edolina benden daha önce davranmış ama elbet bende yazacağimdirrrrr bu en sevdiğim topike....
Öncelikle tanıştığımıza çok memnun oldum ve ayrıca Fas ile görüşememize çok uzuldum fakat görüşme zamanı ayarlama bahanesiyle birçok kez tel.de konuştuk bu da guzel oldu, buna da sukur diyorum..
Edoşum hakkımdaki yorumlarını çok sevinerek okudum ve merak ettim fotoğraflardan farkım nedir nedir? Biraz fotojenik çıkıyorum galiba,
Enteresan bir durum söz konusu mesela Miss te inanılmaz tatlı, içten, canayakın fakat forumdaki kadar canlı degil aslında belki doğru kelime canlı olmamalı burada kullanmam gereken miss için, hımm belki muzip olabilir ... Kim bilir belki bizler kendilerini yazarak daha iyi ifade edebilen insanlarızdır. O yuzden burda buluşmak bize kendimizi iyi hissettiriyor, yazarak daha iyi ifade ettiğimizden 40 yıllık dost gibi olmamız kolay oldu. Bir de belki basbasa buluşsaydık, daha çok soru sorardım sositososito
Edolinacım tam hayal ettiğim gibi çıktı. Aslında resmini bile hiç görmeden evvel, hayal ettiğim gibi demeliyim. Dun gibi aklımda Edoşun foruma ilk geldiği gunler, bir turlu bebişinin cinsiyetini öğrenemeyen ızmir li sempatik kız. Her yazdığımıza usenmeden uzun uzun cevaplar yazar ve yazdıkları zevkle okunur...Avartarındaki gibi.Kıvırcık saçları ve güzel,inci gibi dişleri, parlak bir gülüşü var..
Edo benim uzun zamandır sık görüştüğüm arkadaslardan biri olduğu için ve zaten yeterince tanidiğima inandığımdan malesef yazdıklarımın bir gunluk izlenim olması biraz zor. Tam bir yay burcu, sakin, içe dönük ve haksızlığa tahamul edemeyen biri,
sevdiğim akıcı bir yazı dili ve onu tamamlayan iyi bir espri anlayışı var.
Anitada çok tatlı masallah valla fistik ki ne fistik; okka gibi ağzı burnu sanki saçları kesilmişte uzamış herbiri aynı boy, parmaklar uzun uzun sanki görsen manken twiggy ya da twetty amaaaa malesef kendini hiç sevdirmiyor hemen basıyor çığlığı birazcık nazlı kızımız haberiniz ola, öyle kucagıma alayım doya doya seveyim yok malesef uzaktan bakacaksınız... bir de guzel oturuyor dengesini koruyup sandalyede şaşırdım. Annesi dımtıs dımtıs deyince iki ön dişini gösterip gülerek bir kıvırtıyor ki sormayın.. 41 kere masallah kem gözlerden korusun Allah'ım...
Garson Deniz le ikisini de kız sandı biri erkek bil bakalım hangisi deyince pembeli mi erkek dedi. Pembeli olan Anitaydı, buna çok gulduk valla onun dısında tüm buluşma detaylarını Edoşum vermiş.. Eşi de çok iyi, çok sıcakkanlı birine benziyor, biz otururken hesabi gizlice odeyip gelmiş çok mahçup etti bizi, biz biraz kalabalıktık ve ben tüm menuyu içmiştim
bu yuzden sonra bu kadar pis bogazlı olduğum için birkez daha çok uzuldum. Tekrar tesekkurler kesenize bereket. Umarım bu guzel buluşmamızın tekrarı olur..