* 2008 Aralk Anneleri - Buluma haberleri *

mihenkcim ya ben de heyecanla ne zaman yazacaksın diye bekliyordum :jeyyar:

cok güldüm okurken..
eşin bahsettiğin şeyleri ciddi olarak söylemiş olsa bile asla kızmam ben .
cok haklı.
ilk kez görüştüğü biri konusunda elbette ki tereddütleri olacak.
ama böbrek olayı da abartı olmuş hani :roflol: :roflol: :roflol:

bize tekrar manisa görünmüyor henüz ufukta.
olursa kesin derim sana da zaten merak etme..
yine denk gelse ne güzel olur ya..
bu sefer uyku saatlerinde buluşmayız ama :jeyyar:

canımcım bende öyle aman aman uzun biri değilimki 1.65 1.67 çivarında işte boyum.
kaydirigubbakcemile3hiç güleceğim yoktu minnoşum çok sağol dalyan gibi boyu kim kaybetmişte ben bulucam fıstıkımopuyorumnanaktan

bhkcım kusura bakma biraz gecikti.ama böbrek olayı cidden şakaydı aksi takdirde etrafımızda dört dönerdi mümkün değil gönderemezdim.hatta sen gelmeden önce yanımızda oturacak diye endişelenmeye başlamıştım.ama sende samimiyeti anlaması uzun sürmedi.ki o kadar rahattıki gelmedi bile.

bizded yok yakınlarda manisa.haftasonu nöbetciydim annemler burdaydı nöbetler çakıştığı için zeynoya bakmaya geldiler

ayy şaşı oldum bu sıcakta oku oku daha önce nsl farketmedim ben bu konuyu bilmem çok kıskandım ama hele coco bhk buluşması içime oturdu altınpark benim mekanımdı ünv yurdumuzun hemen arkasıydı ah ah yaz kış giderdik hatta kışın ortasında her yer boyumca kar macera olsun diye arkadaşlala karla abdest alıp bembeyaz karların üstünde namaz kıldık hiç unutamam o günleri asrı sadet programlarını hiç kaçırmazdık ağlaya ağlaya dönerdik ah ah burdada evde pinekleyip duruyom ığyy

bir ben birde ... kaldı buluşamayan
kader utan sen emiii

... kim nurgün -tatlicadiarzu-

woow :1shok:

seni tekrar görmek güzel çelikim..Şeniz
yetmişti artık bu ayrılık:jeyyar:

merhabalarrrrrrrr
biliyorsunuz ballım marmarisde tatilde veee bende marmaris de oturuyorum.buraya gelmeden önce haberleşmiştik.pazar günüde perşembe buluşmak için sözleştik.dün parkda buluştuk.önce biz gitmiştik ben oğluş ve eşim. klava: kk dan arkadaşım geldi onunla buluşmaya gidicem dedim tamam beraber gideriz oldu cevabı :roflol: bende bişi demedim artık ballımında eşi ordan burada nerden arkadaş buldun nasıl buldun falan demiş.neyse bu erkek savaşını yendik ve parka gittikkkk.önce biz gittik oğluşum oyuncak arabaları görünce çıldırdı onlara biniyorduk.baktım tlf çalıyor ballım arıyomuş kafamı kaldırdım kulağında tlf biri bana bakıp gülüyor.gittim hemen sımsıkı sarıldık sanki uzun süredir görüşmeyen iki eski dost gibiydik.tanışdık kaynaşdık bi sürü şey vardı konuşacak.çok güzel zaman geçirdik fotograflar çekildik size göstermek için.bebişleri uzak tutmak zorundaydık oğluma çiçek geçmesin diye.batuhan da çok tatlı bir çoçukmuş.herşey çok güzeldi çok hoşuma gitti.belki yarın tekrar görüşücez.nasip olursa.

ayyyyyyyyyyyyyyy.. mestt olarak okuorum bu buluşma ahberlerini opuyorumnanaktan bayılıorum valla demek yarın bidaa. Maşallah sizee ya ne güsel görüşün kaynaşın tabii hepimis aynı yoldan geldik kardiş sayılırlar dermişim abartıp :roflol: fotolar için çook sabırsıslanıom keşke sen çekseymişsinn şimdi ballım dönene kadarr çatlicas

"honey"miş benim ballııımmmm :roflol:

Biz de haftaya ademelle buluşcaaz inş. bir aksilik çıkmazsa
buluşanlar kervanınna ben de katılacağım :lepi:
hepinizzle buluşmak istiyorum aslındayerimseniben kısmet olur da inş. bu dileğim gerçekleşir.

dün kso ile tanışdık.marmaris de değil akyakada tatilde olduklarından çok uzun görüşemedik.beni görmeye geldiler küçük serra ile.iş yerimde bir 10 dk görüşebildik ve yollarına devam ettiler.çok güzel heyecan vericiydi.ballım ve kso ile tanıştım sonunda bende kıskanıp duruyodum sizi çatlayacakdım gayrııııııııııı.ii oldu.ballım hadi fotoları gönder artık.ksoda haftaya dönecek sanırım.o zaman gelir.

yeni buluşmalar oldu.

edolina - goldgelb
edolina- f_a_s

ayrıntıları bekliyoruz :jeyyar:

Beklenen ayrıntılar iişte geldi
Önce Cumartesi günü Goldgelb,Oğlu Hakan Deniz,eşi,Duygu'nun anne ve babası ile Kuşadası'nda buluştuk.Hepberaber deniz kenarına yakın bir yerde oturduk ve sohbetle birlikte fotoğraf çekilmeye başladık.

Deniz ilk başta uyuyordu.Sonra uyandı ve masum,tatlı bakışlarıyla etrafa bakınmaya başladı.Gold oğlunu kucağına aldı,ben de kızımı.Yanyana oturup fotoğraf çekilirken Deniz Anita'nın omzundaki nazar boncuğuna uzandı.İlginç geldi tabii.Sonra ben bileğimi uzattım
ve bileziğimle oynadı.Veee Anita'yı farketti.Kolunu tutmak istedi.Tabii bizimkilerin tutması nasıl biliyorsunuz.Yazık birşey de yapmadı ama kızım ağlamaya başladı.Çok naziktir benim kızım.Kendine dokunulmasından hoşlanmaz hiç.Sonra da tam ben Gold'a bir arkadaşın oğlu nasıl çığlık attı ve Anita korkup ağladı diye anlatırken Deniz "Aaaa" diye bağırmaya başladı.Kızım yine ağladı tabii.

Deniz'in bir özelliği de ayaklarını çapraz birbirine takıp oturması.Çok daha zayıf bir Deniz bekliyordum ama ayak ve el parmakları tombik tombik.Anita gibi cadı değil.Anita her ağladığında "Ben ne yaptım ki?" diyen bakışları hala gözümün önünde.Oyy çok tatlı maşallah.

Sonra bebekleri değiştik.Kızım her zaman yaptığı gibi suratını buruşturdu.Bana bakıp Deniz'le konuştuğumu görünce bastı yaygarayı.
Babalarının kucağına da verdik.O sırada Huggies ıslak mendil poşetini çekiştirdiler.Birkaç defa birbirlerinin elini tuttular.

Güzel bir buluşma oldu aslında ama biz doyamadık.Gold bir türlü ayrılamadı bizden.Beni bir kere öptü,sonra bir daha öptü.Canım düşünüp İstanbul'dan önü yazılı body hediye alıp getirmiş.Biz düşünemedik.

Gold'u nasıl bekliyordum nasıl çıktı?
Daha canlı bekliyordum ama bunda Miss'in etkisi var sanırım.Onun gibi canlı olacağını düşündüm nedense.Görüntü olarak fotoğraflardaki gibi değil.Daha farklı.Birlikte çekildiğimiz fotoğraflara baktım,onlarda da gerçekte olduğundan farklı çıkmış.Fotoğraflarda belli olmayan değişik bir havası var.Sakin,tane tane konuşuyor.Burada soru yağmuruna tutuyor herkesi belki ama buluştuğumuzda beklediğimden daha az soru sordu.Gerçi soru sormaya ne gerek var artık capcanlı karşısındayız.Kısacası hoş bir bayan.
Eşlerimiz de anlaştılar.Yani tekrar görüşmeyi ailece isteriz.
Tanıştığıma çok memnun oldum Gold'cum.Umarım en kısa zamanda yine bir araya gelebiliriz.a.s.

Pazartesi günü yazlıkta gün boyu Fas ve Saliha Betül'ü bekledik.Heyecanlandım.Akşama doğru sonunda gelmişlerdi.Sahile yürüdük biraz.Zavallı Saliha Betül yol yorgunu ve uykusuzdu.ıçi uyuyordu.Sahilde çabucak fotoğraf çekildik,baktık hava çok rüzgarlı geri dönelim dedik.Bizim evin önüne geldik,bir de baktık ki ikisi birden uyumuş.Serin serin esen rüzgar tatlı gelmiş olacak ki çok güzel uyuyorlardı.
Eşim de benim gibi Saliha'nın hayranlarından olduğundan dayanamadı ve nasıl yaptıysa çocuğu uyandırdı.Dilini çıkararak gülüşünü canlı canlı görmüş olduk.

Fas ve kızı aynı fotoğraflardaki gibiler.Fas'ı daha uzun boylu ve daha kalın sesli hayal etmişim.O da neden?Çünkü onunla her buluşan çok uzun boylu olduğunu yazmıştı.Benden birkaç cm uzun.Sesini de hasta olduğunda iyice kalınlaştığını söylemesi yüzünden daha kalın beklemişim.Rahat konuşan,olduğu gibi davranan,çok tatlı bir bayan.

Saliha Betül geceden ateşlendiği için ve yorgun göründüğü için hiç mıncıklayamadım,içimde kaldı.Bizim kız zaten yanına yaklaştırmıyo cadı.Uyuyunca Fas fırsat bu fırsat dedi ve Anita'nın elini tuttu,öptü.

Ayrılmak çok zor geldi.Bütün zaman boyunca konuştuk ama konuşacak o kadar çok şey vardı ki yetmedi.Onlar gitti ve Anita uzun bir süre daha arabasında,balkonda uyumaya devam etti:))

Fas'cım tanıştığımıza çook sevindim.Umarım en kısa zamanda bir fırsat daha çıkar ve görüşebiliriz.a.s.

edolina benden daha önce davranmış ama elbet bende yazacağimdirrrrr bu en sevdiğim topike....
Öncelikle tanıştığımıza çok memnun oldum ve ayrıca Fas ile görüşememize çok uzuldum fakat görüşme zamanı ayarlama bahanesiyle birçok kez tel.de konuştuk bu da guzel oldu, buna da sukur diyorum..
Edoşum hakkımdaki yorumlarını çok sevinerek okudum ve merak ettim fotoğraflardan farkım nedir nedir? Biraz fotojenik çıkıyorum galiba,
Enteresan bir durum söz konusu mesela Miss te inanılmaz tatlı, içten, canayakın fakat forumdaki kadar canlı degil aslında belki doğru kelime canlı olmamalı burada kullanmam gereken miss için, hımm belki muzip olabilir ... Kim bilir belki bizler kendilerini yazarak daha iyi ifade edebilen insanlarızdır. O yuzden burda buluşmak bize kendimizi iyi hissettiriyor, yazarak daha iyi ifade ettiğimizden 40 yıllık dost gibi olmamız kolay oldu. Bir de belki basbasa buluşsaydık, daha çok soru sorardım sositososito
Edolinacım tam hayal ettiğim gibi çıktı. Aslında resmini bile hiç görmeden evvel, hayal ettiğim gibi demeliyim. Dun gibi aklımda Edoşun foruma ilk geldiği gunler, bir turlu bebişinin cinsiyetini öğrenemeyen ızmir li sempatik kız. Her yazdığımıza usenmeden uzun uzun cevaplar yazar ve yazdıkları zevkle okunur...Avartarındaki gibi.Kıvırcık saçları ve güzel,inci gibi dişleri, parlak bir gülüşü var..
Edo benim uzun zamandır sık görüştüğüm arkadaslardan biri olduğu için ve zaten yeterince tanidiğima inandığımdan malesef yazdıklarımın bir gunluk izlenim olması biraz zor. Tam bir yay burcu, sakin, içe dönük ve haksızlığa tahamul edemeyen biri,
sevdiğim akıcı bir yazı dili ve onu tamamlayan iyi bir espri anlayışı var.
Anitada çok tatlı masallah valla fistik ki ne fistik; okka gibi ağzı burnu sanki saçları kesilmişte uzamış herbiri aynı boy, parmaklar uzun uzun sanki görsen manken twiggy ya da twetty amaaaa malesef kendini hiç sevdirmiyor hemen basıyor çığlığı birazcık nazlı kızımız haberiniz ola, öyle kucagıma alayım doya doya seveyim yok malesef uzaktan bakacaksınız... bir de guzel oturuyor dengesini koruyup sandalyede şaşırdım. Annesi dımtıs dımtıs deyince iki ön dişini gösterip gülerek bir kıvırtıyor ki sormayın.. 41 kere masallah kem gözlerden korusun Allah'ım...
Garson Deniz le ikisini de kız sandı biri erkek bil bakalım hangisi deyince pembeli mi erkek dedi. Pembeli olan Anitaydı, buna çok gulduk valla onun dısında tüm buluşma detaylarını Edoşum vermiş.. Eşi de çok iyi, çok sıcakkanlı birine benziyor, biz otururken hesabi gizlice odeyip gelmiş çok mahçup etti bizi, biz biraz kalabalıktık ve ben tüm menuyu içmiştim bu yuzden sonra bu kadar pis bogazlı olduğum için birkez daha çok uzuldum. Tekrar tesekkurler kesenize bereket. Umarım bu guzel buluşmamızın tekrarı olur..

Son düzenleme:
:roflol: :roflol: yalnız en sonunda biel anitayı erkek denizi kız seçmeleri olayına yerlere yapıştım :roflol: deniz uzun saçlı uzun kirpikli falan die heralde Maşallah bnmm karamıkk kuzummaa Anitaa bence tam bir prenses asil kan ağırbaşlı kılınıı koklatmıyo şurdan anladıgım kadarıyla .. ee o güzelliğee su gibi olsun okadar

çok kıskandım yaaaaaaaaaaaaaaa

oyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

şu marmaris resimleride gelsee artık diyorummmmmmmmmmm :jeyyar:

goldccuugum bana cansız demişsin yaaaaaa bööhühühü ne diyon ama yaa :sinifsinif: mafoldumben

şaka bi yana komşuucuummm sende haklısınn.. senlee hayat şartlarını bebeleri yemekleriini yorgunlumusu konusmaktan fırsat kalmıoki 2 espirik patlatalımm.. zaten 1 saat yürüyüş yapabilioss yada oturuoruss ondadaa soruları sıkıştırcass bebişlerii değerlendirces derkenn güllük gülistanlığa kendimizee hiiç zaman kalmıoo.. burda ise hayatımızdan seçmelerr ekşınlarlaa renklendiriyoss tabii.. ama yok valla kıpır kıpırım ben banane bananee lülülülülülü

kaç gündür ancak doğru düzgün okumaya fırsatım oldu ayrıntıları..

ben de goldcuğumu nasıl hayal ediyorum onu anlatayım.

ilk msnde konuşmalarımızda bana hep ben sizler kadar genç değilim vs derdi.
halbuki hiç de öyle yaş farkı yok.
bu yüzden aşırı olgun bir havası var benim üzerimde goldun.
normalde de öyle bence.
süper espriler yapar yaptı mı,
yerlere yatırır insanı.
ama asla cıvıklıktan hoşlanmaz.
tam da edolinanın dedği gibi sakin sakin ve tane tane konuşur,
tatlı bir ses tonuyla.
karşısındaki konuşurken onu pürdikkat gözlerinin içine baka baka dinler,
sonra konuşur.
hep hayalimde böyle canlanmıştır gold..

niye anlattım şimdi bilmiyorum ama,
bakalım buluşursak düşüncelerimde yanılmış mıyım yoksa yanılmamış mıyım onu görücem.:jeyyar:
coğu doğru zaten anladığım kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…