2008 Aralik Bebek Cinsiyetleri

gunaydınlar hanımlar ve bebişler nereye kim ekliyo bilmiyorum ama benimkide erkek 21 aralık dogumu buyuk ihtimal
 
arkadaşlar benide listeye eklermisiniz ben ikiz hamilesiyim ama bebeklerden biri çok inatçı çıktı göstermiyor siz şimdilik oğlumu yazın diğerinin cinsiyetini öğrenince ben size yazarım muhtamel doğum ocak başı gösteriyor ama ikiz oldukları için erken alınacaklar aralığın 15-20si gibi olacak.Arkadaşlar birde alttaki bebek resimlerini nasıl koya bileceğimi yardımcı olursanız sevinirim.
 
gunaydın bebişin cinsiyeti belli oldu erkekmiş ismini de hayırlısıyla Deniz dusunuyoruz inşallah ekleyebilirsen sevirim
 
Sagol canım ismini de Deniz dusundum nasıl?...
ben sana takvim yapmıştım gecen hafta gördün mü?

takvimi gördüm canım sağol zahmet etmişsin ama sanırım bir hafta geri kalmış 19. haftammın içindeyim ben ama neyse artık.
Deniz ismi anlam olarak oldukça hoş kulağada hoş geliyor ama erkek ismi olarak düşündüğün zaman siyasi anlam da taşıyor gibi gelebilir ama ismi ile yaşasın sadece aklıma geleni paylaşmak istedim.
 
hatta bu anlamda şarkılarda bestelenmiştir bu isimle alakalı duydun mu bilmiyorum ama bunuda düşün istersen..
 

Şarkıyla ilgili neyi kastettiğini anlayamadım tasıdığı siyasi anlam beni hiç rahatsiz etmez aksine vatanı için gencecik yasta herşeyi göze almış bir evlatla aynı ismi tasımasından şeref duyarım canım benim..
 
Son düzenleme:

bence de deniz çoook güzel
manası da güzel
ama ben uniseks isimleri sevmiyorum
söylendiğinde cinsiyeti belli olmalı bence
yoksa herkes adını farklı taşır

geçen gün bir hasta yattı adı bilge kağan dı hoşuma gitti benimde tatlicadiarzu
ama benimkinin adı belli
 
valla isim konusunda herkesin düşüncesine saygı duyarım alnet ama insan hayatında kaç tane evlat sahibi oluyoki istediğini koymalı insan siyasi radikal politik hiç farketmez bence.keşke çocukların kendi ismini seçme sansı olsaydı
 
dokuz ay karnımızda tasıyoruz onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz isim koyma lüksü de bizim olsun Ceyrem ciğim... Boşuna ismiyle büyüsün demiyoruz.
 
ahmet doruk olacak inşallah teyzesi:asigim:

evet evet bebiş isimleri başliğinda okudum çok güzel.. Doruk fikri çok iyiymiş, çok begendim... Eşim Deniz istemiyordu (unisex bir isim olduğu için)ben de bir ara Arda düşünmüştüm ama gercekten çok fazla Arda var. Çağan düşündüm o da çok sıcak gelmedi bir de Kayra düşündüm ama hiçbir isme Deniz kadar ısınamadım.
 

kayra da uniseks canım
kızı da erkeğe de koyuyorlar
aslında ben alp ismini de beğendim ama aile de bbiiiirrr dolu alp var
alp , alper , aykut alp , selçuk alp
yeterrrr olsun bu kadar alp bir aileye fazla dedik
serdar ve levent isimlerini beğeniyorum ayrıca
bir de arkadaşım kıvanç ve onat isimlerini söyledi
onatın manasını bilmiyorum eşimle beğenmedik bende araştırmadım:1closedeyes:
 
görkem nasil fazla mi iddiali?
hımm bu da unisex oldu bende galiba unisex isim begenme hastalığı var
Bu arada sağlığın nasıl oldu canım? Nöbetlerde fazla yorulmuyorsun insallah
 

öyle sanıyorumki sevgili gold ne demek istediğimi anlatamadım,benim anlatmak istediğim şuydu "Deniz" ismi taşıdığı anlam itibari ile oldukça hoş amma bunun siyasi boyutunu ele alıp bazı yerlerde dışlanmasın...mesela "kürşat" ismini nerede duysam bunun ülkücü ruhu ile konulmuş bir isim olduğunu anlamak zor olmasa gerek ama bakalım bu ismin girdiği her ortamda taşıdığı siyasi görüşü benimsemeyen ve bu yüzden hakkında ters düşünceler oluşabilir...anlatmak istediğim özetle buydu.Çünkü ben bu ülkede hangi görüşe sahip olursam olayım çocuğumun siyasi anlam taşıyan bir isim taşımasını istemem.Ayrıca bunuda fikrimi sorduğun için paylaşmak istedim yoksa arz talep tabiki.....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…