2008 bebeklerinden yürüyenler:)

esra27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
123
0
44
Selam anneler , benim kızım şuan 11 aylık , 15 gündür tam olarak yürüyor maşallah,
başka yürüyen bebiş varmı paylaşalım istedim :))
 
Selam anneler , benim kızım şuan 11 aylık , 15 gündür tam olarak yürüyor maşallah,
başka yürüyen bebiş varmı paylaşalım istedim :))

benimki 10 aylıkken başladı adımlara ve şimdi kalkıyor kendi yürüyor.ama hala diş yok
 
benim kızım tek başına yürümüyor ama koltuklardan tutunarak geziniyor. emekliyor heryeri karıştıryoyyor dolabını döküyor tv.sehbasının altına giriyor çok haraketli.kedileri görünce kıyameti koparıyo çıglık bagrık seviniyor.maşallah 6 tane dişimiz var:nazar:
 
biz de daha koltuk kenarlarından yürüyoruz
ama 2 gündür ellerini bırakıp bize doğru 1-2 adım atıyor
çok da cesaretli, dengesi olsun olmasın atılıveriyor bize doğru
emekliyoruz ve 4 diş var
 
benim oğluşumda henüz yürümüyor ama sanırım eli kulağında bekliyoruz heran.4 tane de dişimiz var :)
 
Benim cimcime kizimda henuz yurumuyo tek basina ama koltuktan tutunarak sehpalardan tutunarak bolbol geziyo.Elini biraktimi o zaman korkuyo oturuyo hemen yere.Ama artik emekleme konusunda kendini asmis durumda.Yalniz zannediyorum 1 aya kalmaz yurur findigim.Bu arada 11 aylik kizim ve 8 disi var.Dis konusunda cok ondede yurumede pek hizli olamadi...
 
Bizimkide hala emeklemiyor ve yürümüyor bakalım sanırım benimki hiç beklemediğimiz bir anda kalkıcak ve direk koşmaya başlıcak :) 3 dişimiz var 4. de kendini gösterdi.... Ama çen maşallah susturabilene aşkolsun...Anlamlı, anlamsız saydırıyor valla.
 
Benim oğlum 10 aylıkda yürüdü, şimdi 11 aylığız ama hala düşe kalka yürüyoruz. Yürümeyi çok istiyor emeklemek zor geliyor. Benim için de devamlı peşinden gezmek zor geliyor,çünkü düştüğünde çok ağlıyor:emir_bebek:. 7 aylıkken 6 dişi tamamlandı şimdi durdu. Lakin şu demir ilaçlarının etkisimidir ne dişlerde hafif siyah benekler oluştu sanırım abisinin ki gibi çürüyecek onunkiler de. İlacın arkasından su da içiriyorum fakat faydası olmuyor demek ki.
 
benim kızım emeklemedi. Bugün tam 11 aylık oldu 4 tane dişimiz var. Bir aya kalmaz yürür herhalde istediği birşeye gidebilmek için 4-5 adım atıyor.
 
Kızlar benimkide 2 gündür kalkma eğiliminde durduramıyoruz :) yürüyecekmi dersiniz...
 
Benim cimcime pek rahat daha yeni yeni emekleme egzersizleri yapıyor. Biz bu gidişle herhalde haziran yada temmuzda yürürüz kayınvalidem genetik benim çocuklar hep 1,5 yaşında yürür demişti dogruymuş.
 
Benim oğluşum emekliyor,kendi kalkıp bir yerlere tutunarak yürüyor..tek eliyle tutunarak durabiliyor ama henüz iki elinide bırakıp yürümedi..4 tane dişi var..sanırım 1 aya kadar yürür:)
 
Valla bir an önce yürüsünler de taşımaktan kurtulalım diyorum ama bu sefer her yer darman duman olabilir :) benimki çok meraklı gerçi dokunmaması gereken şeylere hayır dediğimde bir daha yanaşmıyor mesela mutfakta alttaki raflarda cam baklitatlıklarım var onlara yürüteciyle yanaştı elledi hayır dedidim o gün bugündür bir daha ellemedi ama meraktan gene karıştırır her yeri gibi geliyor.
 
kizlar benim oglusum 10 aylikti tam adimlar atmaya baslamisti au an heryere yuruyor yon falan degistiriyor,7 tane disimiz cikti,kalanlari bekliyoruz bakalim
 
ayy benim kızımda daha yürümüypr koltuk kenarlarında uçuyor ama... ve iki tane dişimiz var...
 
oğluşum emekliyor,koltuğa tutunup kalkıyor,ellerini bırakınca 2-3 adım atabiliyor.evde hep tek elimizden tutup yürüyor bütün gün,ben biran önce yürüsün çok istiyorum çünkü yorucu oluyor öyle gezmek hiç oturmuyor.gerçi yürüyünce de peşinden yine gezicez:) diş hala yok bizim,ama yakındır artık patlamaya iyice kabardı
 
Benimkinde de baya gelişme var kotuğa dayayıp ellerimi karşısına açtığımda 3 adım atıyor ama hergün çalıştırıyorum :)
 
bizimkine doğum günü yapıyoruz yarın erken ama izindeyiz yapıcam.evde yürürken artık manevra bile yapıyor.yakalamacık oynuyoruz.beni yakala diyorum koşuyor adeta.
 
Kızlar kızımın doğum gününü yaptık ve kızım 2 gündür 7-8 adım atıyor ve hiç oturmuyor evin kalabalıklığını fırsat bildi herkesin elinden tutup kendini yürüttürüyor okadar tatlı ki :)
 
X