- 11 Mart 2008
- 1.964
- 7
- Konu Sahibi ballxixm53
doğrudur canımm.benimde öğle olduda artık ayda 1 gitcemde.hani budurum farklı ne bileyim tekrar gidebilirsin.sonuçta merak bu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar selamm ben de şimdi doktordan geldim %99 kız dedi zaten 15.hafta bitti bugun 16ya girdim herhalde yanılmamıştır..ayy okadar sevinçliyimki anlatamam..hep hayal ettiğim gibi bi kızım olacak inşallah..allah her isteyene nasip etsin..
Merhaba Aralik annisleri :)
Bugun bebisim 16 hafta+1 gunluk oldu ...doktor randevumuz vardi ...
Benim biliyorsunuz ikinci cocugum bir oglum var ve bir oglus daha geliyor ...:asigim:
Selim Mert'ime erkek kardes geliyor :asigim:
Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin sagasaglim :1hug:
Merhaba Aralik annisleri :)
Bugun bebisim 16 hafta+1 gunluk oldu ...doktor randevumuz vardi ...
Benim biliyorsunuz ikinci cocugum bir oglum var ve bir oglus daha geliyor ...:asigim:
Selim Mert'ime erkek kardes geliyor :asigim:
Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin sagasaglim :1hug:
Merhaba Zepp'imm
Maşallah çok sevindim.Oyyy oyyy oyyyy bir tane daha erkek yeğenimiz olacak.Hayırlısı olsun inşallah.Oralardan sana güzel bir hatıra olacak.:1hug:
Allah(C.C)hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah(amin).Öpüyoruz sizleri teyzesi.a.s.:teytey: Sevgiler :asigim:
yaw banada doktor belli değil 16 haftada söylenecek sanırım tabii gösterirse bakalım. Ayrım yapmıyorum tabiiki herkezin tek muradı sağlıklı sıhhatli bebişleri olması ama meraktan ölüyorum.
herkese selam kızlar bizede dr erkek dedi ohh aralık ayında erkek çoğunlukta galiba olsun hepsi sağlıklı sıhhatli olsunda ne olursa olsun
kızlar bugün dr daydım %80 kız dedi ama haftaya cumayı beklicem netleşmesi için