kaç gündür ancak doğru düzgün okumaya fırsatım oldu ayrıntıları..
ben de goldcuğumu nasıl hayal ediyorum onu anlatayım.
ilk msnde konuşmalarımızda bana hep ben sizler kadar genç değilim vs derdi.
halbuki hiç de öyle yaş farkı yok.
bu yüzden aşırı olgun bir havası var benim üzerimde goldun.
normalde de öyle bence.
süper espriler yapar yaptı mı,
yerlere yatırır insanı.
ama asla cıvıklıktan hoşlanmaz.
tam da edolinanın dedği gibi sakin sakin ve tane tane konuşur,
tatlı bir ses tonuyla.
karşısındaki konuşurken onu pürdikkat gözlerinin içine baka baka dinler,
sonra konuşur.
canım ya, çok tatlı, çok incesin bhkcım... Sadece bu mesaj için degil herzaman bunu hissediyorum,tabir-i caizse bir gözün hep sevdiğin insanların ustunde...
Benim seninle ilgili yazabilecegim en önemli ayrıntı: burda tanıdığım insanlar içinde, verdiği ilk izleniminden tanııdıkça, en farklı olduğunu gördüğüm arkadasımız olduğundur.. klişe tabirle ağırbaslı ve temkinli yaklasan görüntüsünün altında sıcacık hımmm belki kk.nın en cana yakın top5 i içindeki insan yatıyor
Kendi adıma, beni görenleri yalanlamış gibi olmayayım ama aslında ben çok heyecanlı bir tipimdir yazacağım benim karekteristik özelliğim heyecanlı oluşumdur.. Okul yıllarında hep sözlüye kalktığımda hocalarım, çalışmış ama çok heyecanlı derlerdi; iş görüşmelerinde v.s. de hep bu özelliğim söz konusu olmuştur hatta eşimle tanışmam bile bu vesileyle oldu; ben finansmancı o bankacı olunca ben heyecan ve stresten sürekli ortalığı ayağa kaldıran biri olduğum için..
velakin siz böyle yazınca eşime sordum artık çok heyecanlı biri değil miyim diye, "bilmem ben hergun gördüğüm için fark etmiyorum alıştım artık" dedi. Sonra en yakın arkadasıma sordum o da evet artık bilmiş bişey oldun diye dalga gecerek cevap verdi :sinifsinif: :sinifsinif: inşallahh kısmet olurda yuz yuze görüşürsek bhkcım o zaman karar verirsin canım birbirimizi anlatacağimiz gunleri iple çekiyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan