* 2008 Aralk Anneleri - Buluma haberleri *

ayy cocom,
ne güzel yazmışsın,
tekrar yaşadım o günü sanki..

arada altınparkın önünden gecerken bakıyorum,
tek kişi olmuyor.
o gün resmen karnaval yeriydi di mi ya:)

harikaydı..
neyse dur,
ben daha anlatıcam uzun uzun :jeyyar:

ayh bu bir rüya gibiydi.. internetten tanıştığım biriyle yaşadığım şehirde buluşmak. en son yıllar önce deli gençlik çağımda yaptığım ve bir daha da yapmadığım bir tecrübeydi bu.

evet bir forumda biriyle sohbet etmek ve birsürü ortak noktanın olması sonra bunu karşılıklı yazışarak değil de konuşarak, hatta gerektiğinde temas ederek gercekleştirmek. üstelik 1 gün arayla doğan bebiklerimiz yanımızdayken. fakat malesef saatlerimiz kısıtlıyken ve sıkılan bir eş ve akrabalar eşliğinde.. onlar da haklılar tabii, insan saatlerce ne konuşur ki demişlerdir belki. ama bize sorsan daha kaç saatler konuşmak, kaç defa daha emzirmek ve alt değiştirmek isterdik..

aslında haftalar önceden haber vermişti ademelcim geleceğini. ama işte o zamanlar deli gibi yoğun olan ben bir türlü kestiremiyordum o geldiğinde işlerden nasıl kaçacağımı. nitekim buluşacağımız gün geldiğinde yine uzun ve mühim bir toplantı vardı. hayatımda ilk defa cep telefonundaki toplantı seçeneğinin ne işe yaradığını keşfettim sayesinde. cünkü heyecanla beklediğim telefonlarım olmamıştı ki hiç. yani en azından kapalıyken arayanları açınca öğrendiğimde geç de olsa dönebiliyordum ve bu telafisi olmayan şeylere pek sebep olmuyordu. ama bu sefer farklıydı. ademel her an arayabilir ve planımız şu diyebilirdi. telefonu toplantıya ayarladım ve başladım heyecanla beklemeye. derken çok geçmeden bir mesaj geldi ve dikkatleri dağılmasın diye telefonunu toplantıya ayarlayan ben öyle bir patırtıyla kalktım ve çıktım ki odadan aslında pek de bi esprisi kalmamıştı bu sessizlik çabalarının.. telefonlaştık ve apar topar çıktım yola. binlerce kez gectiğim yollar ilk defa bu kadar uzun geldi bana. çok heyecanlydım vallahi.. nihayet geldim buluşacağımız avm ye. daha önce fotograflarını gördüğüm için hemen tanıdım ve el salladım ademele.. o da koşturaraktan yanıma geldi. ben kızımı ve arabasını hazırladım ve eşi ile ahmet doruk un yanına doğru yola koyulduk. buluştugumuz yer açık bir avm oldugundan ve ogün de inanılmaz sıcak bir gün oldugundan dolayı biyerlere oturmaya karar verdik. o bol çikolatalı bir profiterol yedi bense kuru poğaca. cünkü gerçekten karnım acıkmaya başlamıştı. ne de olsa öğlen olmak üzereydi. sonra çok içten çok samimi bir şekilde konuştuk, sohbet ettik. hiç hayal kırıklıgına uğramadım açıkçası. hep olumlu şeyler hayal etmiş ve beklemiştim, hepsi de fazlasıyla mevcuttu arkdaşımda maşallah. tam sohbetin koyu yerinde dayısının eşi de dahil oldu sohbetimize. onu da çok sıcakkanlı buldugumu söylemeden gecemeyeceğim acıkçası. gerci gelişi ademelimin eşi tarafından küçük bir uyarı tadındaydı ama olsun biz onu da muhabbetin tatlılığına katıp asli görevini unutturduk:)) sonra bizim minikler birer birer pırtlatmaya başladılar. önce ademel girdi bakım odasına, sonra ben. sonra tekrar ademel cünkü ahmet doruk onu kandırmıştı. önce yapar gibi pırtlatıp asıl bombayı sonra patlatmıştı. emzirme odası denilen yer neredeyse bizim banyo tezgahı kadar bir yer oldugu için teker teker altlarını alabildik bebiklerin malesef ve zamanızımız bir çoğu da o emzirme odasında geçti bitti. sonra sıkıldıgını anlatan gözlerle eşi geldi yanımıza. ben de aa foto çekilmeden göndermem valla kızlar bekliyor deyip merasimi başlattım. foto çekilecek bir sahne yoktu etrafta ama pek tabii ki biz kafaları çalıştırop salihabetülün battaniyesini yuvarlak bir sehpanın üstüne serdik ve minikleri sehpanın üstüne yatıtıverdik.. zavallı cocuklar kime bakacaklarını şaşırır vaziyette kameralara poz vermeye calıştılar. ahmet doruk çoook ama çoook tatlıydı. ademelin eşi bir yandan bunları facebook a koymayın haa diyordu. ben de endişeli gözlerle ademele bakıyordum ama ama .. diyerek. onun o tatlı gülüşünü, gülümsemesini, sessizce boşver sen koy tabii demesini unutamıyorum. gercekten çok içten ve samimiydi. işte eşini tanıyan tatlı bir kadın dedim. -aynı beeen- sonra eşi ile aynı ünv.den ve aynı bölümden mezun oldugumuzu keşfettik. ayaküstü eşi ile bu konuyu da konuştuk. eşi de sağolsun gercekten çok anlayışlı davrandı bize. velhasıl o kadar güzel bir tecrübe oldu ki benim için, kk daki aralık annelerinin hepsi ile gercekten tanışma hayalini bir köşede yanık tuttum bu tecrübe ile.. hiç sönmez inşallah.. ve ademelim inşallah daha uzun sohbet edebileceğimiz bir yerlerde yine buluşur, konuşuruz inşallah.
sonra onlar arabalarına biz de bez almak üzere markete doğru yöneldik.. tadı damagımızda kalan bir gün geçirdik. akşam eşime tüm ayrıntıları nasıl anlattığımı görmeliydiniz. beni mutlu görmek onu da mutlu etti tabii ki. aile boyu mutlu olduk:))))

sağol fascığım
evet eşini tanıyan eş :)))
herşeye he hee de sonra kendi bildiğini yap
inşallah canım inşallah görüşeceğiz bu sohbet böyle bitemez

kızlar yazılarınız çok güzel çok güzel bişey bence keşke benimde fırsatım olsa sizle görüşebilsem. bu ara fotolar face de demişsiniz ya bizler göremiyecekmiyiz bizde görmek istiyoruz...

kızlar yazılarınız çok güzel çok güzel bişey bence keşke benimde fırsatım olsa sizle görüşebilsem. bu ara fotolar face de demişsiniz ya bizler göremiyecekmiyiz bizde görmek istiyoruz...

bende denizliliyim ama hiç buluşam demiyinnnnnnnn önümüzdeki günlerde bende arkadaşlardan biriyle görüşcez inşallah bekleyin beni anacımmmmmmmmmmm

bende denizliliyim ama hiç buluşam demiyinnnnnnnn önümüzdeki günlerde bende arkadaşlardan biriyle görüşcez inşallah bekleyin beni anacımmmmmmmmmmm

kız benden kaçış yok bak buldum seni ne işler karıştırıyon bakem sen kimle buluşcan de bakem :uhm:sengözlerimebaksanab

olmaz şikerim söylemem koyarık face resimleri anca ozaman süpriz yapcez kerhalllllllll

hazır fırsat bulmuşken mihenkten de bahsedeyim ..

malum mihenk aramıza doğum sonrası katılan annelerimizden,
dolayısıyla ben cok az tanıyordum.
bir de geçmiş mesajlarını yarım yamalak okumamın da etkisi olsa gerek,
cok fazla bi önfikirle gitmedim buluşmaya..

bi gün aralık anneleri topiğinde,
ben daha havaların soğuk olmasından yakınırken,
şimdi ne güzel olurdu bebek arabasıyla "kır kahvesi"ne gitmek dediğinde cok şaşırmıştım.
sen nereden biliyorsun kır kahvesini dediğimde,
ben de manisalıyım dedi..
süper sevindim..

ve bilin noldu?
mihenkle kır kahvesinde buluştuk:lepi:

hava o hafta gayet güzel olmasına rağmen,
buluşma vaktimizde nedense biraz serindi.
biz saat 17.00 diye sözleştik.
betülün de uyku saati yaklaşıyordu.
koydum kangurumuza ve gittik yürüye yürüye.
ben gittiğimde onlar da yeni gelmişler ve eşiyle oturuyorlardı
görür görmez tanıdım zaten.

yaşasın facebook :jeyyar:

anlattığına göre eşi biraz tedirginmiş mihenkin..
çünkü daha önce hiç görmediği bilmediği biriyle buluşacaktı eşi ve kızı.
"zeynebi kaçırmasınlar sakın" gibi bişey söylemiş galiba mihenke buluşmadan önce kaydirigubbakcemile3
beni de görüp biraz içi rahat olduktan sonra bizi bırakıp gitti eşi.
biz baya oturmaya niyetliydik,
o yüzden bebek arabasını da yanında götürdü.
güzel gözlü zeynep pusetinde uslu uslu oturup etrafa gülücükler dağıtıyordu.
5 dk sonra betül huysuzlanmaya başladı..
önce bi elinin tersiyle meyve suyuna vurarak başladı yapacaklarına
sonra mız mızmızmız,
bi türlü oturtmadı ve konuşturmadı beni.
cok uykusu vardı çünkü.
kalkalım bari dedik.
Zavallı mihenkcim,
O ağır puseti içinde Zeynep olduğu halde dakikalarca taşımak zorunda kaldı bizim yüzümüzden.
Eşi de cok yakında değildi ki hemen gelemedi.
Betül bu arada kangurusunda uyumaya başladı bile.
Yol boyunca konuşma fırsatı bulduk biz de..
Benim ve betülün keyfi yerindeydi de,
Siz bir de mihenke sorun.
Sonra bi çay bahcesinde oturduk.
Orda da biraz sohbet ettikten sonra,
Ben onları bırakıp ayrılmak zorunda kaldım maalesef..

Betül hanımın huysuzluğu yüzünden biraz garip bi buluşma oldu.
Ama Hatice cok güleryüzlü ve kendinden emin bi bayan.
Bana karşı da cok sıcaktı.
Ne de olsa memleketlim,
Samimiyetini fazlasıyla hissettim.
Aynı coco ve ademel gibi ömrün oldukça görüşmeyi devam ettirmeyi isteyeceğim arkadaşlarım arasında o da..
Yanlız bir şeyi daha eklemeden gecemeyeceğim.
Mihenkin eşinin zeynebe olan düşkünlüğü de aşırı belli oluyordu.
Ben eminim ki her eş,
Bir ay boyunca annesi eğitimdeyken,
Bahçelerde orda burada kızına bakmaz.
Bakma derken öle pışpışlama da değil sadece.
Altını alma,doyurma,kısaca her şeyi yapma..
Ve yine nöbet zamanları da babası bakıyor zeynebe malum.
41 kere maşallah diyorum ben bu babaya.
Sizi tanıdığım için çok mutluyum mihenkcim.
Daha cook var diyeceklerim aslında ama abarttım galiba,
Çok uzun oldu :bbo:

bhk.cim çook tatlı anlatmoışsınn sende fas.taa.. ayy ne güsel ya bölee gerçeğe dönüşmekk.. ı love uuuuu opuyorumnanaktan

uzun zamandır ancak sıra geldi cocoma :jeyyar:

hemen başlıyım anlatmaya..

buluşmanın bir cok ayrıntısını cococum zaten anlatmış,
ben de bana bakan kısmını anlatayım.

cocoyu ben de daha buluşma öncesinde çook sevmiş ve kendime yakın görmüştüm.
hatta bir gün ondan özel mesaj alamasam veya bir günaydın mesajını görmesem eksiklik hisseder olmuştum.
ama tanıyınca kesinlikle çok daha fazla sevdim ve hislerimde yanılmadığımı gördüm.

cocoyla buluşacağımız gün,
eltimlerle beraber yapılacak angarya bi işimiz vardı.
bizim arabamızın olup,
onların olmaması yüzünden,
bazı getir götür gezdir işlemleri yapıyorduk zaman zaman.
malesef o güne de öyle bir şey denk geldi.
tatile gidecek olan eltimlerin bilet rezervasyon işlemlerinin ve alışveriş işlerinin yapılmasına keyifle eşlik etmek(şöförlük de denebülü -tatlicadiarzu-) gerekiyordu.

neyse

neyse ki bu plan benden habersiz yapılmıştı ve
benim cocoyla olan planımı da eşim zaten biliyordu.
böylelikle bir taşla iki taş vurup,
hem bütün gün eltimle birbirimize sevgi kelebekliği yapma yükünden kurtulacak,
hem de canım cocomu görecektim:lepi:
hihi neyse,
araya sıkıştırdım yalnız bunları da :kedi:
arabayla geçerken beni buluşacağımız yer olan altınparka bıraktı eşim.
15 dk falan erken gelmiştim.
Tam biraz dolanayım dedim,
Cocomdan mesaj geldi biz altınparktayız diye.
Hemen heyecanla telefona sarıldım aramak için.
En az 10 kere aradım ama düşüremedim.
Dandik aveanın çekmeyeceği tuttu.
Hem de şehir ortasında ve başkentte :bbo:

Neyse ki düşürdüm en sonunda ve ben de altınparktayım dedim,
Her yer feci kalabalıktı,
Tam bulundukları yere ulaştım derken,
Üniversiteden bi arkadaşı gördüm.
Daha doğrusu o beni gördü.
Bir lafa tuttu ki beni..
Ben de tabi sabırsızlanıyorum coco bekliyor diye.
Nihayet uzaktan gördüm ve o an tanıdım.
Yine face saolsun:jeyyar:

Cocomun da dediği gibi cok sıcak bir karşılaşma oldu.

(gerçi ben daha bu KK analarında soğuk olanına rastlamadım ya henüz,neyse

Gezimizle igili diğer pek cok ayrıntıyı coco anlattı için üzülerek geçiyorum
Normalde ilk tanıştığım insanların yanında,
Yapım gereği pek rahat olmamam,
Ademel ve mihenk bunu az da olsa fark etmişlerdir
Ama nedense coconun yanında bu olmadı.
(ademel ve mihenk sakın üzerinize alınmayın,kafanızı kırarım :mymeka:)
Cocom saolsun hemen hergün bana cok güzel mesajlar ya da mailler yolluyordu.
Ne bileyim işte misal:
-bhk seni çok seviyorum
-bhk iyi ki seni tanımışım
-bhk sensiz hayat bir hiçmiş.
-bhk seninle yaşamaya başladım vs gibi -tatlicadiarzu-

Iyy tamam abarttım,hatta attım.
Hepimiz coconun ne kadar araştırmacı olduğunu ve bebeğini ne kadar bilinçli ve titiz bir şiekilde yetiştirmek istediğini biliyoruz.
ışte bu araştırmalarını hep benimle de paylaşıyordu.
-böyle bi yazı buldum sen de oku
-şu isimli kitabı okuyorum senin de aklında bulunsun vs vs gibi yani.

Bi araya gelince yine böyle şeyler konuştuk.
Ve hemen her konuda düşüncelerimizin ve dünya görüşlerimizin birbirlerine aslında ne kadar da yakın olduğunu farketttik.
Cocomun da dediği gibi,
Bizim kafalarımız cidden cok uydu :lepi:
Hemen bir şey itiraf edeyim.
Cocoyla görüşmeden önce kafamda cok ciddi ve sert görünümlü bir coco imajı vardı.
Fotosunda falan gördüğümde özellikle bu düşüncem daha da pekişmişti.
Ama görüştükten sonra bu durumun baya bir farklı olduğunu gördüm.
Bi kere çok tatlı gülümsüyor ve tahmin ettiğim gibi sakin sakin ve yumuşak bir konuşma sekli var.
Olgunluğu her halinden belli.
Karşısındaki insanla konuşurken onu cok dikkatle ve ilgiyle dinlediğini cok belli ediyor.
Yanında asla sıkılmıyor insan.
Bıraksalar ben günler boyunca onunla aralıksız konuşur ve onu dinleyebilirdim herhalde.
Kesinlikle tadı damağımda kalan bir gün oldu.
Her şey kusursuzdu o gün.
ıtiraf etmeliyim,
O gün tahminlerimin cok ötesinde bir güzellikte geçti benim için.
Allahım tekrarını nasip etsin inş..

Çok uzattım galiba :bbo:

Ama ben daha aklıma geldikçe yazıcam bu ademel mihenk ve coco ile ilgili düşüncelerimi.
Yani ikinci tura başlıcam yakında :jeyyar:

Son düzenleme:
çok alındımmmm
dil çıkaran smiliiiii

deli kız nolacak

evveeettt
sıra bana geldi galiba gerçi gecenin bu vakti ne kadar dilim dönerse
şimdiden sürçü lisan edersem affola.

eee nerden başlasam.
malum ben doğum sonrası aranıza katıldım ve bhk ilk tanıdığım kişilerdendi.bir de ademel.hatta ilk ademelle yazıştığımı hatırlıyorum.
bhk yı manisa topiğie bakarken manisalı olduğunu görmüştüm ordan ayrıca bir ilgimi çekmişti.malum memleketinden yeni ayrılmış biri olarak.neyse bırda 4-5 ayda çok güzel paylaşımlar oldu özellikle son zamanda hersabah bhk ile selamlaşır olmuştuk.
neyse kurs için man,saya gittiğimde görüşme fırsatımız oldu bhk da o dönemde manisada olacağını yazmıştı.neyse 15 MAYISDI GALıBA TELLE GÖRÜŞTÜK.16 MAYIS CUMARTESı ıÇıN BULUŞMAYA KARAR VERDıK.VEEE DAHA ÖNCE ÇOK BAHSETTıĞıMıZ KIR KAHVESıNDE.
ben çok heycanlıydım ama eşim biraz tedirgindi galiba ilk başta ben de sizinle otururum falan demişti eyvaaaah dedim işte şimdi rezil olduk sen git falan yok ben uzaktan sizi takip ederim falan demişti.
neyse biz buluşma yerine geldik çok kısa bir süre sonra bhk yı gördüm hemen tanıdım zaten sarıldık bebşlieri değiştik onları da mıncıkladık falan bu arada eşim hemen ytumuşadı ben gidiyorum sonra gelirim dedi.ama benim eşim biraz fazla rahattır sonra da getiremedik.
sonra biz oturduk içeceklerimizi içtik kzılar acıktılar bu arada ma betüşüm maşallah bir kavanoz meyveyi hüpletti.zeynebi emziremiycem için mama hazırladım onu da içmedi.mızmızlanıp durdularçtam uyku satlerine de denk geldi.ama o dar zamanda bhkyla buluşmakdan büyük keyif aldım.
bhk için düşüncelerimde değişiklik olmadı.çok hanın haanımcık çok hoş bir bayan.haaa bu arada rejim laflarına falan sakın aldanmayın.betüşü görmesen kesin doğum yapmış falan demessin.çıtı pıtı bir hanım.

ammaaa betüş göründüğünün aksine daha çiroz.resimlerde tombik görünüyor ama normlalde o da çıtı pıtı cimcime bir kız.ama çok sevimli tatlı betüşüm benim.kangurusuyla ne kadarda mutlu.tabi zeynep te pusetiyle mutlu ama ben değilim.canım çıktı o nu taşıycam diye.kocişde herzamanki gibi uyuşuk du .
ama çok güzeldi.bhcım ne zaman gidiyorsun tekrar manisaya yine görüşmek isterim ama bu sefer daha planlı daha güzel daha rahat bir ortam olsun.hatta kızları getirmeyelim.zaten beizim baba alışık bebek bakmaya.
bu arada kızıyorum valla herkes eşimin zeynebe olan düşkünlüğünü bilir oldu.

neyse son birşey bhkcım ama gülmece ızmaca yok.gerçi o da şaka olarak söyledi.dedim ya bhk yı görünce rahatladı bu kez aynı pimpirikliliği bhk içinde söyleyip kendinize dikkat edin deyip etrafı şöyle bir göz ucuyla kol açan edip gitmişdi.ayrıldıktan sonra yanıma geldiğinde tekrar söylüyorum bu kısım tamamen şaka.
kızımın böbrekleri yerinde duruyor demi oldu.ve gülerek geçti tabi konu.

neyse galiba çok uzatttım bu saate 24 saatlik nöbetin sonuna doğru ne kadar anlatılabilirse o kadar anlatmaya çalıştım sürçülisan ettimse affola.
tekrar görüşmek üzere seni tatlı betüşü öpüyorum

BHKKKKKK

sen ne yaptın yaaa canım benimopuyorumnanaktan
çok duygulandım şimdi
çok da utandım:kedi:

iyi ki tanımışım seniii:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…