Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

maşallah fas cım koca kız oldu betül

goldcum seninkide adam gibi maşallah çok tatlılar Allah nazarlardan korusun

Kızlar bütün bebişlerimize maaşallah. Hepsi kocaman olmuşlar Allah nazarlardan saklasın.
bu da benim Yağız'ım.

Son düzenleme:
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onlari bunlar ne böyle ya kizlar heves ettiriyonuz valla 3 tane var demicem yine yapicam masallah nazarlardan saklasin rabbim anali babali büyüsünler kizlar bi bakmisin agucuk bugucuk sevdigiz bebisler koca kiz ogaln olmus o günlerie göstersin rabbim

amin yetimkız ne güzel dileklerde bulunmuşsun. onun büyüdüğünü görmek küçülenlerini kaldırmak çok zevk veriyor bana.. Allah geleceklerinin pırıl pırıl olmasını nasip etsin..

safinaz ve saliha betül:)

Böyle bir fotoğraf var mı ya?delikafaduldenBetül sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün e mi?Yerim ben onu kendi boyundan büyük oyuncak bebeğiyle:icecream:Maşallah

amin yetimkız ne güzel dileklerde bulunmuşsun. onun büyüdüğünü görmek küçülenlerini kaldırmak çok zevk veriyor bana.. Allah geleceklerinin pırıl pırıl olmasını nasip etsin..

Amin amiinn.

Gold'cum oğluşunun yüz hatları bayağı belirginleşmiş artık.Yakışıklı olacağı çok belli:)Maşallah
HYM Yağız'ımız pek yakışıklı maşallah.Takımımız süperr!

mihenk'cim senin kız ne kadar tombik öyle maşallah benim kızı sollamışsınız
kız anita kibaz kızım benim cok şeker buuuuuu ya
goldcum senin oğlanda pek artis canımmmmmmmmmm
ahanda benim betül bu kız cok şeker ya artislik pozları var gördükce yiyesim geliyo kızı
hym60 canım senin oğlamda pek bi resmi duruyo damat oldukları günleride görürüz inşallah canım

tüm bebeklerimize maaşallah. Hepsi kocaman oldular.
fas cım betül pek tatlı olmuş bebeği bile var kendinden büyük
edolina cım anita da aynen benim oğlan gibi tek eli ile yetinmeyenlerden galiba ikisini birlikte ağzına almak istiyor maaşallah
mihenk senin kız da pek çabuk sinirleniyor canım. uykusu çok tatlı heralde minik hanımefendinin uyandırılınca bu kadar kızdığına göre
zeynep cim senin tombişe de ne güzel yakışmış uğurböcekli elbise
doru cum senin oğlan da pek yakışıklı olacak inşallah
Evet anneler yeni fotolar bekliyoruz meleklerden...

gold cum seni atlamışım ne kdar hareketli öyle maaşallah. Pek de güler yüzlü

yerim ben bu bebişlerin hepsini yaa

maşallah bebişlerimize,

Allah nazarlardan korusun, hepsi çok tatlılar.

buda benim minikler, (maşallah)

kız zea bunlar birbiine benzemiyo hiç bacım.. yesin onları teyzesi.. çok tatlılar ama.. maşallah nazarlardan korusun rabbim...

maaşallah çok sevimli. Bu kız çok fena olacak ben sana söyliyim fas cım. kaydirigubbakcemile3

fena zaten şimdiden.. ninnisiz uyumuyo sultan, ninni söylemezsem kendi kendine eee eee diyo minnoş.. bi de sacımı tutup çekmeyi çğrendi ki cimcielik için yeterli heralde.. yandım yani ben:)
zerenim teşekkür edeiz cnm.. hepsine maşallah

kız zea bunlar birbiine benzemiyo hiç bacım.. yesin onları teyzesi.. çok tatlılar ama.. maşallah nazarlardan korusun rabbim...

hemde hiç benzemiyorlar teyzesi, karakterleride farklı, kan grupları bile farklıkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…