2008 ekim anneleri bebişlere neler yediriyoruz?tarifler verelim birbirimize...

kereviz mi boğğğkkk agzıma bıle surmem-tatlicadiarzu-bu bebelerın de ne bıcım damak tadı var yavlaelaelaelaelae

he valla bayılıyooo brokoliyi yer , bamya,kabak ,havuç aklına gelen her sebzeyi yer :)yakında karnıbahara arkasından da pırasayı denemeyi düsünüyorum .. bu arada babası evde kereviz vs gibi herhangi bir sebze koktumu evden kacıyor kızı da yiyor böyle antika bi aile olma yolunda hızla ilerliyoruz :)

he valla bayılıyooo brokoliyi yer , bamya,kabak ,havuç aklına gelen her sebzeyi yer :)yakında karnıbahara arkasından da pırasayı denemeyi düsünüyorum .. bu arada babası evde kereviz vs gibi herhangi bir sebze koktumu evden kacıyor kızı da yiyor böyle antika bi aile olma yolunda hızla ilerliyoruz :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 boşver yasın de buyusun kuzucuk

ßen Calıstıgım Icın genellıkle baba annesı yedırıo.. Ama Dıkkat Edıyorum tabı kı soruyorum sureklı ne yedıgını.. Sabah kahvaltısında cayla karısık bebe bıskuvısıne bayılıyormus.. Corba ıcırtıyordumm ama artık corba yemıo bızımle beraber sofraya oturmak ıstıo bızım yedıgımız yemeklerı yemek ıstıyo ben evde oldugum zamanlarda Onu da benımle yasıtmıs gıbı oturtuyorum her seyı yedırtıyorum ekmek cok sevıyor sureklı elınde ekmegı olur :) Pazar gunu Sabah kahvaltısında neler neler verdımmm Kayınvalıdem alısılmıs bı duzenle her gun cayla karısık bıskuvı verıyormus onu azaltmasını soyledım damak tadını bılıo yavrucum :) Pırınc pılavına bayılıyor Ya da Elıne but ver kemırsın :)) Cok Zevk Alıo bundan Patates Ezmesı hazırlıyorum genellıkle onuda cok sevıyor ama alısılmıs bebek mamalarından verdıgım zaman gercı mama demıyelımde ıste hazır yıyecekler canım cıkıo ablası ıle onu kandırmaya calısıyoruz : )ole yedırıyoruz meyva suyu ıcmıoo Kola delısı ama kolaya alıstırmak ıstemıyorum cunku ablası 3 yıl aralıksız kola ıctı dıs kalmadı agzında hala ıcmeye devam edıo ama en azından sıklıkla degıl

benim oğlum nestle çocuk sütü ve tarhana çorbasıyla büyüyor. arada yayla çorbası ve mercimek çorbası. hergün tarhana yiyor. sevdiği tek şey o. napıcam bilmiyorum aylardır yemesiyle mücadele ediyorum. Allahtan süt içiyor uykuda. o da olmasa aç kalcak heralde. başka süt içmiyor sadece nestleninkini. kilosu az ama elimden geleni yapıyorum herşeyi tattırıyorum ama anında tükürüyo.bir de çok kusuyor hala. napabiliriz önerisi olan var mı?kusmasa bi bukadar daha büyürdü heralde. 1 senedir sürekli kusuyor artık fenalık geçircem. bununla ilgili istanbulda doktor önerebilcek var mı ?

X