2008 Aralık Anneleri

oy kocaman olmuş yavrım benim...geçmiş olsun canımihadi gözün aydın. yarın ben de kocaman olmuş bir bebek görücem inş ultrasonda..

gözlerime inanamadım doğrusu kocaman olmuş gerçekten.
çok duygulandım yarın sende görünce anlıyacaksın benisenağlama
allahım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

slm arkadaşlar nasılsınız.... merak ettiğim bişey var 2li testte aldıkları kan ve idrarda nelere bakıyorlar bilgisi olan varmı

hadi gözün aydın perihan kalp atışını duyunca insan nasıl rahatlıyo dimi,rabbim herkesin kucağına almayıda nasip etsin

hadi gözün aydın perihan kalp atışını duyunca insan nasıl rahatlıyo dimi,rabbim herkesin kucağına almayıda nasip etsin

aminnn...

arkadaslar yarın gidiyorum doktora.. ne olur bana da dua edin.. ben de müjdeli haberlerimi ilateyim size inş.. herkesi öpüyoruma.s. iyi akşamlar herkese..

perihancim cok seker masallah canim ya cok sevindim senin adina bhkcim dualarimiz seninle cnm sende guzel haberler getirecen bize isallahh

aminnn...

arkadaslar yarın gidiyorum doktora.. ne olur bana da dua edin.. ben de müjdeli haberlerimi ilateyim size inş.. herkesi öpüyoruma.s. iyi akşamlar herkese..

canım merak etme bak ben nasıl gittim doktora bugün ve nasıl geldim.
sende benim gibi duyacaksın o güzel sesi ve iyi haberlerle geleceksin.
dualarım seninlesanada iyi akşamlar.

canım bhk sende kalp atışlarını duyucaksın gümbür gümbür gümbür gümbür hele bi de eşin yanında olunca ona bakıp gözlerinin içinin güldüğünü görünce dünyalar senin olacak senden mutlusu olmayacak emin ol bunları yaşayacaksın,şimdi tereddütlerin çok normal hepimizi yaşadık dualarımız seninle canım benim ...

sorma arkadaşım nasıl rahatladım nasıl. güle güle geldim eve kulağımda hala o güzel sessenağlama
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasına.s.

sevgili perihan, gözün aydın canım, gerçekten görüp duyduktan sonra biraz rahatlıyor insan, allah kucağına da almak nasip etsin hepimize tabii...
sevgiler...

perihan canım oh çok sevindim.gördün mü bak bebişinin resmini bile koymuşsun ohhh .çok şükür.a.s.
bhk canım sende gönlünü ferah tut emi.sende mutlu haberlerle gel inş.aramıza.a.s.
yaa ben 13ünde gittim öbür aya kadar ben nasıl beklicem anam daha çok var .size teselli veriyom ama nasıl geçecek bu zaman.uyyyysenağlama

aminnn...

canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin..Bebişinin sağlıkla atan kalbini duyarsın:emir_bebek:
ben forumu takip ediyorum, ama artık paylaşacak bi şeyim yok:KK43:
onun için pek yazmıyorum. Teyzeleri olarak bebeklerinizin sağlıklı haberleri ile mutlu olup, sizin tecrübelerinizden yararlanıcam.
Eee şimdilik bu da bi avantaj

Allah nasip ederse bende aralık anne adayıyım...İlk bebişim olucağı için çok heyecanlıyım şimdiden onu kucağıma alıcam günü sabırsızlıkla bekliyorum.Allahım sağlıklı bi bebek nasip eder inş.Bu arada bebişimin doğumu benim doğum günüme rastlıyo:)))Allahım herkese nasip etsin anne olmayı gercekten çok güzel bi duygu...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

diler hayırlı olsun canım.hoşgeldin aramıza yeni anne adayımız.rabbim yardımcımız olsun.kaç haftalık bebişin canım

senağlamayaaaa kızlar bişi sorcam.benim akıntım var biraz.kaşınma başladı korkuyorum canlarım ya.bişi olur mu

Arkadaşlar slm. Ben de (bir terslik olmazsa) Aralık ayında 2. kez anne olucam. Tahmini doğum tarihi de 18 Aralık. Hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum dileğiyle...

X