* 2008 Aralk Anneleri - Buluma haberleri *

kızlar çok güsel ya.ademel anlatırken sende bende aranızdaymışım gibi hayal kurdum.
hadi ist.gacılar kaydirigubbakcemile5

ben de fırsat bulursam mihenk ve cocoyu da yazıcam da :nazar:

hadi diğer buluşan ve bulşmayan anneler sizi de bekliyoruz......

kızlar super anlatmışsınız bhk ve adamel de bayagı edebiyat kuvvetliymiş,:nazar:
Demek fas uzun boyluymış, bhk çıtı pıtıymış, adamel çamasır sulu pijama giyiyormuşş :lepi::lepi:-tatlicadiarzu-

çıtı pıtı değilim yaw,
siz bakmayın ademele..
o kendini çok şişman zannediyor,
ondan öyle demiş..
halbuki hiç de öyle değil :1hug:

bu arada fascım boyun kaç :jeyyar:

ayy bu arada ben cidden herkesin boyunu inanılmaz merak ediyorum...
bende de böyle bir merak vardır :))

edebiyat dedin de ne geldi aklıma goldcum bilio musun?
küçükken hep şuna özenirdim.
orta okuldayken falan..
hani kitapların arka kapaklarında falan,
yazarın biogragisi falan yazar ya..
şu kadar sene şu üniversite şu bölümde,
bu kadar sene şu üniversite şu bölümde okumuş,
sonra bunu bunu yapmış vs diye..
pek hoşuma giderdi :jeyyar:

bilinç altımda yer etmiş demek :nazar:

ben de senin anlatıma bayıldım.
çok güzel oldu bu olay ya,
hadi anlatın kızlar merakla bekliyoruz..

bu arada ben fas ile ilgili daha cok ayrıntı istiyorum zemuszemus

konuya açıklık getireyim
ben tıfılımdır :)))
1.55 ancak boyum var :s
o yüzden den midir bilmem fas hatun uzun geldi bana ::))))

temizlik pijamalarım eveettttt çamaşır sulu :))

veee bhk çıtı pıtı hanım hanımcıkkk çiçeği burnunda bi hatun :)))

fas arabayla geldi
ben korkuma trafikte süremiyom tarlalarda sürüyom :)))))
becerikli hatun ayol

çok sıcak bi havaydı ama onun gülümsemesi havadan daha çok insanın içini ısıtıyordu

gözleri boncuk boncuk kahverengi yüzü de çokkk güzel

o zamanlar rejim konuştuk amaaaaa ben profiterol o da poaça yedi :))) allah sonumuzu hayır etsin bizde başlayacağız inşallah rejime allahtan umut kesilmez :))

istanbula yolu düşen ve istanbullu hatunlar okullar açılmadan görüşebilmek dileği ile....

malum son dakika haberim olunca görüşememiştikkk

canlarım yaa ben daha bu topiği anca yavaş yavaş okuyabiliyorum ve tabii ki benim de missim ve goldcum la ilgili yazıcaklarım var ilkkkkk fırsatımda .. Şeniz

:roflol: boy merakı ha bacım.. benimki 1,60 metre cinsinden.. Annemin öğrencisi olduğum için birimlere duyarlıyım ben de.. :))

şiişt. ayrıntılara girmeyin döferim hee.:eek:klava:
boyumu söölerim ama kilo mu aslaaaaakafamçokkarıştı ben irice bi osmanlı hatunu kıvamındayım da :kedi:
hehehe:) boyum fazla uzun deil 175 cm :tomato:

ben de istanbullu hatunlarla buluşmayı çok istiyorum amma yazın galiba bu mümkün olmayacak gibi.. 5 temmuzda memlekete gidiyorum. ben de edoşumla buluşucam inşallah.. 16 temmuzda da dönücem. cevre illerdekilere duyrulur. bhk cım manisaya gelirsen, mihenk, zeynep denizliden bizim oralara gelirseniz haberim olsun. peri kızı sen de nazilliye gelirsen sööle olur mu:eek: ayy unuttugum kalmasın inşallah noolur. unuttuysam da hakkınızı helal edin:kedi:

sıra bana geldi bugün de ben yazıcamopuyorumnanaktan

malum ben sadece BHKcımla görüştüm şimdiye kadar
çok da iyi oldu ama nasıl vakit geçti anlamadım
öncelikle ankarada 2 gece kalacaktık ve acaip yoğun bir programımız vardı
ama bu programlardan da önemlisi BHK ile görüşmem olacaktı
sanaldan tanımıştım onu ama hakikaten çok seviyor ve yüzyüze de tanımak istiyordum
malum bir de meslektaşım daha da bir tanışmak istedim kendisiyle:kedi:

türkçe olimpiyatları da vardı porgramlarımızın içinde ve ne güzel ki BHK da gitmk istiyordu ve orada buluşma kararı aldık
altınparka gider gitmez hemen BHKya msj attım ben geldim diye
o da aradı o da gelmiş meğer...
hava gayet sıcak .. oğlumun karnı aç.. ben de biberonu verdim sütünü içiyor o sırada oğlum.
BHKyı karşıdan gelirken tanıdım.. sanki yıllardır tanıyordum...
hemen biberonu kardeşime verdim ve BHKcımla sarıldık o da benimla aynı hissediyordu ki hakikaten çok sıcak bir karşılama oldu...
sonrasında kalabalıkların içinde ülkelerin standlarını gezmeye başladık.
ikimizde de bebek arabaları.. o kalabalığa nasıl girdik bilmiyorum.
Betülüm uyuyordu geldiklerinde
benim miniğimse bunalmış bir şekilde huysuzluk yapıyordu.
neyse bir şekilde gezebildiğimiz kadar gezdik ve atık kendimizi dışarıya.
dışarda banklarda oturduk.. gezdik dolaştık... konuştuk...
kendi adıma çook zevk aldım ki BHK oturup sıkılmadan konuşabileceğim.. paylaşımda bulunabileceğim bir insan...
hani kafmız uydu denir ya
bizi kafalar uydu yani kızlar :1hug:
ben nasıl biri bekliyordum ondan bahsedeyim biraz da...
zaten facede fotolarını görmüştüm.
akıllı... pratik... ilgili bir anne...bekliyordum
beklentilerimde yanılmadım açıkçası.
diyet yapmasına rağmen hakikaten formu da yerinde MaşaAllah:nazar:
o gün üzüldüğüm tek şey.. BHKcığımı orda bırakıp ayrılmak zorunda kalmamızdı.
malum he oğlum rahat vermedinaniknanik hem de biz beypazarına gidecektik..
aslında düğüne gidiyorduk ama gittiğimizde düğün de bitmiş gitmişşakkıdı
olsun yine olsa yine aynısını yaparım BHKcımla vakit geçirmekten çok keyif aldım
ama doyamadım
umarım daha uzuuun uzun sohbetler edebilecek imkanlarımız da olur canım.
öpüyorum senia.s.

NOT: biraz az yazdım farkındayım..
daha da ayrıntılara girmek isterdim de okumaktan sıkılmayın diye kısa kestim :kedi:

Allah Allah neler oleyoor burada bende yazacam bendeeeeeeee delikafadulden önce bhk.ciimii çatlatmayalımm.. boyum sanırımm 1.68 civarlarında şekeriim.. neden dersen en son lisede koro kıyafeti için ölçü alınırken ölçülmüştümm :roflol: çekmediysem buralarda geziyorum gibi gelio halaa benimki . öpüyom nanaktann opuyorumnanaktan

çok güsel anlatmıssınız hepinis yaa cocoum bhk cim pek bii olimpik gördüm sizii idealist analar şakkıdı ademel kıpırdakk kıpırdaK fascıımmdaa güler sabancı gibi canlandı gözümde toplantılar falan deyince naniknanik ay alemsinis siz yaa .. bende içimde kalan buluşma özetimi ınşallah bugün yapacaaammmmm goldcuumm suzukiciim yani szk zemuszemus geliyom anacım

benimki 1.65 miss desen benden 1-2 cm uzun herhalde,
doğrusu ben elvirayı gozumde fındıkkurdu gibi canlandırmıştım hep... Taaa ilk baslarda forumda yeniyken.. Gelir bizi guldurur guldurur giderdi ya; sonra bir gece bhk ile yazısıyorlardı forumda, elvira gelincikli fotoğraflarını koydu, sonra baslık yapmıştık hatta gelincik fotoları diye hey gidi heyyy.. neyse o fotoları görünce bir sastım dalyan gibi hatun çıktı, zayıf ama boyu posu masallah:nazar::nazar:

Son düzenleme:
efettttt o günn büyükk günn tarih 14 mayıs 2009 perşembe.. szk işe başlamadan artık buluşmamıs lazım yoksa çatliyces.. ay bende bi heycan bi heycann anlatamam.. makyaj yapmayı unutmusum elime kalem almaya almaya.. yazlıklar o gün çıkacak ne giysemm saçımı napsam anam kayrada uyuklarr bi telaş bi telaş.. sarıldım telefonaa. saat 1 de buluşcaktık güyaa ama yetişemiom. aradım dedimki szk ben toparlayamadım accık erteleyelimm saat 13.30da buluşmaya karar verdik meger bebekli insanlar olarak szk da goldcuumda zaten yetişemiomuş bi ben değilmişimm :roflol: neyse 13.30da bile zor attık kendimisi önce goldcumla buluşup atriuma ilerlemeye başladık avmye.. goldcummdaa çok hoş olmuştu zaten hoşş ama o gün tabi ayrıcalıklı die özenmişiz ikimisde havalı havalı yürüyos. bende onun sayesinde ilk defa gözlüğümü almayı unutmadım. gold gözlüksüz çıkmam abicilerden sen gözlerimebaksanab neyse girdik avm ye .. evett işte szk karşımısdaa!! hemenn görünce tanıyıverdimm bebişiylee köşede sapsarı uzun saçlıı güler yüzlü hatun.. sankii 40 yıldır bu anı bekliyomusuda kavusamamışız gibi sıcacık sarıldık hatta szk cım böle sıkı sıkı sarıldı öyle dost hissettimkii bayıldım ona anlatamamm.. bi kaynaş bi kaynaş olduuk daha ilk saniyeden forum muhabbeti gibi hiç aralıksız konusmalar yaptıkk.. avm ye sığamadık 3 araba dışarı attık kendimizi sositososito resimlerde görünen kafeye oturduk.. çok sıcak kolamı limonatamıı çaymı kayfemi derken szk.cim megerr hiiç kola neyim içmemiş hamilelikten beri ay dokunurmu bilmemnemi derken dürtüverdik onuda golcuumla ay iç kıız bişi olma die :roflol: sonracıma daha dakka bir gol 1 aradan 10 dakka ya gecti ya gecmedi bizimkiler emziksizz 2 bebek başladı mızıklamaya.. arabalar ya gidicekk ya kucakta gesices ama illaki sabit duramıolar.. denizcik ağzında emzik güneşlenir moddaa ona hiç laf yok rahattı paşa.. gerçi kayrada rahattı önce ama onur emre çok konuskan arkadaşş şarkılar söylerken aauu öööövvvvvvv şeklinde kayrayı korkuttuu ve bnmkide başladı bagırmaya :roflol: szk çok kalın giydirmişti bebişi ya sıcaktan ya açlıktan deyipp karar veremedik ve biz en iyisi yol yakınken bizim eve doğru yol almaya başladık.. hepimis bi köşeye açtık memişleri bebek emziriyoruz ayy manzarayı düşünün zemuszemus derkenee kayrayıı emre uyutmadı tabi sinirlendi kayrayı bi köşeye attık emre annesinin dizinin dibinde bi köşeyee denizde sakince annesinin yanındaa kurulurken ben zorla bi ıssız adam kekii bisküvü ve çay ikram edebildimm.. kekimde hamur olmustu sabah sabah ilk defa denediğim bi kalıpla yapınca tutmamıştı rezil olduk ayak üstü :sinifsinif: şaka şaka bende çok takarım ya öle şeylerii.. hamur hamur kakaladım valla lülülülülülü bi güsel sohbet ettikk aşşadan yukardan tabi çogunluklaa bebişlerden. kayra yeni dönmeye başlamıştı ben onu zaptetmekle ugrasmaktan pekte oturamadım bi koşturmaca zamanın nasıl geçtiğini anlamadık yaa.. sonra başladı foto muhabbeti tabi. koyduk bebişleri yan yana benimki bi sağa uçuyo bi sola sol kroşe atıyoo ama denizde hep eliyle dürtükledii kulanı çekip durdu kayramın.. onurcuum cool adamımız anne beni bu delilerin içine nie soktun ben ağır abi olcam demedimmi sana die szk ya kızdı .. çok güsel sesi var emrenin :KK70: hepsi çook masumm ama inanılmaz güzel güneşli gülücüklü tatlı bi gün geçirdik nasıl zaman geçti anlamadık. artık bnm eşim eve gelcekti saat 6ya geliodu kalkmak zorunda kaldılar.. szk yı ugurladık arabasına bindirdik.. asortik hatun atladıı vıınn dedi bizde arkasından baka kaldık komşimlee.. sonra dedikodusunu yaptık çekiştirdik szk.yi ay ne gıcık ne çirkinn ne uyuz kızmış dimi goldcuum bida görüşmeyelim dedik derrmişimmmmmmm laelaelaelaelae tabikii değill artık o çalışmaya başladıgından şimdi mail ve telefonla ulaşıos birbirimise ama çok sıcak bi arkadaşlık oldu aramısda keşke daha sık buluşabilsek.. dört gösle bekleyrum yeniden ama allah'tan goldcuum biricik komşum var valla yoldaşım desem burda yalan olmazz çok şanslıyım çoookkkkk. neyse onu ayrıca şeyetcemm. herkesle buşluşabilmek dileğiylee

dipnot: o gün en sevdiğim eski kotumun içine girebildimm ama artık akşam soyunurkenn nerdeyse pişik olmustum kayranın kremini sürdüm belime falan :roflol: ha bide o gün kabugumu kırdıgım gündür makyaj falan yapıp eskisi gibi süslenme gereği hissedince kendime geldim silkindim büyük bir kısmenle eski halime döndümm kişilik ruh hali olarak.. o günden beri daha iyi dah kişilikli hissediom yine kendimi arada sapıtsamda :lepi:

ha bu arada ayrı ayrıı goldcuumla hikayemiside yascam onuda szk yıda anlatcam.. şimdilik topluca buluşmamısı anlattım bilginizeee :KK70:

Son düzenleme:
fecabooktaymis:mymeka: hih:umursamaz:

ben cahalim benim fecabook neyim yok : )
isterim buraya yada bulusma topigine foto :mymeka:

ayyy süpersiniz hepinizz zemuszemus

herkes gözümde canlandı vallaa :))))

bizde inşallah szk cığımla buluşucaz ben bi çalışmaya başlayayımda hele :)))))))))

bu arada bende 173 cm boyundayım :))

türkçe olimpiyatları altınparkta mıydı
çok üzüldüm şimdi yaaaa :KK43:(((

X