici oluor böyle, bizim emzik ucu yönünden problemimiz yok o yüzden ben bıçakla ağzını açtırmıştım, bugün pınarın 6. aydan sonra verilen ilk adım sütünü aldım, vanilyalı ve muzlu iki çeşit aldım, vanilyalısını verdim bugün çok güzeldi, bende mi içsem acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım bana bu 2 numaralı akış hızı yavaş olan emziğin markasını verirmisin?ya benim çok sorunum var o konuda..çok istiyorum bebe bisküvisiyle vermek hem doyurucu olur hemde severek yer..gündüz yaptığımda çok seviyor bebe bisküvisini..ya bide bebişleriniz gece uyanıo mu çok?bizimki gözlerini açmadan ağlıo ama acıktığı için ağlıo..sık mı acıkıo yaa.doymuyomu ki???o yüzdende bi denemek istiyorum şu bebe bisküvisini???
ibolyacım çok sağol..azcık rahatladım...kafama takmıo değildim..çok şişman bi bebek değil abdullah..bende gece beslensin hem harekette etmio ya yarar diye...çok hareketli gündüz yese bile anında yakıo...neyse canım hemen deniycem yarın alıpta..
takma canım benim ihtiyaçları kadar alıyorlardır, allah onlara yardım eder, daha sabi sübyan onlar, biz elimizden geleni yapıyoruz, almıyorlarsa yapacak bişey yok zorlamı sokuşturacaz ağızlarına kaydirigubbakcemile3 biz de zaten anca gece beslenmelerinden büyüyoruz, yoksa gündüz kavga dövüş halindeyiz, oyun oynayalım dedinmi benden iyisi yok, yemek yemeye geldikmi kavga ediyoruz :mymeka: olduğu kadar ne yapalım, aç bırakmıyoruz ya sonuçta, ihtiyaçları kadar alıyorlar demekki :teselli: